חדשה ולא שייכת ממש

justnoa

New member
חדשה ולא שייכת ממש

שלום שלום! אממ... אני דיי לא שייכת לפורום הזה, כי אני קצת לא הורה של אף אחד (בינתיים) אבל עדיין מעניין אותי לדעת משהו אלה שהם פה הורים לילדים בוגרים יותר ועברו עם הילדים שלהם בגיל העשרה יותר, תוך כמה זמן ראיתם שהילדים התגברו על המעבר, או אם בכלל היו בעיות או מה? אני נועה, בת 15 וחצי, עברתי לניו זילנד לפני כמעט חודשיים ובעיקרון אין לי ממש בעיות פה, חוץ צזה שאני מרגישה דיי בודדה (זו בעייה דיי גדולה, אבל בתקווה שתיפתר בקרוב, ובשביל זה יש אינטרנט... שהוא עדיין לא מתקרב לקרסוליים של הפגישות האמיתיות), אבל חץ מזה הכל טוב פה ובסבבה אני מתגעגעת נורא לישראל והביתה והכל, וזה טבעי כמובן ובגלל הגעגועים אני המון זמן על המחשב, למרות שרוב החברים מתחברים רק כשאצלי בוקר, אני גם רוב שאר היום שם, כי פשוט משעמם לי למישהו יש רעיון איך הוא ניסה "לבדר" את הילדים שלו בתקופה הזו בלי לנתק אותם מהחברים, כי זה נראה לי כמו משהו שאסור לעשות? חוגים? משהו? לא יודעת... כל דבר יעזור פשוט איתי זה גם בעייה, בישראל הלימודים החזיקו אותי ואהבתי אותם, כי אני אוהבת לחץ, ופה הכל פשוט רגוע, אין כמעט שיעורי בית, הכל באיזי וזה פשוט לא אני וזה מפריע לי זה כאילו הלחץ זה החיים שלי בקרוב אני אוכל לפתוח את כל הדברים שלי מהקונטיינר (שבועיים)וכל הספרי לימוד שהבאתי נמצאים שם ואני מקווה שאני פשוט אשב על התחת ואלמד את עצמי, אם אני רוצה להתקדם בחומר קצת ולא להשתעמם עד שאני אמצא תעסוקה אחרת אשמח לשמוע רעיונות ואם מישהו רוצה גם באי מייל [email protected] תודה ואשמח לשמוע אם למישהו יש תשובה

שלום נועה! ../images/Emo20.gif

ברוכה הבאה. אני לא ממש יכולה לענות לך על מה ששאלת, כי לא עברתי שום מצב דומה למה שאת מתארת, אבל אני בטוחה שכשהיום יתקדם יהיו כאלה שכן יהיו להן הצעות. ובכל זאת, אני יכולה לנסות להציע לך כמה רעיונות - למשל לחפש חוגים אחרי בית הספר, שבהם גם תוכלי להכיר אנשים וגם להתעסק במשהו שעושה לך נחמד. אולי תחומים של אמנות או מוזיקה או כדרות או סתם משהו שיכול לעניין אותך ולשמש מקום מפגש. בכל אופן שיהיה המון בהצלחה!

justnoa

New member
תודה ורב תודות

מושפעת קלות מבת הים הקטנה (אופס) תודה על העצות, אמא שלי הציעה לי משהו של האוניברסיטה הפתוחה אבל לא ממש הבנתי מה זה וכמה זה עולה ואיפה אפשר לברר, אם מישהו יודע על זה משהו, אז אני אשמח לשמוע בבקשה מחיר? משהו?

../images/Emo22.gifבהצלחה

בקשר לאוניברסיטה הפתוחה תנסי לברר בטל': 6404040-03 (בארץ כמובן) או באתר:

למעלה