חדשה ומבולבלת
שלום,
הייתי השבוע בבדיקה ראשונה (שבוע 6) ונודע לי שיש שניים
הרופא בקופת חולים היה ממש קצר בזמן ולא הספקנו ממש להבין מה התהליך. קיבלנו דפים עם רשימת בדיקות שיש לבצע ומתי והתחלנו לקבוע תורים.
למרות הדפים, יש לנו המון שאלות:
1.הבדיקה הבאה שלנו היא א.ס. בעוד שבועיים אצל רופא מזדמן שהיה לו תור. האם יש צורך ברופא קבוע שאליו הולכים חוץ מהסקירות למיניהן?
2. מה כדאי לעשות פרטי ומה לא?
3. בקריאה בפורום נתקלנו בהמון בדיקות שניתן לעשות במהלך ההריון, איך לדעת איזה בדיקות לעשות ואיזה לא? עם מי מתייעצים על דברים כאלה?
4. מה לגבי ספורט? האם ניתן / מומלץ?
5. אני בקופ"ח כללית באיזור ת"א, איך לבחור רופא לסקירות? למישהי יש המלצה לחיוב או לשלילה על אורי ארליך?
6. אנחנו כרגע בקומה שנייה ללא מעלית, האם אנחנו צריכים לעבור דירה (זה אפשרי מבחינה כלכלית).
7. אני מאוד רעבה ואוכלת המון. האם זה בסדר? מהו קצב תקין לעלייה במשקל?
מצטערת על כל השאלות, אנחנו בהתחלה ומאוד מתרגשים אך כמובן קצת חוששים.
תודה
ליהי
שלום,
הייתי השבוע בבדיקה ראשונה (שבוע 6) ונודע לי שיש שניים
הרופא בקופת חולים היה ממש קצר בזמן ולא הספקנו ממש להבין מה התהליך. קיבלנו דפים עם רשימת בדיקות שיש לבצע ומתי והתחלנו לקבוע תורים.
למרות הדפים, יש לנו המון שאלות:
1.הבדיקה הבאה שלנו היא א.ס. בעוד שבועיים אצל רופא מזדמן שהיה לו תור. האם יש צורך ברופא קבוע שאליו הולכים חוץ מהסקירות למיניהן?
2. מה כדאי לעשות פרטי ומה לא?
3. בקריאה בפורום נתקלנו בהמון בדיקות שניתן לעשות במהלך ההריון, איך לדעת איזה בדיקות לעשות ואיזה לא? עם מי מתייעצים על דברים כאלה?
4. מה לגבי ספורט? האם ניתן / מומלץ?
5. אני בקופ"ח כללית באיזור ת"א, איך לבחור רופא לסקירות? למישהי יש המלצה לחיוב או לשלילה על אורי ארליך?
6. אנחנו כרגע בקומה שנייה ללא מעלית, האם אנחנו צריכים לעבור דירה (זה אפשרי מבחינה כלכלית).
7. אני מאוד רעבה ואוכלת המון. האם זה בסדר? מהו קצב תקין לעלייה במשקל?
מצטערת על כל השאלות, אנחנו בהתחלה ומאוד מתרגשים אך כמובן קצת חוששים.
תודה
ליהי