חדשה ומודאגת

phi phi

New member
חדשה ומודאגת

שלום לכולכן. קודם כל אני מחזיקה אצבעות לכל אחת מכן. המקרה שלי: במהלך טיולי במזרח הרחוק גיליתי שאני בהריון (2 בדיקות חיוביות), אולם עוד לפני שהספקתי לפצוח בשאגות שימחה - התחלתי לדמם (לא כמו מחזור אלא טפטופים קלים). הצלחתי למצוא טלפון והתקשרתי לרופא הנשים שלי שאמר לי שכנראה זה שום דבר ושאבוא אליו כשאחזור. חזרתי לפני שלושה ימים , אך הרופא שלי בחו"ל וחוזר רק מחר. מיהרתי לרופא אחר (שהיה מאוד לא סימפטי) והוא אישר את ההריון, אך אמר ששק ההריון אינו עגול אלא בצורת אליפסה ולכן- 50% שתהיה הפלה טיבעית ו- 50% ההריון יתפתח בסדר . האם המקרה מוכר למישהי? האם מישהי מכירה רופא נשים טוב ומומלץ מקופ"ח מכבי באיזור מודיעין/ שוהם? תודה מראש

ממליצה בחום

על דר רייכלר מקבל בקאונטרי סנטר טלפון:08-9720302 ימים א´ ד´ 16:00-21:00 יום ו´ 8:00-12:00 חולק איתו את אותה מרפאה דר וייסמן באותו מס´ טלפון שמקבל בימים ב´ ו ה´ 17:00-20:00 בהצלחה

שמעתי על רייכלר טובות. את יכולה

לנסות לשאול גם בפורום "הריון אחרי טיפולים" של WALLA ולשאול עליו. אחת החברות, רחל (לשעבר אסתר) מטופלת שלו והיא מאוד (!!!) מרוצה ממנו. שיהיה בהצלחה, סיגל

אכן, אני מטופלת אצלו!!!

הוא ממש בסדר. הוא קצת עמוס מידי אבל אל תתביישי להגיד לפקידה שזה מקרה דחוף. הוא לעולם לא מסרב לקבל מקרים דחופים. בהצלחה! רחל

נועם@בת

New member
כדאי שתפני לפורום הריון, שם יש

הרבה יותר מידע בענין. שיהיה רק טוב נועם

למעלה