חדשה ומודאגת

phi phi

New member
חדשה ומודאגת

שלום לכולכן. רציתי לספר לכן על המקרה שלי, אולי מישהי מכירה ויודעת לייעץ מנסיונה: במהלך טיולי במזרח הרחוק גיליתי שאני בהריון (2 בדיקות חיוביות), אולם עוד לפני שהספקתי לפצוח בשאגות שימחה - התחלתי לדמם (לא כמו מחזור אלא טפטופים קלים). הצלחתי למצוא טלפון והתקשרתי לרופא הנשים שלי שאמר לי שכנראה זה שום דבר ושאבוא אליו כשאחזור. חזרתי לפני שלושה ימים (עדיין עם הטפטוף המציק שנמשך כבר שבוע וחצי) , אך הרופא שלי בחו"ל וחוזר רק מחר. מיהרתי לרופא אחר (שהיה מאוד לא סימפטי) והוא אישר את ההריון, אך אמר ששק ההריון אינו עגול אלא בצורת אליפסה ולכן- 50% שתהיה הפלה טיבעית ו- 50% שההריון יתפתח בסדר . האם המקרה מוכר למישהי? האם מישהי מכירה רופא נשים טוב ומומלץ מקופ"ח מכבי באיזור מודיעין/ שוהם? תודה מראש

phi phi

New member
שכחתי לציין

הרופא מעריך שאני בשבוע השישי להריון

ashlaya

New member
מקווה לעזור....

אני אישית לא מהאזור ולא במכבי אבל שמעתי כבר ממספר חברות המלצה ד"ר רייכר אביחי במודיעין קופ"ח מכבי טל 9720302 מקווה שעזרתי

galiad

New member
רופא אין לי אבל חברה עם תינוק יש לי

וגם היא דיממה בתחילת ההריון ואמרו לה בערך אותו הדבר, הילד בן 3 חודשים ביום ששי. תשתדלי להיות הכי רגועה שבעולם (זה משפיע) אם את קשורה לרופא שלך, חכי לו.

phi phi

New member
../images/Emo51.gif

תודה לכן, הרופא שלי חזר וקבע לי תור לאולטרסאונד מחר. תחזיקו לי אצבעות.

אלמוג+

New member
המקרה שלי דומה...

קיבלתי אתמול בטא חיובי, אבל יש לי דימום קל. יש לי ילד בן 2.8 והיו לי דימומים במהלך ההריון איתו והכל היה בסדר. לעומת זאת לפני חצי שנה הייתי בהריון, דימומים, וההריון לא התפתח. לא מכירה את עניין השק האליפטי... בהצלחה... ולא מכירה רופא, SORRY...

מיכללב

New member
רוצה להרגיע אותך

אני דיממתי ארבעה חודשים...כלומר הייתי בהריון עם דימום של מחזור..ובגלל זה גיליתי את ההריון רק בשבוע ה-9 , והנה מתוקי שלי כבר בן שמונה חודשים+ הייתי מודאגת..עד שהרופא הרגיע אותי ואצלו בהמתנה פגשתי מישהי שהיתה אז בחודש השמיני באותו מצב...יהיה בסדר!!! הכי חשוב להיות רגועים,תנוחי תתפנקי ותחשבי חיובי!

phi phi

New member
שאלה לאלמוג+

האם ההריון שלך (לפני חצי שנה) שלא התפתח, הסתיים בהפלה טבעית? האם את יודעת מה גורם להפלה טבעית ואחרי כמה זמן ניתן לנסות שוב? הייתי היום אצל הרופא והוא באמת אמר שההריון לא מתפתח וכנראה יסתיים בהפלה טבעית. תודה מראש

פוגית

New member
הריון אחרי הפלה

לאחר הפלה אפשר לנסות להיכנס להריון אחרי שמקבלים את המחזור הראשון. לדעתי המחזור הראשון לאחר הפלה מגיע תוך 6-8 שבועות בדרך כלל. האם את יודעת על סמך מה הוא קבע שההריון לא מתפתח?

phi phi

New member
תשובה לפוגית

הרופא אמר ששק ההריון קטן מידי להריון של 7-8 שבועות ומתאים יותר להריון של 4-5 שבועות. הוא אמר שלדעתו תהיה לי "הפלה טבעית" בימים הקרובים. האם תשובתך בקשר להריון אחרי הפלה זהה גם למצב של הפלה טבעית וגם למצב של הפלה לא טבעית?

פוגית

New member
הפלה

לגבי הניסיון להיכנס להריון, כן. אני בטוחה למדי שזה מה שד"ר בר כותב בספר שלו, שאפשר לנסות שוב כבר אחרי המחזור הראשון בשני המקרים. לגבי חזרתו של המחזור אני לא בטוחה שזה אותו הדבר, יכול להיות שבמקרה של הפלה טבעית המחזור חוזר מהר יותר. אם יש לך את הספר של בר, תחפשי שם, תחת הפלה וגם תחת "הפלה מאיימת" ו"הפלה בוששת". אני יודעת שהמצב נורא מבאס, אבל אל תילחצי, והכי חשוב - אל תחשבי שמשהו אצלך לא בסדר, כי זאת תופעה מאוד נפוצה. נדמה ל ש30 אחוז מההריונות מסתיימים בהפלה טבעית עד לשבוע שמיני ויש כאלו שחושבים שאפילו יותר מזה מכיוון שבחלק מהמקרים הנשים לא יודעות שהן היו בהריון וסתם חושבות שאיחר להן המחזור. בהצלחה!

inbale

New member
אוי חוויה לא נעימה

זה לא מנחם אבל כבר כתבו לך שיש אחוז מאוד גבוה של הריונות ראשונים שמסתיימם בהפלה. ההמלצה היא להכנס להריון לאחר כ 3 חודשים שבהם יש התחדשות של רירית הרחם. אצלי זה עבד.

למעלה