חדשה ומלאת שאלות

telepele28

New member
חדשה ומלאת שאלות

הי לכולן, לפני חודש וחצי אבחנו אצלי FSH גבוהה מאוד והפנו אותי מיד ל IVF, מבלי לעבור את שאר הטיפולים עליהם שמעתי או קוראת פה בדרך
כך שממקום של הריון ראשון ספונטני (ולידה וילדה מדהימה), "הוקפצתי" לתוך עולם מושגים חדש.
בעוד כשבועיים אמורה לעבור שאיבה ראשונה, הפרוטוקול הוא טבעי, ללא הורמונים בכלל, קראתי שזה פרוטוקול שלרוב מתאים לבעלות FSH גבוהה, אך לא מצאתי עליו תגובות פה. מצד אחד אני מאוד שמחה שהגוף שלי לא יועמס בהורמונים, מצד שני.. אולי כדי לנסות בכל זאת להעלות את הסיכויים ליותר ביציות? גם אם הוא נמוך מאוד? אשמח לשמוע מבנות איך ואם זה עבד להן? וכמובן סיפורי הצלחה שיחזקו את האמונה :)
תודה ובשורות טובות לכולן!!!

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות...
&nbsp
את קודם כל מוזמנת מאד לקרוא את המאמר שלנו לIVF למתחילות - זה יתן לך מידע על מה צפוי.
לגבי פרוטוקול ללא הורמונים, בFSH גבוה זו באמת אחת ההמלצות, מתוך מחשבה שברמות כאלה הגוף יצליח לגייס את הביצית הטובה ביותר לבד.
מה שמפתיע זה שבכלל לא ניסו הורמונים, היה שווה לעשת ניסיון אחד ולראות איך את מגיבה.
מה היתה רמת הFSH?
&nbsp
בהצלחה

telepele28

New member
קראתי את המאמר

הוא באמת מאוד עזר, אבל לא מדובר של על פרוקטוקול טבעי, לכן אשמח לשמוע מחויות של נשים שעברו פרוקטוקול כזה,
והאם זה היה אפקטיבי?
אני בת 32 וה FSH בבדיקה האחרונה היה 23. אני יודעת שזה מאוד גבוהה, אבל מלאת אמונה שלמה שיהיו לי עוד ילדים מביציות שלי!
וסיפורים שקראתי פה עוזרים לי לחזק את האמונה הזו
בחרתי להיות מטופלת אצל פרו' לב-רן, ואני סומכת על כך שבחר בפרוטוקול זה מתוך הנסיון שלו, אבל לפעמים אני כן תוהה אם אולי
כדי לי לנסות ולהתעקש על נסיון אחד עם הורומונים?
שוב אני אומרת שאני מרגישה ש"הקפיצו" אותי כתה די מהר והכל די חדש ומבלבל..

anguly

New member
23 זה באמת גבוה

והאמת שזה מעבר בכלל לתחום שמאשרים IVF, האם יש לך אישור של הקופה?

telepele28

New member
כן

אני הבנתי שבדרך כלל לא מאשרים, לב-רן אמר שהוא שם דגש על גילי ונתונים נוספים מהבדיקות שלי שכן היו טובים
וכנראה שזה עזר

למעלה