חדשה ומסוקרנת

לירס

New member
חדשה ומסוקרנת

שלום לכם! אני חדשה בתחום, ולמרות נסיוני האפסי באומנות בעוגות לקחתי על עצמי להכין עוגה מפוסלת לתאומים שלי שבקרוב (בעזרת השם) יהיו בני שנתיים. הייתי רוצה לקבל בבקשה את עזרתכם ורעיונות להכנת עוגה המשלבת טרקטור ובובה. (בני מאוד אוהב טרקטור, וביתי - כמובן - בובות). תודה רבה וערב טוב, לירון

net the jet

New member
שלום לך. קצת קשה "לעזור" ככה בכלליות

אם תשאלי שאלות ספציפיות יהי יותר קל. לגבי רעיונות- שוטטי בפורומים ( כאן ובמתקדם )יש הרבה תמונות. הכי פשוט- בובה בתוך הכף של הטרקטור..

בוקר טוב לירס

לא ציינת אם את יודעת לעבוד עם בצק סוכר, או שאת מבקשת רעיונות לשימוש בחמרים אחרים (קרמים, ממתקים מודבקים וכו') לגבי רעיונות, עשי חיפוש בגוגל תמונות על tractor cake ותמצאי שלל תמונות.

לירס

New member
הי, תודה על ההיענות

למען האמת אין לי שום ניסיון בבצק סוכר.. אני יודעת שאני נכנסת לנעליים גדולות, אבל אני כבר עכשיו מתחילה "לתרגל" (יום ההולדת חל בעוד חושיים). הרעיון של בובה בתוך כף טרקטור נשמע כל כך מתוק, סביר להניח שגם מסובך למתחילה כמוני, אבל אני אשמח לשמוע הנחיות, אפילו כלליות. תודה ענקית!

net the jet

New member
ההנחיות היחידות שיש לי לתת זה לעבוד ע"פ

הוראות. בובה זה די קל, לגבי טרקטור- יש בספר של דבי בראון שאני זוכרת גם אולי לקרול דיקון אם אני לא טועה. בספרים מסבירים לעבוד שלב שלב..

למעלה