חדשה ומעוניינת להצטרף

גם למבי

New member
חדשה ומעוניינת להצטרף ../images/Emo39.gif

שלום, בת 33 ולפני 3 שנים ילדתי בקיסרי בגלל מצג עכוז. כרגע לומדת כל שאני יכולה על לידות בית שכן אני לא מתכוונת ללדת בבה"ח. אני יודעת שבבה"ח אני נחשבת בסיכון ולא יתנו לי להשתחרר ממוניטור וללדת בדקט וכמו שאני רוצה, היד תהיה קלה על הסכין וזה ממש לא מתאים לי. בכל אופן - מטבע הדברים יש לי ובטח יהיו לי המון שאלות. אני פותחת באחת - אצטרך ללדת עם רופא מיילד ורציתי לשאול אם מישהי מכן ילדה עם ד"ר שיפטן או ד"ר ברדה ומה דעתכן עליהם. המון המון תודה מראש - דנה

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לא מכירה את ד"ר שיפטן או ברדה אבל שמעתי שהם בסדר גמור (עפ"י הגדרתה של אילנה שמש יש להם "נשמה של מיילדת בית"). בינתיים מצרפת לך מאמר שכתבה כרמית מ. מהפורום, על לנל"ק (לידה נרתיקית לאחר קיסרי). יש שם גם התייחסות ללידות לנל"ק בבית. את בהריון או שרק מתכוננת לעתיד?

גם למבי

New member
תודה רבה על התגובה!!!

אני בשבוע 17
ועדיין מניקה ילדון כמעט בן 3. את כרמית אני מכירה טוב מפורומים שכנים ומודה לה על כל האינפורמציה שיש בזכותה (ועל עצותיה). כמובן שקראתי את המאמר והמון תודה לך על ההפנייה. מרגיע לשמוע על הגדרתה של אילנה. איכשהו, גם רופא מיילד בבית קצת מרתיע אותי למרות שאין לי ברירה "טבעית / פעילה" אחרת. ושוב - המון תודה!!!! מקווה להיות חברה "מן המניין" בפורום.

סטיוויה

New member
הי דנה

ילדתי שתי לידות ויב'ק. האחת בב'יח והאחת בבית. אני חושבת שכדאי לתת משקל להכנה הנפשית כמו למשל לעבד פחדים או לברר עם עצמך את האמונה שלך בגופך,להאמין שאת יודעת ללדת בקלות.זה נשמע פשוט בתאוריה אבל מדובר באמונות עמוקות ושורשיות. וגם תני משקל לנושא התמיכה שאת רוצה שתהיה לך בלידה. אני לא בטוחה שרופא מיילד יכול לתת תמיכה כזו. אני מדברת יותר על תמיכה של אישה נוספת,מגע ומילים חיוביות. שיהיה לך המשך הריון נפלא

גם למבי

New member
מסכימה

אני בתהליך ארוך עם עצמי ובנוסף באיסוף מידע אינטנסיבי. אני חושבת ללדת עם רופא מיילד משום ששום מיילדת לא מוכנה ליילד אותי. אני אצרף כמובן גם דולה. ותודה!!!

debby12

New member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif

אני מאחלת לך חוויה מתקנת בריבוע. ההערכה שלך לגבי בית חולים נכונה לדעתי - חוויה לא-משהו של יולדת בסיכון, וכבונוס נוסף - סיכוי גדול לגמור שם בקיסרי נוסף (מזכיר לי סיפור לידה מדכדך שקראתי פה באחד הפורומים על לנל"קית שהגיעה לבית חולים ללדת ופחות או יותר בכניסה אמרו לה שם: "את כתוב לך קיסרי על המצח"
) אני לא מכירה את שיפטן או ברדה - אבל שמעתי דברים טובים על שניהם. טוב נו, עצם זה שהם רופאים שמוכנים ליילד בבית זה כבר מעיד עליהם הרבה דברים טובים.... תנסי אולי לשאול ב"באופן טבעי" שם ודאי תמצאי כאלה שמכירות אותם אישית.

tonti

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

גם אני לנלקית בגלל עכוז. ברדה היה הרופא שלי בהריון השני. אשמח לספר לך עליו במסר. עם שיפטן רק דיברתי בטלפון אבל הוא נשמע לי מקסים. בכל מקרה, אם הייתי יולדת עם אחד מהם הייתי לוקחת לי דולה. (או במקרה של עודף כסף מיילדת בית שתסכים ליילד אותך כאחד מהמם מגבה אותה. רק נמצא שם).

גם למבי

New member
ודאי שאשמח לשמוע עליו!!

רוב המיילדות לא מסכימות ליילד אותי בגלל שהבטוח שלהם לא מאפשר להם לידות ויב'ק. הייתי מתה למיילדת ואני עדיין עושה מאמצי-על להשיג אחת. אם אצטרך ללדת עם אחד הרופאים אקח דולה שתלווה אותי. נראה לי באמת יקר מידי גם רופא וגם דולה ואני אסמוך על דולה מקצועית וטובה. אשמח לשמוע איך הייתה הלידה שלך עם ברדה ובכלל איך הייתה. ותודה לך על השתוף והעיצות!!!

tonti

New member
בטח../images/Emo99.gif

אחת ויחידה. (וממולצת. קחי אותה ללידה שלך. היא חמסה מהלכת). שלחתי לך מסר.

גם למבי

New member
כרמית את מוזמנת! ../images/Emo82.gif

רק שאצליח למצוא מיילדת . דולה שתסכים לעזור לי. תחזקנה לי אצבעות! (ושוב תודה על המסר)

לגבי דולה

יש כאן בפורום משתתפת שהיא גם דולה במקצועה. קוראים לה זהר כרמי (ידועה גם בכינוי "מושבניקית דמיקולו"...) והיא בעצמה גם ילדה בבית. את יכולה לקרוא את הסיפור לידה שלה במאמרי הפורום. אולי היא תוכל לעזור לך בחיפוש אחר דולה שתלווה אותך.

גם למבי

New member
תודה רבה!! ונחשו מה?

מצאתי מיילדת שמסכימה ליילד אותי - אני ממש מתרגשת! בלי רופא ואני ממש לא מאמינה שמסתדר לי כך. אז יופי - עכשיו אני מרגישה חברה מן המניין בפורום! בטח תסבלו הרבה שאלות ממני.... כבר מכינה אתכן...

איזה יופי !!!!! ואם את רוצה בכל זאת

דולה בנוסף, אני אישית מאד ממליצה - בלידה שלי בבית היתה המוווווון עבודה לכולם...
אז אני אשמח לעזור לך למצוא את המתאימה לך. זהר.

גם למבי

New member
מצויין - אצור קשר לאחר

שאחליט ואתאפס על עצמי ועל מה אני רוצה - אני מבולבלת מרוב התרגשות
ותודה !!! בכלל תודה לכולן על הברכות וההשתתפות!

למעלה