חדשה ומשולהבת

selinora

New member
חדשה ומשולהבת

אהלן לכולם, האמת.. התוודעתי לשלומי שבן רק במוצ"ש לפני כשבועיים. הוא הופיע ב"ג'וז ולוז" בשבוע "ג'וז" ונתן את הופעת הפסנתר שלו. ישבתי מרותקת כל ההופעה, הוירטואוזיות, האנרגטיות, הגאוניות והשנינות כבשו אותי, אני לא זוכרת מתי פעם אחרונה נהניתי כ"כ מהופעה ועוד מאומן שלא הכרתי קודם לכן. בקיצור - ידידי, נישביתי בקסמיו, והתמזל מזלי לראות את התוכנית אמש עם גיל ריבה. הבן אדם פשוט מ-דהים. שאלה קצת ילדותית, נראה לי שהתשובה ברורה לאור הטבעת הנוצצת על יד ימינו - האם שלומי נשוי באושר ועושר? המאוהבת 3>

bleeding guitar

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo168.gif

ולא הוא לא נשוי באושר, או נשוי בכלל. הטבעת על אצבעו לא אומרת כלום. מה שכן יש לו חברה העונה לשם יובל שרף שעבר היתה בערוץ 24 (אין לי מושג מה קורה איתה היום)

A t z a

New member
היא כזאת מהממת..../images/Emo11.gif../images/Emo80.gif

וברוכה הבאה לך,המאוהבת! תהני כאן ותשארי איתנו
אני דנה

animal bar

New member
מזדהה כל כך. ../images/Emo211.gif

הבן אדם מדהים. המוזיקה שלו כל כך יפה, כבר יותר מחודש אני שומעת את הדיסק הראשון שלו כמעט כל יום. [אולי יומיים מתוך החודש ומשהו הזה שלא שמעתי את הדיסק. ] אני כל כך אוהבת אותו! הוא הפך להיות הזמר האהוב עליי בזמן כל כך קצר.. מדהים, פשוט מדהים.
כיף לך שהיית בהופעה שלו.

romki

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo6.gif

גמאני די חדשה פה
ומי לא מאוהב בשלומי? הוא בנאדם מדהים.

selinora

New member
תודה לכולכן (אם לא טעיתי - כולכן בנות :))

אכן אין פסול בלהיות "דלוקה" על הבחור, אולם בגילי המופלג, אולי הגיע הזמן לחפש דברים בעלי סיכוי גבוה יותר. יובל אכן מהממת. מבינה את שלומי
שיהיה לכולנו לילה טוב!

למעלה