חדשה ומתייעצת

קורל 69

New member
חדשה ומתייעצת

לילה טוב או יותר נכון בוקר טוב לכולם. אנו הורים לפעוט בן שנה ו11 . תומר נולד בסדר גמור ללא שום סימנים על פניו. לאחר כ3 חודשים החלטנו לגשת מבחירה חופשית לרופא עיניים לבדיקה שיגרתית. הרופא התבונן בילד וכשבדק את עינו השמאלית ,הבחין באודם בתוך העין בחלק התחתון. הכתם היה אדום מאד. לא בלט לנו . כלומר לא ממש הבחנו בכך. יכול מאד להיות מעצם העובדה שההמגניומה היתה חבויה בתוך העין. הכתם החל לגדול והרופא הסביר לנו שהיא אכן תגדל ותגיע לשיא כלשהוא ויתכן ותתחיל לסגת. לשאלתנו האם תיפגע בראייתו . קיבלנו תשובה שלילית. יצאנו ממש מבוהלים, מה זאת אומרת "תגיע לשיא"? אני לא הייתי רגועה. קבעתי תור לפרופ' עיניים ידוע בירושלים. קיבלנו עידכון והסבר מפורט אודות ההמנגיומה. לפי האיבחון שלו, תומר יהיה בסדר גמור . אנו במעקב שותף אצלו. ערכנו לו בדיקת ראייה, שקבעה כי יצטרך משקפיים עקב עיין עצלה. לא בשלב זה, אך בעתיד. לפני תקופת מה היתה תוכנית בטלווזיה על נושא ההמנגיומה ועל איך שרופאים בארה"ב מתייחסים לתופעה ומטפלים בה. מרגש ומדהים. שמחה לעודד ולהתעודד. ובהזדמנות זאת הרשו לי לברך את כולם בחג שמח ומלא אור וחדווה.

etyi

New member
לקורל ,אמא של תומר!

ברוכה תהיי על הצטרפותך! האם תומר מקבל תרופות או טיפול כלשהו? מי היה הרופא הירושלמי? את מוזמנת להשתתף הערב בפורום עם ד"ר לפידות. כמו כן נשמח אם תצרי קשר עם העמותה לעדכון פרטים.הטלפון נמצא בכותר הפורום. בברכה,אתי.

קורל 69

New member
תודה לך אתי

תומר אינו מקבל כעת שום תרופה. הרופא שמטפל בו, אומר שיש לעקוב אחר הגידול, בכדי לוודא שאינו תפגע בראייתו. מידי כמה חודשים אנו מגיעים לביקורת. ההמנגיומה בשלב זה נשארת בגודלה הרגיל ונראה , אנו מצפים לנסיגתה. הפרופסור אומר שאם לא תיסוג, יהיה עלינו להסירה בלייזר. תהליך די פשוט לדבריו. גם כאשר מדובר בתוך העין. הפרופסור המדהים הזה הוא פרופסור פאר בבית חולים הדסה. שלחתי אליו עוד חברה עם בעיה דומה והיא התרשמה מאד מאופן טיפולו ומהיחס המדהים והאנושי. אשמח מאד להשתתף בפורום עם ד"ר לפידות. שיהיה כל טוב וחג בריא ושמח.

למעלה