(חדשה ועצבנית) help!

a l i 2 0

New member
(חדשה ועצבנית) help!

בנות יקרות, מכירות את זה שהגבר נמצא ב"מערה" ומסתגר ולא רוצה להיות איתכן ולא יכול להסביר את זה?! אז הגבר שלי הרס סופ"ש עם זה.... תעודדו אותי....

Cobe Anan

New member
קודם כל, למה האפלייה?

דבר שני, תני לו את הזמן שלו. אולי בהמשך הוא ירגיש יותר בנוח להיפתח אלייך.. לחיים!

מיטללל

New member
זה לא עניין של גברים/נשים

זה עניין של אופי. עכשיו תגידי- כמה זמן אתם ביחד? יש לך שמץ של מושג מה עובר עליו? האם הוא מתנהג ככה לעיתים קרובות?...

a l i 2 0

New member
אז ככה....

אנחנו ביחד שנתיים וקצת. יש לי מושג מה עובר עליו: הייתי חולה השבוע, וגם לפני מחזור, והרגשתי איום ונורא, ו"התבכיינתי" לו הרבה. הוא לומד בעיר אחרת ולא בא לטפל בי עד שכבר כמעט נהייתי בריאה ואמרתי לו שאני רוצה שיבוא (ואז הוא אמר שאם הייתי אומרת קודם הוא היה בא). היינו אמורים לבלות את שבת יחד, אבל כל תחילת הסופ"ש הוא התנהג בעצבנות ודיכאון (אח"כ הוא אמר שזה בגלל ההתבכיינות שלי) ובסוף החליט להתרחק ולבלות את יום שבת עם חברים. עכשיו אני פגועה ומאוכזבת מאוד.... הוא לא עושה את זה לעיתים קרובות אבל כשהוא כן זה נורא, כי אני מרגישה שהוא לא אוהב אותי יותר. כל ההסברים שלו ושל אחרים שזה לא העניין לא עוזרים לי....

מיטללל

New member
איזה בהמה

במקומך הייתי מה זה מתעצבנת בעיקר עם המצב רוח שלפני מחזור:) אני אתן לך עצה שלעולם לא הייתי נותנת לחברה שלי וגם ב 99 אחוז מהמקרים לא הייתי כותבת בו... תתעלמי ממנו כמה ימים את המתבודדת. הכועסת. תגרמי לו להשתדל קצת.

a l i 2 0

New member
זה מה שהייתי משתוקקת לעשות

אבל את יודעת איך זה, זה מה שמחמיר את זה אצלם עוד יותר... נ.ב. תודה על ההקשבה (גם לכל שאר המגיבים)

a l i 2 0

New member
עדכון

ועכשיו זה יותר גרוע: הוא התקשר פתאום (לא היינו בקשר כל השבת למרות שהוא הסתובב בשכונה שלי!) ואמר שהוא רוצה לחזור והציע שנצא לבלות עם חברים. אמרתי לו שאני צריכה ללבן קודם את מה שהיה, והוא אמר שהוא לא יודע מה לעשות ויתקשר אח"כ. אוף!!!! הגברים האלה!!!!

TheWhiteTigris

New member
היא לא רוצה להפרד ממנו...

ויש הרבה גברים (כולל אותי) שאם עושים להם "דווקא" כזה, הם פשוט לא מתקשרים.

liontamer

New member
איפה הגבר התומך שבו?

למה כשהוא אמור לצאת גבר. כמו שגבר אמור להיות ולתת לך את הכתף התומכת ואת החום והאהבה שאת צריכה לקבל ממנו ברגעים קשים? חביבתי, זה לא גבר מה שיש לך בבית. זה נמושה. עם אנשים כאלה לא הייתי מנקה בוץ מהטרקטורון שלי לאון שונא רכיכות

a l i 2 0

New member
תאמין לי...

ברגעים כאלה גם אני מרגישה ככה. אבל הוא לא הגבר היחיד שעשה לי את זה. ומעניין שאני עדיין מרגישה צורך להגן עליו איכשהו אחרי הדברים שאמרת. כנראה שעוד נשאר משהו... אז בקיצור- הוא לא תמיד ככה. בד"כ לא אפילו.

liontamer

New member
לכולנו יש את הרגעים האלה

וכולנו צריכים לפעמים תמיכה. השאלה היא אם זה מעידה חד פעמית או שזה על בסיס קבוע. ואם הוא לא הגבר היחיד שעשה דבר זה אז אולי את צריכה לקחת רגע ולחשוב עם מי את מסתובבת סלקציה זו לא מילה גסה לאון סלקטווווווווווווווווווווווור

למעלה