חדשה ועצבנית

חדשה ועצבנית

אמא שלי חזרה משילב, רצתה לקנות לי כרית הנקה חדשה לקראת פרוץ התאומים והמוכרת אמרה לה שאף אחת לא מניקה תאומים בו זמנית, שתקנה כרית רגילה. חוצפה של המוכרת או שאני תמימה? אחרי שלוש הנקות לטווח ארוך אני לגמרי מרוכזת בלהניק תאומים בשאיפה לטווח ארוך ופתאום המוכרת הזו מוציאה את האוויר (של אמא שלי לפחות) מהרעיון של הנקת תאומים בו זמנית. יש לי עוד זמן עד הלידה אבל הייתי תחת הרושם שאפשר להניק בו זמנית תאומים, טעיתי?

לא טעית, אבל קחי בחשבון שיכולים להיות כ"כ

הרבה תרחישים (קושי בהנקה, פתאום תגלי שנוח להניק בסרוגין). ממליצה לך לקנות כרית הנקה לתאומים יד שניה ולהשיג משאבה חזקה דו צדדית.

הנקה בו זמנית

הי אמא נייחת

אני אתבטא בעדינות... המוכרת ממש ממש טועה..
אשמח לדעת באיזה סניף של שילב זה היה ובאיזה תאריך, ואם יש לך את שם המוכרת - אז גם אותו כדי שאכתוב להם מכתב ואסביר להם כמה היא טועה.. כמובן שאם את רוצה לעשות זאת - אז בשמחה..

הפורום שלנו מלא בסיפורי אמהות שמניקות והניקו בו זמנית.
אני חושבת מהנסיון המקצועי שלי ומהאמהות הרבות שראיתי שרוב האמהות לתאומים מניקות בו זמנית רוב הזמן.

עשי פה חיפוש בפורום ותוכלי לקרוא הרבה מאוד סיפורי הצלחה.

שיהיה בהצלחה ולידה קלה.

תודה אוזה והדר ופרטים על המקרה

אם לא הייתי מניקה מנוסה מאוד בטח המוכרת ההיא היתה מצליחה לערער אותי וזה מה שמעצבן. מדובר בסניף שילב בטבריה, אני אשאל את אמא שלי לשם המוכרת אבל זה היה שישי בבוקר אז כמה מוכרות כבר היו? אני אשמח מאוד אם תכתבי להם כי זה לא הוגן שמוכרת תגיד לאישה הרה - אוי זה בלתי אפשרי להניק. מאיפה בכלל החוצפה?
דיברתי עם מאמאסיטה, אני רוצה לראות את הכרית לפני שאני קונה אז מחפשת תל אביבית שמשתמשת בה כדי לראות בעיניים לפני הקניה. יש מישהי כאן? אני רק רוצה לראות שאני מתחברת אליה כי תמיד נעזרתי מאוד בכריות להניק ואני יודעת שזה כלי חשוב.
תודה על התמיכה והעידוד

המשך

בוקר טוב

תודה רבה ששיתפת וכתבת את הפרטים.
אני שמחה שזה לא ערער אותך .. בהרבה מקרים זה באמת יכול לערער את הביטחון ולהוציא את הרוח מהמפרשים..
אני אפנה היום לשילב ואבקש להסביר למוכרות את העניין הזה.

המאמאסיטה נהדרת!
(אני לא מקבלת אחוזים עליה..) - אבל אני חושבת (והרבה מאוד אמהות אני מניחה שיסכימו איתי) - שהיא מעולה להנקת תאומים.
היא לא גבוהה מידי, היא נוחה לשימוש ויש לה סקוטש' שסוגר אותה מאחורי המותניים וזה מאוד עוזר בהנקת שניים - כי לא צריך
להשתמש ביד השניה כל פעם כדי לדחוס את הכרית או למקם אותה או להזיז אותה.
דבר נוסף - כבר ראיתי אמא מניקה תאומים - שלמדה לקום עם הכרית עליה ועם שני הקטנים כדי לגשת להשכיב אותם בצד...
אבל - גם אם את לא קמה איתה.. - היא מעולה.

ממליצה מאוד.

בהצלחה,
תעדכני אחרי.

luray

New member
מוכרת כרית הנקה מאמסיטה

הי אמא נייחת,

היתה לי אותה התלבטות ואכן קניתי כרית הנקה של מאמסיטה לתאומים. אחרי פעם אחת ראיתי שיותר נוח לי להניק כל אחד בנפרד ואני כבר לא משתמשת בה - היא למכירה במצב חדש לגמרי.

מצד שני, לחברה של גיסתי יש 2 זוגות תאומים והיא השתמשה בכרית הזו בלי סוף והמליצה עליה בחום.

אני מאזור המרכז ואת מוזמנת לבוא ולנסות אותה

פרטים במסר...

למעלה