חדשה וצריכה את עזרתכם

hasa9

New member
חדשה וצריכה את עזרתכם

שלום לכולם,
אני לפני כחודש מסיבה כלשהי, שהיא לא כל כך ידועה לי, התחלתי להגעל מבשר, דגים, ביצים וכו´ מסיבות שאני לא חושבת שאותן אני צריכה לפרט פה בפורום...כי זה ברור....הבנתי שאני פשוט נהייתי טבעונית!!! אין לי אף אחד כזה במשפחה או חברים כך שאני לא יודעת הרבה על הנושא...אבל אני רק יודעת שאני מורעבת!!! אין לי מושג מה לאכול...יש לי בבית שניצלים מטופו ואני אוכלת גם הרבה ירקות ופירות אבל נמאס לי מאותו דבר כל הזמן!!! פשוט כבר לא בה לי לאכול...
מה עוד אני יכולה להוסיף לתפריט? למישהו יש טיפים או הצאות? תודה!

guruyaya

New member
שלום חסה קבלי פרח (שונא אייקונים)

מתכונים יש במאמרים וכמעט בכל אתר בקישורים. המלצה חמה על www.webvwg.com.

Neta558

New member
ברכוה הבאה! ../images/Emo142.gif

ברכות על המעבר לטבעונות, ובהצלחה! את מוזמנת לבדוק את המתכונים שבמאמרי הפורום, יש שם המון מתכונים טבעונים מסוגים שונים. אנונימוס גם הוציאו חוברת מתכונים פשוטים הנקראת "צמחונות בקלות", אפשר לפנות אליהם בבקשה לחוברת. אם תכתבי מה אהבת לאכול קודם, נוכל למצוא לך מאכלים דומים בטעמם שהם טבעונים. באופן כללי, אם תסתכלי על התפריט הקודם שלך, בודאי תמצאי הרבה דברים שאת יכולה להמשיך לאכול: אורז, פסטה, ירקות, מרקים, עדשים... שוב, אם תספרי קצת מה את אוהבת לאכול, נוכל לעזור קצת יותר
נטע

היי, לי הייתה כמעט את אותה הבעיה

אם כן, אני הייתי צמחוני שנתיים ואז הפכתי לטבעוני, וזה כמעט כל ההבדל. אני הכיט ממליץ על תזונאי\ת שתעזור לך לסדר תזונה טובה. לפי דעתי בשביל להתחיל, את צריכה לפחות ללכת לאתר של אנונימוס, שם יש מספיק חומר על הנושא. לי הייתה בעיה מאוד גדולה כשהתחלתי עם טבעונות, התחלתי להסתכל על המרכיבים שבמוצרים וראיתי שיש רק דבר אחד שאני אוהב שלא היה בו משהו מהחי(לא כולל פירות וירקות), מסטיק בזוקה. ואז גיליתי שיש המון דברים מטופו וסויה, כמעט כל מאכל שאהבתי מצאתי לו תחליף בריא יותר ומוסרי יותר (ולדעתי גם טעים יותר) מטופו או סויה. הבעיה העיקרית היא שתחליפים עולים המון כסף, חוץ מזה אין בעיה. אני ממש ממליץ על תזונאי\ת. נ.ב כדי לך לאכול גם המון אגוזים (בעיקר אגוזי ברזיל) הם ממש בריאים

למעלה