חדשה.. ושאלה

חדשה.. ושאלה ../images/Emo13.gif

שמעתי שיש הופעת מחווה לחומה עם התזמורת הקאמרית הישראלית, מקהלת בת קול, OLIVE AND OBLINS GROUP. אני קצת חוששת שאולי אני אתאכזב אם אני אלך.. כי זה מה שקרה בהופעת מחווה לפינקפלויד האחרונה שהייתי בה.. [שליחי הבלוז] מה נראה לכם? כדאי?

FunkyMonk

New member
שמעי..

בעקרון ההופעה אמורה להיות משהו מרהיב, עם תקציב ענק, וביצוע מדהים. אני אישית לא מתלהב מהופעות קאברים, כי זה פשוט לא עושה לי את זה. ה-180 שקלים שיש לשלם בשביל לראות את ההופעה הזו, גם כן לא מעלים לי את החשק. אבל באמת, זה אמור להיות מגניב לחלוטין, אומרים שהזמר הוא פרפורמר ענק ומוכשר בטירוף, הלהקה (אובלינס) גם כן אמורה להיות טובה.

microbe15

New member
רק 80 שקל, ונוספו הופעות

אני חושב שכדאי ללכת (הזמר הוא באמת פרפורמר מדהים (ראה אותו מי שהיה במחווה הארוכה לפינק פלויד בצוותא - איכזב ועצבן בסט הראשון, אבל בסוף כשעשו את החומה - הוא הפגיז). כמובן שאסור לצפות לראות את גילמור על גיטרה או משו כזה

MilkShack

New member
אני שמעתי שההופעה "מדהימה"

המחשבה הראשונה שלי הייתה "למה לי לשלם כסף כדי לראות חבורה של אנשים הורסים את אחד האלבומים האהובים עליי", אבל החלטתי להיות קצת פחות מרובע ואני כנראה הולך לראות במה מדובר, בכל זאת אם החובבת פלויד שאני מכיר המליצה... P=

DICKPARRY

New member
החומה עם הקאמרית+שליחי הבלוז

את ההופעה של החומה עם הקאמרית הם ביצעו הופעת פילוט במועדון ביפו העתיקה וראיתי אותם שם ,ואני רוצה לומר לך שהם מצוינים ןנותנים שווו ענק. לגבי שליחי הבלוז אני גם אומר שהם גדולים ,את כנראה ציפית לראות שם את גילמור או ווטרס,בלי שום קשר לביצוע שלהם אני מקוה שיהיו עוד להקות שינגנו לנו פינק פלויד (ואין לנו כאלה בארץ)השליחים נותנים ביצוע אדיר

Rinor

New member
קיבלתי את הכרטיסים

אתמול קיבלתי את הכרטיסים, אני בהחלט מקווה שיהיה מרהיב... אני אחי ועוד חבר נהיה שם... לכל מי שבא, תבלו....

itaikuskus

New member
לא , לא כדאי

תמיד שנאתי את העיבודים המתוזמרים האלה לאלבומי רוק. תמיד. כל הזמן. ועוד לשלם על זה 200 שקל. יא-אללה, על זה 200 שקל ועל הסטוג'ס לא. אני בחיים לא אבין אנשים בחיים.

פינק פלויד - כרטיסי הנחה

סליחה שאני נדחפת. יש לי כרטיסי הנחה ב-110 ש"ח. אם מישהו מעוניין אפשר לפנות אלי במסרים.

למעלה