חדשה ושמנה

• פותח הנושא ryky
  • פורסם בתאריך

ryky

New member
חדשה ושמנה

אני שישה שבועות אחרי הלידה השניה שלי, ושנה ושישה שבועות אחרי הלידה הראשונה... כן, הבדל שנה בן הגדול לקטנה. לאחר הלידה הראשונה נותרו לי 7 קילו מיותרים אך לא הספקתי לעשות אפצ'י ושוב נקלטתי. אחרי הלידה הנוכחית נותרו 7 קילו נוספים. סה"כ 14 קילו
כרגע אני מניקה. השבוע אתחיל ללכת לארובי, הבעיה היא שכל היום אני רעבה ולכן אני אוכלת בלי סוף עוגיות שהכנתי לבעלי... מה עושים? אני ממש מיואשת

אתי אתי

New member
מזל טוב לגיבורה

וברוכה הבאה. קודם כל
, ואח"כ עצה - תחשבי על אוכל שכן ישביע אותך וגם יזין. עוגיות לא עושות את זה לכן יש חשק כל הזמן לעוד. מה לגבי לחם עם גבינה ועגבניות שרי? מעדן דיאט עם קורנפלקס? יוגורט עם בננה? עוד רעיונות?

ryky

New member
יש עוד רעיונות?

כמה ארוחות אני צריכה לאכול כדי לא להיות רעבה ביניהם? יש לציין שאף פעם לא הייתי כך. אפילו בהריון אכלתי פחות.

הנה עוד רעיונות נחמדים

ביצה קשה עם ירקות + 2 פרוסות לחם קל מעדן שאני אוהבת במיוחד יוגורט עם פרי טרי ירקות חתוכים (אני מכינה קופסא ענקית שנגמרת ביומיים) + מיכל גבינה עד 3%(500 גרם גבינה) + אבקת מרק בצל או פטריות (זה יוצא המון וזה ממש טעים). במקרים ממש קיצוניים אנחנו מכינים את המטבל וטובלים בו פרצ'ל אפיית בית. מרק ירקות עשיר בכוסמת וקטניות (גם גם לא נורא קלורית וגם מאד משביע). ותמיד את יכולה להוסיף לכל ארוחה סלט ירקות עשיר בסיבים וזה אותי החזיק בהריונות לפחות שעה וחצי.

למעלה