חדשה ותיקה בפורום פוריות
תודה מראש לכל התייחסות...
אני בת 35 , אם ל2. את שני הילדים שלי ילדתי עם טיפולי IVF אחרי 6 שנות נסיון בראשון, וכעת אנו רוצים להתחיל טיפולים שוב.
את הטיפולים המוצלחים שלי עשיתי בעבר עם פרופ' משיח. בטיפול אחרון הוא ישב במרפאה פרטים של שלושת המומחים. אבל הבנתי שהמרפאה נסגרה. ויש לגשת אליו למרפאה פרטית. אז הוא עשה את הטיפולים באסותא...
היתי רוצה לעשות את הטיפולים אצלו, השאלה לאיזה בית חולים הוא מפנה.
אני ניצלתי דרך המשולם את כל הטיפולים שלי וכעת האופציה שלי היא או לעשות בבית חולים ציבורי דרך כללית רגיל (לא מושלם) שאני עדיין לא בטוחה האם זה בחינם או בתשלום, או בביטוח פרטי בבית חולים פרטי.
ביטוח פרטי אצלי בעבודה מכסה עד 10000 שח לטיפול , בדקתי באסותא הטיפול עולה קרוב ל18000 שח. כבר לא רלוונטי
כמה שאלות:
מישהי יודעת כמה עולה פגישת יעוץ אצל משיח?
כמה פגישות צריך במהלך טיפול אחד? למיטב זכרוני היו לי לרוב 2 פגישות
מישהי עשתה טיפולים בבלינסון? יכולה להמליץ על רופא טוב?
יש מצב שאני יכולה עוד לקבל הנחה על תרופות? בילד שלישי מקבלים בכלל?
תודה
תודה מראש לכל התייחסות...
אני בת 35 , אם ל2. את שני הילדים שלי ילדתי עם טיפולי IVF אחרי 6 שנות נסיון בראשון, וכעת אנו רוצים להתחיל טיפולים שוב.
את הטיפולים המוצלחים שלי עשיתי בעבר עם פרופ' משיח. בטיפול אחרון הוא ישב במרפאה פרטים של שלושת המומחים. אבל הבנתי שהמרפאה נסגרה. ויש לגשת אליו למרפאה פרטית. אז הוא עשה את הטיפולים באסותא...
היתי רוצה לעשות את הטיפולים אצלו, השאלה לאיזה בית חולים הוא מפנה.
אני ניצלתי דרך המשולם את כל הטיפולים שלי וכעת האופציה שלי היא או לעשות בבית חולים ציבורי דרך כללית רגיל (לא מושלם) שאני עדיין לא בטוחה האם זה בחינם או בתשלום, או בביטוח פרטי בבית חולים פרטי.
ביטוח פרטי אצלי בעבודה מכסה עד 10000 שח לטיפול , בדקתי באסותא הטיפול עולה קרוב ל18000 שח. כבר לא רלוונטי
כמה שאלות:
מישהי יודעת כמה עולה פגישת יעוץ אצל משיח?
כמה פגישות צריך במהלך טיפול אחד? למיטב זכרוני היו לי לרוב 2 פגישות
מישהי עשתה טיפולים בבלינסון? יכולה להמליץ על רופא טוב?
יש מצב שאני יכולה עוד לקבל הנחה על תרופות? בילד שלישי מקבלים בכלל?
תודה