חדשה ו... צריכה עזרה

karinos111

New member
חדשה ו... צריכה עזרה

היי אני בת 13 ורציתי לדעת אם תוכלו להביא לי מדריכים איך לסרוג צעיף אשמח לתגובות :):):) נ.ב אני יודעת לסרוג שמאל וימין אבל אני מעדיפה רק צד אחד , יש לי ' מסרגות וחוט אדום

אם את יודעת לסרוג ימין

אז תעלי 28 עיניים ותסרגי רק ימין עד שתגיעי לאורך הרצוי לך. כשאת מסיימת את יכולה לקשט בפונפונים.

אני מבינה מה שאת רוצה, אני חושבת

אם את מתכוונת לפסים בצדדים לכל האורך פשוט תסרגי עין ראשונה שמאל ואחריה עין ימין ושוב עין שמאל. תמשיכי כרגיל ובסוף תעשי אותו דבר. ולאורך כל הסריגה ה-3 עיניים בהתחלה ובסוף נסרגות ככה וזה נקרא פטנט.

ההתחלה אולי לא יפה אבל הממשך ממש

בסדר. כל הכבוד ילדה. לא הייתי פורמת תמשיכי ככה את בדרך הנכונה.

כשתגיעי לאורך הרצוי לך

אם זה צריך אז משהו בין 1.5 מטרים ועד 2, את לוקחת כל פעם 2 לולאות ביחד מעבירה בתוכן חוט כאילו את עומדת לסרוג אותן ומורידה מהמסרגה. את הלולאה החדשה שנוצרה לך מסגירת 2 הלולאות את מחזירה למסרגה. שוב לוקחת 2 לולאות את זו שהחזרת ואחת חדשה סורגת ביחד ומחזירה לולאה למסרגה. ככה עד סוף השורה. את הלולאה האחרונה חותכים את החוט ומעבירה אותו בתוך הלולאה ומושכת חזק ליצירת קשר. בהצלחה.

karinos111

New member
לא ממש הבנתי :):):)

אבל לא משנה , עד שאני יגיע לאורך חחח המון פעמים הענים נפולת לי מהמסרגה או שהחוט מתפרק קצת לכמה חוטים.. וואוי זה מעצבן

karinos111

New member
אממ

לא ממש הבנתי אבל יש לי שאלה.. מסרגה אחת זה כמו שיש לי?........ לי יש 2 ... אז אפשר לסרוג עם אחת כמו שלי?

למעלה