חדשה ו...שמנה!

• פותח הנושא tzs
  • פורסם בתאריך

tzs

New member
חדשה ו...שמנה!../images/Emo80.gif

שלום לכולן! ילדתי לפני 3 שבועות, אולי זה נורא מוקדם להתחיל להתלונן אבל רציתי לשתף, כולן פה מדברות על חזרה לגיזרה אחרי חצי שנה ויותר וזה נורא מבאס כי השבוע יצאתי לקנות לעצמי בגדים (?) וחזרתי עם טיפות בעיניים.הייתי כזו חתיכה מידה 38 ופתאום לקפוץ ל46...שום דבר לא עלה עלי אז עזבתי את החנות במפח נפש... אני כל היום זוללת (אחרי 9 חודשים שגופי התרגל לעשות זאת בלי מניעה) ופשוט קשה לי להשליט על עצמי מסדר. אני אוכלת לא מסודר והמון המון מתוקים גלידות ממתקים ושוקולדים למינהם. אני כל הזמן בתהליך חיפוש ונבירה בארונות המטבח למצוא לפי תעסוקה, שלא מפסיקה כמעט לרגע חוץ משעות הלילה כמובן... אז איך מתחילים? יש סיכוי שארזה? כבר הרמתי ידיים...

magic40

New member
המממממממממ

הרוב מדברות על שנה ובגלל זה אני מחכה ככה בנחת(כאילו) לשנה שתגיע כבר! הרמת ידיים אחרי 3 שבועות של זלילה:-): שבי איתנו קצת תקבלי עידוד גם אני היתי פרה,אומנם יותר קטנה מידה 44 אבל אני בדרך ל42

jess123

New member
../images/Emo140.gif את סה"כ רק 3 שבועות אחרי לידה

תני לגופך קצת זמן להתאושש לפחות 6 שבועות לפני שאת מחליטה פעילות גופנית כלשהו בקשר להרגלי אכילה יקח קצת זמן לשנות אבל זה בא עם הזמן אני 1.4 כמעט אחרי לידה ואני רק התחלתי לפני שבוע בצורה רצינית בקשר לאוכל תדאגי שיהיה לך תמיד ירקות במקרר או תקני שקיות של ירקות מהסופר וכל מיני סוגים של שניצלים קציצות כו' של טבעול לחם קל או מלא גבינות עד 5 אחוז ובקבוקי מים של 1.5 אני הייתי שמה בכל חדר בקבוק מים עזר לי מאוד אל תמהרי לשום מקום ואל תעשי שום דיאטה קיצונית יש לך אחריות נוספת עכשיו לטפל בתינוק קטן זה לא דבר פשוט עייפות חוסר שינה וכו' משפיעים על נשים הגעת לבית חם ותומך
ננסה לעזור לך

אורלי14

New member
טוב לפחות שיש לך מודעות לזה

שזה כרגיל שלב ראשון, שלי ארך 6 לידות כדי להגיע אליו... דבר שני, הצעתי היא לא להכניס הביתה את כל הדברים המתוקים המחטיאים האלו. פעם בתקופה אם ממש תרגישי צורך - תצטרכי ללכת לחנות לקנות, וזה כבר סיפור אחר, נכון?! :))) ובהחלט אני מצטרפת לזו שהמליצה לך להכין ירקות וכו'. ואותם לנשנש. לא במקרר, בחורף אפשר לשמור צלחות על השיש. זה זמין יותר ולא קר, לא כדאי לאכול קר בחורף. המון הצלחה ותמשיכי לדווח. בשביל זה אנחנו פה, נכון?!

למעלה