חדשה חדשה חדשה +שאלות

נעמהdj21

New member
חדשה חדשה חדשה +שאלות

אני לא מאמינה שאני פותחת הודעה בשעה כזו...
... אז ככה קורות חיי: בת 22 , חיפה, צופה בצח"מ בערך מגיל 11 (הגיוני?) מאז שהסידרה נחתה בישראל בקיצור... לכן אני מכורה ולא יכולה להיגמל ,אני כבר רואה מתוך הרגל , כבר לא מעניין אותי כמו פעם...ולפעמים אני מפסיקה לכמה חודשי מנוחה
... אז עכשיו אני בתהליך חזרה ויש לי כמה חורים: מה הקשר עכשיו בין בולדווין (אהובי) לג'ק ובראדלי? בילי ומאקנזי כבר שברו את הקרח ?
האם אוליביה תמות ? (פליז תגידו שכן!!!
רעה אני היום)
האם עלילת קאסי שרון ואליס תסתבך שוב? מה עוד???? אמממממ ויק כבר גילה שדיאן בהריון ממנו? ואיך דיאן ממצב של כסח עם ויקטור פתאום גרה איתו? ומה קרה בדיוק בין ניקי וויקטור ובראד? זותומרת לפני כמה חודשים הייתה לי תחושה שהם יחזרו , ועכשיו שמתי לב שהם נפרדו סופית...(ןלמה לעזעזל היא לא עם בראד החתיך שלי???

The Abbott Girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo72.gif

וננסה לעזור לך כמה שיותר: הקשר ביו בלדווין לג'ק ובראדלי - אחרי ההשתלטות של ג'ק ובראד על ניומן אנטרפרייז הם שכרו את מייקל כעו"ד של החברה ואפילו הבטיחו לו מקום במושב המנהלים. אחרי שויקטור חזר הוא העיף את מייקל לכל הרוחות. בילי ומקנזי - בנתיים לא שברו שום קרח. אוליביה -
רציני מצטערת היא לא תמות. אני יודעת זה מאכזב גם אותי אבל אין מה לעשות. עלילת קאסי שרון ואליס - לדעתי סתם מנסים לבנות מתח שוב לא יועת מה יקרה שם. בכל מקרה
אני יודעת שקאסי תשאר עם שרון. ויקטור גילה שדיאן בהריון, לכן הוא הרשה להשאר קצת יותר בדירה עד שהיא תקנה דירה משל עצמה (הרי היא אמרה לו שהיא כבר חתמה על חוזה). ולמה דיאן גרה איתו מלכתחילה זאת השאלה? אחרי שויקטור עזב את החווה הוא החליט לעבור לגור בפנטהאוז. הוא שיכנע את דדיאן למכור לו את הפנטהאוז, וההסכם היה שדיאן תשאר שם חודשיים בזמן שתחפש לה דירה משל עצמה. ניקי ויקטור ובראד - אחרי שויקטור חזר מהמדבר, הוא התעסק מהצד עם רמונה, בזמן שניקי התעסקה מהצד עם בראד.... אחרי שויקטור גילה שבראד וניקי היו ביחד, הוא החליט לעזוב את החווה (צבוע הוא לא סיפר לניקי שהוא שכב עם רמונה!!!!). בראד וניקי המשיכו קצת לשחק אחד עם השני. אבל בראד רצה מערכת יחסים רצינית, ניקי לא היתה מוכנה להתחייב ולכן הם עכשיו רק ידידים ולא ביחד. מקווה שעזרתי לך ושוב ברוכה הבאה לפורום
יפית

Dawn12

New member
ברוכה הבאה נעמה! ../images/Emo24.gif

כפי שאת רואה, יפית כבר דאגה להשלים לך את החסר.
בקשר לעלילת קאסי ואליס המתחדשת - לא תהיה שום עלילה. אנחנו נראה את השיא שלה בפרקים הקרובים כשאליס תגיע למסיבת האימוץ של קאסי ובזה זה יסתיים. לפחות להפעם.

נעמהdj21

New member
וואי תודה ...../images/Emo9.gif +שאלה

איך ויק לעזעזל מקבל בשאננות את העובדה שדיאן גנבה לו זרע?????? או שהוא לא יודע שהתינוק שלו?(ובאותו עניין האם היא בכלל תלד???)

The Abbott Girl

New member
אז זהו ש... ../images/Emo58.gif../images/Emo72.gif

דיאן לא בהריון מויקטור!!!! אשלי בהריון מויקטור (החליפה את הזרעונים בדירה) ודיאן בהריון מ.... ג'ק! וכן היא תלד את הילד וכרגע ויקטור לא יודע ממי דיאן בהריון

נעמהdj21

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומה../images/Emo58.gif

איך בדיוק אשלי בהריון מויקטור? ואיך הזרע של ג'ק קשור לעניין.???היה תרומת זרע גם של ג'ק? או שג'ק ודיאן שכבו מתישהו וזה הסיבה שהיא בהריון?

אז ככה

אשלי השתמשה בזרע של ויקטור והזרע של ג'ק זה מפעם שהוא תרם ליתר ביטחון כי היה חשד שיש לו סרטן אשכים... אז כמו שאמרו קודם אשלי החליפה בין הדגימות...

נעמהdj21

New member
פרו פורקהההה ../images/Emo35.gif אשלי לא רעה...

אין שמץ של רוע באישיותה... איזו תפנית. התרשמתי .

למעלה