חדשה, חודשיים אחרי הלידה.

ot123ot

New member
חדשה, חודשיים אחרי הלידה.

הי, אני חדשה כאן בפורום, אני כמו שכתבתי חודשיים אחרי לידה ועדיין לא מצליחה לשמור על הפה... וגם לא לרדת במשקל, אני הולכת לסטודיו C לקורס אחרי לידה, וגם אתחיל השבוע לעשות מעט אירובי. אבל אני לא מצליחה להפסיק לאכול דברים מתוקים, כמו שוקולד, זה משהו שאני לא ממש מורגלת אליו, אני מניקה את התינוקת, בעיקר שואבת לה שזה אומר לשאוב בערך 100 בכל ארוחה, שזה גורם לי להרגיש שאני חייבת לאכול משהו מתוק ולא יש לי סחרחורת. אבל זה ממש תרוצים וזה ממש לא מוצא חן בעני! יש לכן פיתרון שיכול לעזור לי להתחיל לרדת במשקל או לפחות להוריד את הבטן העגולה והמכוערת הזאת? ילדתי בניתוח קיסרי. תודה רבה לכן. אני מצטערת על כל הבכי אבל אני חייבת לפרוק את ההרגשה מדכא הזאת. תודה

ilanitb2

New member
שאיבת חלב

מוכר לי שאיבת חלב= סחרחורת זו תופעה ידועה ולא תירוץ . נסי פשוט להרחיק את כל ה "אוייבים" בצורת מתוקים מהבית .

אתי אתי

New member
../images/Emo49.gif וברוכה הבאה

קודם כל הבטן שלך מקסימה נפלאה ונהדרת, היא עשתה עבודה יפה והיא תחזור לעצמה, רק שזה ייקח אולי קצת זמן...
לגבי המתוק, זה אכן צורך אמיתי, למה לא להכיר בו ולפעול בהתאם? את יכולה לתכנן ארוחות קלות אחרי שאיבה - לחם קל עם דבש, מעדן דיאט, פירות יבשים (לא להפריז), ואז גם תרגישי מסופקת פיזית, וגם לא אכלת משהו שאת לא רוצה. וספרי לנו מה קורה...

ot123ot

New member
אפשר לאכול שלוש כפות של גרנולה

בסיום של ארוחה? או בסיום של שאיבה, אני כבר שלושה ימים עושה יומן אכילה וגם התחלתי ספורט השבוע, אני מקווה שתהינה תוצאות, בנושא הבטן שלי, על זה נוכל להתווכח אבל אני מקווה מאוד שהיא תחזור לעצמה, הבעיה שהשאיבה היא בערך כל שעתיים בכדי שיהיה לקטנה שלי אוכל שיספיק לה לכל ארוחה לפני שהיא תצרח. זה נסיון חדש, אני שואבת חצי שעה לפחות לפני שהיא רוצה לאכול, זה מאוד קשה לשאוב כל פעם 100 אבל זה בסדר, יש דרך להגביר את החלב? תודה רבה על העידוד.

אמלה2

New member
למה לשאוב

למה את שואבת במקום להניק? זה נראה לי סתאם קובל אותך כשהתינוק יונק הוא לוקח כמה שהוא צריך. וזה בד"כ כל 3 שעות או במקרה של הבן שלי כל שעתיים. אבל לשאוב כל שעה נראה לי טירוף!

ot123ot

New member
השאיבה היא בגלל שהקטנה שלי לא רגועה

אם היא לא מקבלת את הכמות שלה, במידה ואני מניקה אותה אז היא כל הזמן רעבה ודורשת אוכל, ניסיתי גם את השיטה של להניק חצי ולשאוב חצי וגם אז היא צרחה מרעב עד כדי כך שנתתי לה סימילק שזה היה מאוד מדכא (הנקתי ושאבתי ללא הפסקה ובשלוש לפנות התיאשתי. וזו התשובה למה לשאוב. אני מאוד מרוצה מהשאיבות.

אני ממש במצב דומה

גם אני ילדתי לפני 7 שבועות בניתוח קיסרי וגם אני פשוט לא מצליחה לסתום את הפה. (הראש כאילו נשאר מקובע על כך שאפשר לאכול מה שרוצים, כמו בהריון...) בעיקר אני אוכלת שוקולדים ומתוקי אחרים. בלי המתוק אני פשוט מרגישה שאני לא רגועה (סוג של קריז?!?!?!). הבעיה העיקרית אצלי זה הבטן. הרגליים והישבן כמעט חזרו למימדים של לפני ההריון אבל הבטן לא... מה עושים? איך מפסיקים עם הצורך הזה במתוק? אה... אני מניקה את פיצקוש במשך כל היום ובלילה נותנת לה חלב שאוב. אצלי בזמן השאיבות אני חייבת לשתות מים אחרת אני מרגישה שאני מתייבשת.

jana3

New member
אני גם נמשכת למתוק

אין לי מושג למה, אני לא יכולה לשאת את המחשבה שלא יכנס לי מתוק לפה, וזה גרוע!! help.

אתי אתי

New member
את עולה במשקל?

זה קרטריון למתוקים. אם את לא עולה, תעקבי אחרי העניינים אבל אל תלחמי בזה, זה עובר...אם כן תנסי לעשות הסבה למתוק אחר כמו מעדן או חטיף דיאט או פרי או...

jana3

New member
כן נראה לי שעליתי קצת

אני מרגישה תקועה במשקל, אבל האמת שגם לא עשיתי כלום נגד זה. אני באמת רוצה להתחיל באורח חיים בריא יותר והעיקר שאני כבר ארד קצת במשקל. אני חושבת שאני קצת בדיכאון מזה, אני משגעת את כל הבית עם המשקל שלי.

שכחתי, יש לי גם שאלה

האם דרך קופת חולים אפשר לקבל הפניה לדיאטנית?! אני לא רוצה כרגע להוציא כסף על דיאטנית ואם אפשר דרך הקופה (אני בכללית) זה יהיה הרבה יותר טוב. למישהי יש מושג?

jana3

New member
כן!!

אתמול הייתי בקופ"ח (אני במכבי) כל שעליך לעשות זה ללכת לרופא משפחה שלך ולקחת הפניה לדיאטנית.

אמלה2

New member
אפשר אבל

צריך ללכת לרופא משפחה שלך ולבקש הפניה ואז הקופה משלמת. בד"כ צריך שתהיה סיבה רפואית אבל לפעמים הרופא ייתן גם בלי.

פעם כשביקשתי הרופא

לא נתן כי הוא אמר ש BMI ג€ שלי לא מספיק גבוה. השאלה אם היום אחרי הלידה גובהי 163 ושוקלת 60 האם הוא יתן?

jana3

New member
היי אני די קרובה אליך

אני 163 שוקלת נכון להיום 61.5 אולי קצת יותר, ויש לי היום תור לרופא משפחה, אני חושבת שלא תהיה בעיה לתת לי הפניה.

למעלה