חדשה ישנה סמויה קצת עם שאלות

mishmish25

New member
חדשה ישנה סמויה קצת עם שאלות

קודם כל שלום, קראתי קצת בפורום ואני נורא מנסה להבין... מה אתם מגדירים ככישוף? מדובר על כישוף רע (מאגיה שחורה) או אחר? איך מתחילים? והאם באמת הצלחתם להטיל כישוף? באופן עקרוני אני מתעסקת בתחום איכשהו אבל לא עד כדי מה שקראתי פה והייתי רוצה לדעת וללמוד עוד. שיהיה המשך יום נעים...

נדב פ1

New member
אוה ?!

ג'סטין ממליץ על הקמפוס של אלון?! האתר הוא נהדר ואני מעריך מאוד את אלון ונטלי כמובן , אבל לצפות לזאת מצד ג'סטין זה תמוה... היהפוך כושי עורו וג'סטין חבורבורתיו?

T i a

New member
מה?

תגיד איפה ראית את זה? אלון הוא זה שכתב את ההודעה.

gwizard

New member
מצחיק

בטח חשבת שג'סטין כתב את ההודעה כי רשמתי קודם כל את מג'יק, מה שאני אף פעם לא עשיתי עד כה ?
אז זהו שמעכשיו כולם הולכים לקבל כבוד הראוי להם באופן שווה. אפילו שאזא"ם (למרות שלא ציינתי אותו כי אני לא רואה אותו למתחילים)

ToryMaster

New member
המ

אני לא רואה את שאזא"ם כחומר למתחילים/מתקדמים באופן ספציפי, אני יותר חושבת עליו כעל מקור לחומר למחשבה, שבהחלט יכול לשמש גם מתחילים, לא?

gwizard

New member
חומר למחשבה ?

כך גם המבורגר, אך אני לא רואה אותך מציעה אותו למתחילים במאגיה
למרות שזה בהחלט רעיון טוב לעשות כך, עכשיו שאני חושב על זה.

ToryMaster

New member
בטח שכן

כבר יצא לי לשבת ולשוחח עםפ מישהו על מאגיה תוך כדי אכילת המבורגר [השותף לשיחה, אני לא אוהבת]

gwizard

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo186.gif../images/Emo98.gif ROFLMAO

נדב פ1

New member
אוי ,

התבלבלתי , עמך הסליחה . זה מה שמתרחש אחרי שאני משוחח עם ארדן 5 שעות בטלפון - ראו הוזהרתם .

למעלה