חדשה ישנה עם שאלה

ShirYaki

New member
חדשה ישנה עם שאלה

הוותיקות אולי זוכרות אותי...בת 37, אנדומטריוזיס דרגה 4, עברתי לפרו עם הסרת חצוצרות (שנסתמו בעקבות דלקת באגן), לא מעט ivf, שני קיסריים ושני ילדים.

סיימתי את תוכנית הילודה שלי והאנדו היה יחסית שקט מאז הלידה השניה (3 שנים). השתדלתי להקפיד על תזונה, כמה שניתן ופעילות גופנית (אני מרגישה שזה באמת עוזר לי להפחית את הכאבים לקראת ובמהלך המחזור).

בשנה האחרונה התחילו להתחזק הכאבים בעיקר סביב ביוצים. השבוע היה לי התקף אחד של ביוץ ממש נוראי (אני מחר אצל הגינקולוג שלי שמכיר את הבלגן אצלי ולא מתרגש.

אני מרגישה שאני לא יכולה לעמוד בעוד התקף כזה של ביוץ. הרגשתי כאילו מסובבים לי את השחלה...
אני רוצה לבקש הפוגה מביוצים ומחזורים לתקופה.

אלו מכן שאינן מנסות להשיג הריון- מה אתן מקבלות לדיכוי?

מחזקת את ידי כל הבנות בטיפולים ומאחלת לכן ידיים מלאות בקרוב מאוד.

עברתי לפרוסקופיה אצל סוריאנו לפני 4.5 שנים ואשמח לסייע בעניין.

תודה,
שירי

חגית2001

New member
אז כשלב ראשון תחילי ליטול גלולות

ע"מ שימנע את הביוצים.
אני לא כ"כ יכולה להמליץ על גלולות כי אני לא כ"כ מסתדת איתם.
הם גורמות לי למיגרנות ובכלל לא משפיעות על הכאבים.
כרגע אני-על דיכוי של לוקרין.-
אבל כשלב ראשון ממליצה לך קודם לבדק איך את מסתדרת עם גלולות.

ShirYaki

New member
מה לגבי התקן? מירנה?

אמור לעשות את אותו האפקט?

תודה על התשובה!

חגית2001

New member
בעיקרון-כן.

נראה לי שליאת בעלת התקן מירנה
הוא ג"כ אמור לעשות את אותו אפקט.
הוא לא מתאים לכל אחד...
אבל זה ג"כ אחד מהדברים שיכל לעשות.

ShirYaki

New member
מה לגבי התקן? מירנה?

אמור לעשות את אותו האפקט?

תודה על התשובה!

זואילי

New member
אני עם התקן מירנה

כבר שנתיים. אולי יותר.
ומאודדדדדד מרוצה.
הכנסתי אותו בהרדמה. היה חודש הסתגלות מסוייטטטטטט. אבל אחרי 4 שבועות בדיוק - דממה בגוף.
לא כולן מגיבות לזה טוב. צריך לנסות ולתת צ'אנס גם אם קשה מאוד אבל גם לתת דד ליין לנסיון כי כמובן לא שווה לחיות בסבל. אז יש מי שגם הוציאו את המירנה כי זה פשוט לא התאים להן.

אני כאמור סופר מרוצה. אין לי כאבי אנדו בכלל טפו טפו. רק מיגרנות פעמיים בחודש... ולא בדקתי אבל כנראה שאני כן מדממת פעם בחודש - אבל זה ברמת הכתמות עלובות שפשוט מגיעות בהפתעה.
תמיד הגבתי טוב לכל דיכוי. אבל למשל עם גלולות ברצף עדיין הייתי מקבלת ואז נאלצת להפסיק נטילה ולתת למכשפה לבצע את זממה. אז החלטתי על ההתקן ומבחינתי זה ישמש אותי עד גיל הבלות.

בהצלחה ותרגישי טוב.

למעלה