חדשה ישנה פה :)

rachelgw

New member
חדשה ישנה פה :)

היי לכולם, רציתי לאחל לכולם פה בפורום שנה טובה ומתוקה! אני יחסית חדשה פה :) זאת אומרת, קוראת מה שהולך פה... אבל עד עכשיו לא ממש הגבתי. אז החלטתי שצריך להתחיל ולהציג את עצמי, קוראים לי רחלי, גרופית חדשה יחסית של רונה, משהו כמו חצי שנה, קצת יותר... אבל לזכותי ייאמר שהספקתי כבר להיות ב4 הופעות, ולהכיר כמעט את כל כל כל השירים, כולל ביסיידים. כמובן שגם נתקלתי ברוב התופעות שרשמתן פה בפורום בעבר (אם זה נסיון השכנוע של החברים... חברים שנמאס להם לשמוע את השם רונה ועוד ועוד...) בכל מקרה, הבנתי שיש כמה פעילות יותר פה.. ואתן מכירות כבר הרבה זמן, הייתי שמחה אם תציגו את עצמכן, שגם אני אכיר אתכן :) ובכללי - שנה חדשה זה זמן טוב להתחיל אז שתהיה שנה טובה! רחלי

ברוכה הבאה!!

ושתיהיה שנה טובה גם לך רחלי!! שנה מתוקה ומלאה רונה :) אני דפנה, והוספתי אותך לפייסבוק בכל מקרה ;)

rachelgw

New member
אההההה נעים מאוד!

כן ראיתי שאנחנו שתינו חובבות רונה... מצחיק, לאחרונה צצות לי חברות רונה בפייס :) מאחלת לך את אותם איחולים בחזרה!

אמורה זו מילה מוזרה

אבל אם כבר השתמשת בה אז בסדר. יש לי ניק ארוך כאורך הגלות. אני לא חדשה ולא ישנה (ככה היא באמצע), לא צעירה מידי ובהחלט מקווה שלא זקנה מידי בשביל לכתוב כאן. יצאתי מחושך לאור ונראה לאן נגיע. מבטיחה שזה לא הבקבוק שמדבר מגרוני וכיוון שאהובתי הסובייטית ישנה כרגע לידי אז ברגעים אלו אני לא מתגעגעת אליה. שתהיה שנה טובה ומלאת חוויות חיוביות |4u|

הדר 0

New member
שנה טובה ומתוקה!

הי רחלי, אני הדר, מאיזור המרכז. בימים אלה חורשת לפסיכומטרי ועובדת להנאתי. מכורה כבר שנתיים ושבועיים ושלוש שעות. אם יש לך שאלות, טענות, מענות- אל תפני אלי. סתם את תמיד מוזמנת להעלות אותן כאן, סביר להניח שתמיד תמצאי תשובה לכל שאלה הנוגעת ברונה. יום טוב!

מיריתי3

New member
שלום!, שנה טובה ..

קוראים לי מירית, אני בת 15 וחצי מחדרה:)) תלמידה כמובן. אני מעריצה את רונה כבר כמעט שנה.. אין כמוה! ברוכה הבאה[:

למעלה