חדשה : ישנה

Rakefetsagman

New member
חדשה : ישנה

טוב זו פעם שלישית שאני מצטרפתת אבל הפעם אני ב zone! אני כבר שבועיים בדיאטה ואמנם ירדתי רק קילו מאתיים אבל אני מחזיקה מעמד. אז קודם כם סליחה על חוסר ההתמדה הקודם ושנית אייך מצטרפים לשקילה השבועית שלכן אם אני נישקלת בימי רביעי? וכדי להיות ממש רצינית הפעם קניתי מישקל (פעם ראשונה בחיים) אני עכשיו 67.5 ושואפת ל 50 תודה על ההקשבה רקפת

טיפוטף

New member
פשוט תעדכני מתי שאת נשקלת

כל הכבוד על הירידה, זה בכלל לא פשוט להתחיל להניע את מחוגי המשקל אבל מרגע שהדברים מתחילים לזוז, את בכיוון הנכון. יש לך מטרה מכובדת. איך הצבת לעצמך מטרה של 50 קילו, אם אפשר לשאול? את נמוכה או שאת רוצה להיות קולבית? אני חושבת ששקלתי ככה בכיתה ח'. אני פשוט רוצה להזהיר אותך מפני הצבתמטרות לא ריאליות או מאוד מאוד קשות לביצוע, במקרה כזה יש רבות שנשברות וחוזרות לאכול. יש כאן הרבה בנות שהצתיבו כמה מטרות ביניים, וזו שיטה טובה: למשל, קודם כל אגיע ל- 64, שזה כבר משקל הרבה יותר נמוך ממה שהתחלתי, הבגדים כבר ייראו הרבה יותר טוב, אקנה לעצמי גם משהו נחמד, אח"כ בהתאם לקצב הירידה עד אותו שלב, אציב לעצמי את המטרה הבאה. הקפיצות גם צריכות להיות קטנות יותר ויותר, שכן עקומת הירידה הולכת ונעשית שטוחה יותר ככל שעובר הזמן - הקילוגרמים הראשונים יורדים מהר יותר מהאחרונים. והמון בהצלחה!

Rakefetsagman

New member
../images/Emo39.gif

הגובה שלי (גמדת) מכתיב את המשקל - וזה גם המישקל שבו התחלתי את ההריון הקודם שלי(אחד לפני הנוכחי שהסתיים בהפלה). אבל את לגמרי צודקת לגבי המטרות אז נכון כתבתי את המישקל כדי להרגיש מחוייבת, אבל בהחלט היסכמתי עם עצמי על מטרות ביניים 60,57,55 ו-50. מה באמת עושים לגבי עקומת הירידה? אזשהם טיפים? ןתודה מקרב על העידוד.... רקפת

טיפוטף

New member
מצטערת לשמוע על ההפלה...

אני מבינה שהיא היתה בשלב מאוחר של ההריון. אני לא זוכרת כמה זמן את אחרי ההריון. אבל אם עבר מספיק זמן כדי לתת לגוף לאבד לבד את מה שעלה כתוצאה מההריון, ויש לך הרבה להוריד, אז את צריכה באמת לערוך לעצמך תכנית כלשהי, עם או בלי עזרה של דיאטנית. את עושה ספורט? זה מאוד יאיץ את הירידה (וישפר את מצב הרוח). בחורות שהגיעו לתקופה של "ישורת" בירידה במשקל, התייעצו עם דיאטנית או ניסו לבד לעשות שינוי: להתחיל פעילות גופנית כמובן, או לבצע שינויים מסויימים באימון (כמו הגדלת משך הפעילות האירובית), שינוי החס בין פחמימות לחלבונים ושומנים, הפסקת צריכת קפאין, הפסקת אכילה בשעה מוקדמת ועוד דברים שאני לא זוכרת כרגע. כל הדבים האלה, (כל אחד לבד ובוודאי שכולם ביחד) יכולים לגרום לשינוי. וכמובן הזמן שעובר בינתיים... והכי חשוב - השאלה מה התכניות לעתיד? לנסות להיכנס שוב להריון? בכל מקרה שווה לך להיכנס לשגרת אכילה בריאה אבל אין מה לצפות לירידה מאוד מהירה אם ממילא נכנסים להריון בקרוב.

אתי אתי

New member
בהצלחה ../images/Emo140.gif

הרבה סבלנות והתמדה, והעיקר שאת איתנו עכשיו

Rakefetsagman

New member
תודה בנות

כל כך נחמד להרגיש עידודת מבחינתי זה מקל מאוד על הדיאטה, אז קודם כל חדשות טובות נישקלתי היום ואני 66.7 ק"ג שזה נחמד. ההפלה שלי הייתה לפני ההריון הנוכחי, הייתי בהריון הפלתי בשלב מוקדם ואחרי 3 חודשים נכנתי להריון שוב. אני חושבת שלמרות שהשלב היה מוקדם ולמרות שאח"כ נכנסתי להריון והיום יש לי את אדם המתוק שהוא כבר בן שנה ושלושה חודשים הייתי בדיכאון בין לבין והעלתי משהו כמו 10 ק"ג בשלושה חודשים! שזה די שיא בעיני. את הבא בתור אני מתכננת עוד שנה כך שיש לי זמן להוריד כדי שלא איקלע למצב שבו עם כל הריון אני מוסיפה עוד ועוד עד שאאבד כל תקווה אי-פעם לחזור לעצמי.

למעלה