חדשה - יש לי שאלה

חדשה - יש לי שאלה

קודם כל - יופי של פורום ממש מדליק!! רציתי לשאול - אני מחפשת דיגרמה של משהו שטוח וקטן - שיהיה על כרטיס ברכה - ראיתי פה דוגמה של דמויות - אבל בלי הוראות (Sorry לא זוכרת את שם היוצר) כל דבר יתקבל בברכה (שמש, פרח, ירח) העיקר - שטוח!! לא מסובך למתחילה כמוני, עם הוראות פשוטות. אני זקוקה לחמישה כאלה -יש? תודה רבה - ונראה ליש שאני בדרך להשאב לכאן - זה ממש קוסם!

eyal reuv

New member
שמש וירח

באתר הבא של פרננדו גילגדו גומז הספרדי יש לך הוראות מלאות לדגמים הללו. הם אמנם לא כל כך למתחילים,ובשפה ספרדית אך ניתן להסתדר איתם והם יוצאים ממש נחמד. קישור לאתר:שמש וירח http://design.origami.free.fr/indexenglish.htm

eyal reuv

New member
תמונה והבהרה

הקישור ששמתי הוא לאתר של ניקולס טרי,תגשי לקישורים שיש מצד ימין ב"מה חדש" באתר שלו מה-30/7 ותמצאי קישור לאתר של פרננדו גומז.באתר עצמו תיכנסי ל-diagrams ותמצאי את הדגמים שחיפשת. הנה תמונה:

לא מצאתי שמש וירחח שם אבל מצאתי

לב בקישור הזה השאלה היא מה גודל הדף ההתחלתיכתוב (4X6 (2X3 - מה זה אומר. מלבן? כמה על כמה??

billkarson

New member
כרטיסי שולחן

בקישור המצורף יש קיפולים של כרטיסי שולחן אני מניח שלא התכוונת לקיפולים מהסוג הזה, אבל תנסי.
אפשר לקפל את הכרטיס לשניים ואז אפשר לכתוב בחלקו הפנימי את הברכה

לא עוזר - תודה אבל...

אני צריכה מוטיבים שטוחים כדי להדביק על כרטיסים (כמו כרטיסי משחק)

../images/Emo24.gif המוטיבים השטוחים - מצוין!!

אם יש לך עוד קישורים יפניים (?) שכאלה - אשמח מאד!! הטוליפ שם מקסים למה שאני צריכה !!

billkarson

New member
../images/Emo8.gifהכל מאותו האתר

יופי זו הכתובות הראשית, בדף הראשי מופיעות הקטגוריות ובהן יש מספר רב של דגמים. באליפסה הסגולה יש סירטון פלאש. ובכתומה את ההוראות.

billkarson

New member
../images/Emo140.gifבכיףףףף

שמחתי ואשמח לעזור, אך התודה האמיתית מגיעה למי שהכניס לטאגליינס את origmi club

שמש וירח בכל זאת

השמש והירח באתר של גילגדו בסעיף ההוראות (diagrams). אני חושב שהשמש יפה. הירח נחמד אבל לא ממש מוצלח.

למעלה