חדשה כאן אפשר להצטרף?

arsar

New member
הפורום מיועד לכל חובבי העבודה בעץ- התכבדי אנו

yulevi

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo245.gif

ספרי לנו קצת על יצירתך בעץ ,וכאן המקום הטבעי ליוצרים בעץ,ועם עץ

zahava4843

New member
אני מייצרת דברי עץ לציור כפרי ואומנות שימושית

לבעלי ולי יש נגריה קטנה בה אנו מייצרים דברי עץ לאומנות שימושית. הייתי רוצה ללמוד חריטה. מבקשת פרטים בבקשה. סליחה על הבורות אבל חייבים מכונה מיוחדת בשביל לחרוט? בעלי אמן בגילוף והוא מאוד יצירתי ועשה המון פסלים. אשמח בהמשך לשתף אותכם ביצירותי.

yulevi

New member
לחריטה צריך מחרטת עץ

מקומו של בעלך בשורותינו,גם כאן יש לנו גלף בעל שם arsar ועוד כמה בתחילת הדרך,אשמח לעזור בנושא מחרטה וחריטה,כדי להכיר את הנושא מקרוב יותר אתם מוזמנים אלי כדי לראות להריח ולמשש את הנושא

zahava4843

New member
הבעל שלי לא מתעסר עם מחשב

הוא אומן במלוא מובן המילה, מפסל בעץ ובאבן וכן מצייר ועושה עבודות אומנות בעץ. כרגע יש לו מפעל קטן לאבני חיפוי שהוא מייצר הנקרה אבן גינוסר. שאלה כמה עולה מחרטה אולי יד שניה? ומה אפשר לייצר בה? תודה

yulevi

New member
אלבום הפורום

הכנסי לאלבום הפורום יש מאות עבודות חריטה של חברים נושא חריטה בעץ וציוד נלווה הוא נושא רחב מאוד הכנסי לרשת וחפשי WOODTURNING תגיעי לעשרות אלפי קישורים מעבר לזה יש לכם הזמנה פתוחה לראות מקרוב את הנושא הקפה
עלי

yeka1

New member
שלום

בנושא המחרטה והחריטה אז נתחיל במחרטה השאלה איזה סוג של עבודה אתם רוצים לבצע ? גודל העבודות ? האם התנסתם בעבודת חריטה ? קורסים יש מגוון של מורים לחריטה . באיזה איזור אתם גרים ? בברכה יהודה ק.

irno01

New member
היי זהבה. יש בנופית את דני וגנר שמלמד קורס

חריטה. טל. -9930099 והנגריה שלכם איפה ? מקבלים עבודות מיוחדות ?

zahava4843

New member
תודה על התשובה ו....

הנגריה שלנו בגינוסר. ו..כן אנו מקבלים עבודות מיוחדות! מה תרצי? יש לי אלבום בתפוז וגם אוכל לשלוח לך תמונות של יצירותי. והנה אחת לדוגמא. היום אנו בונים אותו עם שוליים

irno01

New member
יפה מאוד השולחן. איזה עץ זה ?

ויש גם צריבה ? אהבתי... עירית

zahava4843

New member
השולחן עשוי מסנוויץ לבן

והרגליים מאם די אף והוא בדיוק עשוי בשביל צריבה.

למעלה