חדשה כאן-ארוך

הדס1510

New member
חדשה כאן-ארוך

שלום ,
החלטתי שאני רוצה לספר את סיפורי כדי לקבל תגובות מעודדות ...

אני נשואה עם ילדה שהגיעה בעקבות הפרייה, לפני כשלושה חודשים ניגשתי למרפאת הפוריות כדי להתחיל בטיפולים להביא ילד נוסף...
באולטראסאונד שלפני ההזרעה הרופא שמטפל בי אמר שהרירית קצת עבה והוא יעשה לי במקביל להזרעה פיפל מרירית הרחם...
אחרי כשבועיים קיבלתי שתי בשורות:
1. אני בהריון עם תאומים(התגלה בהמשך)
2.בביופסיה יצא היפרפלסיה עם אטיפיה וחשד לקרצינומה
הרגשתי כאילו כל עולמ נפל עליי, לא ידעתי איך להתמודד עם הבשורה המרה ובמקביל הדילמה הייתה עם להמשיך את ההריון ולקחת סיכון או להפיל ולטפל בעצמי...
קיבלתי החלטה מצערת וקשה לבצע גרידה, בשביל שאוכל לבצע ביופסיה נוספת mri ולקבל תמונת מצב ברורה יותר.
בגרידה התקלה כי הרירית היא טרום סרטנית(היפרפלזיה עם אטיפיה) וה- mri יצא תקין....
הוחלט להמליץ לי על טיפול תרופתי בתרופה שנקראת מגייס על מנת לנסות לשמר לי את הפריון ולא לכרות את הרחם...
אני לא יודעת אם בגלל התרופה הוא בגלל כל מה שעברתי אני חווה דיכאון עמוק (אין לי עבר של דיכאונות), אני לא מצליחה לשמוח במרבית היום אני עצובה מאוד ובעיקר בחרדה מאוד גדולה לגבי בריאותי ועתידי....

נכנסתי מכאן כדי לדעת האם מישהי חוותה רירית טרם סרטנית והחלימה בעזרת טיפול תרופתי, האם אני לוקחת סיכון שהסרטן יתקדם במידה והתרופות לא ישפיעו?
האם כדאי לפנות לפסיכולוג כדי לטפל בדיכאון העמוק שאני חווה והאם יש מישהו שמתמחה במקרים אלו...

אשמח לקבל מכם כל עידוד...

מטילדה11

New member
ראשית קבלי חיבוק גדול גדול

באמת עבר משבר מאוד גדול ולקחת החלטה מאוד קשה ואמיצה בקשר לגרידה.

זה בכלל לא מפליא שאת חווה דיכאון אלא הכי אמיתי שאפשר.
נסי דרך הרופא המטפל לקבל תרופות לדיכאון . זה יקצר את הזמן ויחסוך לך עוד מפגש ותיאום להגיע לפסיכולוג.

ואולי יש טיפול ריגשי במחלקה . אם לא יש דרך עמותות שונות אחת מהן היא גדולים מהחיים. מגיעים אליהם דרך העובדת סוציאלית שבמחלקה.

עברת מספיק רופאים בזמן האחרון לא צריך עוד אחד.

בעבר עברתי משהו דומה

בעקבות דימומים עשו פאפ וקבלו תשובה , והגניקולוג האנקולוגי רשם לי מגייס
אצלי לא ניתן להסיר את הרחם כי יש הדבקויות באגן בשל ניתוח אפנדיתיט שגרם לזיהום באגן
אחרי כמה חודשים עשו גרידה נוספת וזה אישר שהתרופה עזרה והרירית של הרחם נרפאה
את הרבה יותר צעירה ממני , השאלה אם תוכלי לעשות טיפולים ולעבור הריון אחרי ההחלמה
תשאלי את הרופא את השאלות הללו
קחי בחשבון בזמן נטילת המגייס את צריכה להמנע ממין בשום סוג אפילו לא משחק
ההורמון מגייס עושה דכאון , והפלה שעברת היא הגורם לדכאון ברגע שההורמונים יתאזנו תרגישי טוב יותר
דברי עם האנקולוג שמטפל בך חשוב בתקופה של הטיפולים לא תהיי בדכאון ועצובה
ויש פסיכולוגים המלווים את הטיפול האנקולוגי , כי יכול להיות שהטיפול התרופתי משפיע על החם שלא יתנגש זה בזה

עלמה 16

New member
הי הדס

סיפורך מאוד נגע לליבי ולניסיוני האישי.
שלחתי לך מייל דרך האתר.

מתנצלת מאוד אם נשלח איזה 5 פעמים ... היתה לי בעיה בחיבור של האינטרנט!

שלום הדס. אני חולה בקרצינומה

של רירית הרחם grade2 ... מטופלת עם מגאייס בבית חולים תהש.
אני שולחת לך במסר את מספר הטלפון שלי אם תרצי קצת מידע ממה שאני הספקתי להבין ולאסוף.
גם אני נשואה עם ילד וגם אנחנו עמדנו להתחיל טיפולים לילד שני.
תחזיקי מעמד

החלמה מהירה יקירה

מסתבר שעודף אסטרוגן עושה צרות בגוף , אז מהנסיון שלי , אני אחרי הטיפולים שעזרו
קודם כל להתרחק מכל המוצרים שמכילים סויה, אפילו לא רוטב סויה , או שומר לכל צורותיו
כי יש בחלק מירקות פיטו אסטרוגן שהופך בגוף לאסטרוגן וגורם לחזרת המחלה
ודבר שני שלוקחים את המגייס הוא מעלה את קרישות הדם ומעלה רמות סוכר וגורם לסכרת קשה מאד
אני בגללו אבדתי ראיה בעין אחת כי הסוכר עלה וגרם לשטף דם ברשתית , סיבוך של סיבוך
ודבר שני פקקת שה שהביאה אותי לצנטור חירום אבל המחלה ברחם התרפאה וזה מה שחשוב

למעלה