חדשה כאן וחייבת עזרה בדחיפות בבקשה
היי לכולן!
חייבת להקדים ולומר שאני ממש מתרשמת מזה שאתן בכלל מצליחות להניק תאומים! שאפו כפול!!!
אז ככה: אני בת 24 עם תאומים נסיכים בני חודש וחצי.
לצערי אינני מניקה כלל. בביה"ח הייתי מרגע הלידהו עד יומיים אחרי, מחוברת לקטטר ולעירוי מגנזיום בגלל לחץ דם גבוה ורעלת(ואח"כ גם למנות דם בגלל המוגלובין נמוך מאוד)
. כמובן שזה לא תרם כלל לעיניין ההנקה - באו יועצות שונות ואף אחת לא הצליחה באמת לעזור לי. כשראיתי שלא הולך אז התחלתי לשאוב וגם עם זה לא היה קל. כמובן שתמ"ל היה המזון העיקרי (לצערי הרב) של הקטנטנים
. יש לי ייסורי מצפון מטורפים על כך שאיני מניקה! כ"כ רציתי בזה והאמנתי שאניק ואפילו קניתי כרית הנקה אבל פשוט לא הולך לי. הבכור בכלל לא מצליח לתפוס את הפטמה אז ניסיתי לחבר פטמת סיליקון אבל הפה שלו כ"כ קטן והוא לא היה מצליח בכלל לתפוס.
בכל מקרה המשכתי עם השאיבות עד לפני שבועיים וחצי וגם אז לא שאבתי כ"כ הרבה כי היה לי ממש קשה עם שניהם וכמעט שלא נשאר לי זמן לזה.... אוווף אני כ"כ עצובה שזה המצב......
אני מאוד רוצה עכשיו לנסות להניק את שניהם ולכן חייבת לשאול: האם זה מאוחר מדי???? אני יודעת שיש לי עוד חלב (לא הרבה אבל יש מעט) אבל איך מתחילים מכאן והאם זה בכלל אפשרי?
אשמח לתגובות,עצות,ביקורות וכל מה רק יעזור...
תודה מראש!!!
היי לכולן!
חייבת להקדים ולומר שאני ממש מתרשמת מזה שאתן בכלל מצליחות להניק תאומים! שאפו כפול!!!
אז ככה: אני בת 24 עם תאומים נסיכים בני חודש וחצי.
לצערי אינני מניקה כלל. בביה"ח הייתי מרגע הלידהו עד יומיים אחרי, מחוברת לקטטר ולעירוי מגנזיום בגלל לחץ דם גבוה ורעלת(ואח"כ גם למנות דם בגלל המוגלובין נמוך מאוד)
בכל מקרה המשכתי עם השאיבות עד לפני שבועיים וחצי וגם אז לא שאבתי כ"כ הרבה כי היה לי ממש קשה עם שניהם וכמעט שלא נשאר לי זמן לזה.... אוווף אני כ"כ עצובה שזה המצב......
אני מאוד רוצה עכשיו לנסות להניק את שניהם ולכן חייבת לשאול: האם זה מאוחר מדי???? אני יודעת שיש לי עוד חלב (לא הרבה אבל יש מעט) אבל איך מתחילים מכאן והאם זה בכלל אפשרי?
אשמח לתגובות,עצות,ביקורות וכל מה רק יעזור...
תודה מראש!!!