חדשה כאן ויש לי בעיה

bמיקה

New member
חדשה כאן ויש לי בעיה

היי, אני מיקה בת 23 וזו הבעיה שלי. להבדיל מרוב הבנות אני אוהבת סקס, ואין לי בעיה בבוקר, באמצע הלילה וכו' הבעיה היא שהחבר שלי לא ממש עומד בקצב שלי. שנינו מאוד אוהבים אחד את השניה ואני לא אוהבת ל"ספק" את עצמי לבד ומעדיפה להיות איתו, איך אני פותרת את הבעיה הזו מבלי להיפרד או לבגוד בו???

bulb

New member
איזה מזל

שלא יצא לי להיתקל ברוב הבנות שאת מכירה. א. הרגישי חופשיה לספק את עצמך במידה ואת חשה בצורך בכך ,גם לבד וגם אחרי סקס (אם אין לו כח לסיבוב רביעי והלאה...). ב. הייתי מאתגר אותך ,אבל תחילה עליך לחתום על טופס וויתור אחריות רפואית. ג. איחלתי לחיילת הצלחה בהמשך דרכה.

mika tal

New member
רגע יש עוד מיקה שאוהבת סקס??../images/Emo2.gif

והיכן שמירת "זכויות היוצרים"?????????????

moon67

New member
../images/Emo60.gifלמה להבדיל ?

אני חולת סקס ולא צעירה ובעלי לא עומד בקצב אז??????? אגב תשכחי מכל הסיפורים הרבה גברים רק מזיינים-את השכל!

omri120

New member
המוצלחים והאטרקטיביים דווקא כן

הבחורים המוצלחים,החתיכים והאטרקטיביים,דווקא כן מזיינים. והרבה. לידיעתך!! בברכה עומרי

bulb

New member
אוי אוי אוי

איך שאני מתאפק |שיכול רגליים|

omri120

New member
אל דאגה,מתוק

אנחנו לא באותו מסלול בכלל. הירגע בברכה עומרי

bulb

New member
לא באותו המסלול?

הייתי בטוח שאתה בנתיב דו-כיווני. דרך אגב ,אתה חתיך הורס ,מוצלח ואטרקטיבי? כי אתה מזיין הרבה. בעיקר בשכל. בברכה ,כמובן

just 20 f

New member
חחחחחח...

וואלה, הצחקת אותי הפעם! (לא שזה משנה לך... אלא אם כן יש לך אגו בק"ג כמו שכבר שיערתי. אולי בגרמים...
)

just 20 f

New member
אני חיבת להגיד שלא קלטתי אותך עדיין

או שאתה חננה (חנון במילה מעצבנת...) שזה פשוט נורא או שאתה סקסי בטרוף... או שסתם יש לך אגו בק"ג חחח (מה שנראה נכון!)...

omri120

New member
חחחח

הייתי מזמין אותך לבדוק,מתוקה. אבל,אני ממש תפוס חזק..חחח. אז זו תהיה בעיה. בכל אופן,לשאלתך: האופציה השניה היא הנכונה. לגביי זה שאת מנסה להגיד שיש לי ביטחון עצמי עד השמיים? זה מאוד תלוי באיזה גובה את נמצאת..חחח. בברכה עומרי

למעלה