חדשה כאן ויש לי שאלה

חדשה כאן ויש לי שאלה

שבת שלום לכולם, אני חדשה כאן , בתי אובחנה לפני חצי שנה כעת היא בת שנתיים. לפני כמה ימים התחילה אצלנו מכת נמלים ושמעתי פה ושם שריסוס זה לא הדבר המומלץ לילדים בספקטרום , אבל האם יש אלטרנטיבה אחרת? אשמח לשמוע כל תגובה בנושא.. סוף שבוע נעים וקריר לכולם..

מניסיון...

אין משהו שממש מחסל נמלים, יש רק טיפולים חוזרים שיעילים לתקופות קצרות. במקום האחרון שגרנו בו הייתה מכת נמלי אש. גם קוטלי חרקים רעילים לא עזרו נגדן. הן פשוט הזיזו את הקן למקום אחר והתחילו שוב. אמצעים שעזרו וצריך לחזור עליהם שוב ושוב: מים רותחים ישר מעל הקן (יעיל לשבוע-שבועיים) castor oil על המפתן - הן לא יכולות לעבור את זה. צריך לחזור על כך כל פעם ששוטפים את הרצפה או כשהחומר מתייבש. יעיל מאוד. עוד רעיונות ששמענו אבל לא ניסינו, או ניסינו בהצלחה חלקית: לעבור על עיקבות הריח במים רותחים וסודה לשתייה (צריך לגלות את הנתיב שלהן פנימה), ולנסות לחסל אפילו נמלה בודדת שמגיעה. לגלות את החריצים דרכן הן מגיעות ולסתום אותם cornmeal (גורם להן להתפוצץ) תערובת של חומצה בורית ודבש או ריבת מנטה פלפל חריף או מנטה (אפשר גם לשתול בחצר). בהצלחה

maanina

New member
מלח גס

אני מפזרת מלח גס.אם אפשר ישר על הקן ואם לא מצאת אותו אז בפינות.אצלנו הן פשוט נעלמות. צריך לחזור ולפזר מפעם לפעם.

למעלה