חדשה כאן וכבר יש לי בטן מלאה
!

moo M00

New member
חדשה כאן וכבר יש לי בטן מלאה../images/Emo80.gif!

פליטת פורום צילום מבקשת מקלט להוציא בו קצת קיטור. מו יהי מו יהי אנא מו יהי כל שנבקש מו יהי We are family, all my sisters and me

moo M00

New member
רוצה להציג עצמי ואת שעבר עלי../images/Emo80.gif

הורחקתי מן העדר בפורום צילום (לא בצדק). מתיחסים אלי רע מאוד בעדר הגרפיקה. חשבתי שיהיה נחמד כאן לנוח ולהוציא קיטור.

moo M00

New member
אחרי 2 הודעות בלבד בגרפיקה../images/Emo80.gif

2 הודעות קצרות הספקנו להעלות בעדר הגרפיקה וזה מה ששלחו לנו: תכף נעלה כן את ההודעות ותוכלו להתרשם בעצמכם האם היה מוצדק לאיים עלימו
moo M00

moo M00

New member
כך "הצפנו" את פורום הגרפיקה../images/Emo80.gif

2 הודעות שלנו של 2 שורות נחשבות "הצפה"? וזאת כשמנהל הפורום ההוא משתלח בנו בסגנון הטרולי?

moo M00

New member
וכך מתבטא מנהל פורום כלפי../images/Emo80.gif ??

זאת צורת התבטאות של מנהל או של טרול?

moo M00

New member
לכל המתענינים גזרנו ושמרנו הכל../images/Emo80.gif

כל ההודעות שנמחקו ישנן אצלנו. שילחו לנו מסר ויהיה בסדר!

anlomoo

New member
את קצרנית הפורום? די לכבדות../images/Emo80.gif

יאלה, תכנסי לקצב ולראש כאן, מספיק עם הטרגדיות.

רותמיקה

New member
רוצה שקל?../images/Emo29.gif

סתם חמודה- טעות בפורום- אנחנו פורום סיגריות ונרגילות- כזה עשן...

moo M00

New member
בזכותכם אני מרגישה הרבה יותר טוב

מו יהי מו מו יהי איפה כדאי לקנות בת"א נרגילה לא של תיירים אנא מו יהי כל שנבקש מו יהי עוד יש מפרש לבן באופק כמה עולה נרגילה נורמלית לא צעצוע וגם לא בומבה מו יהי מו יהי

lizard

New member
אחת טובה בסביבות ה120-150 שקל

תשימי לב לסוג הצינור וסוג הנרגילה. רצוי מאוד שתיהיה יצוקה ומאלומיניום ולא מנחושת. הצינור צריך להיות ארוך וגמיש עם פיה נוחה וידית אחיזה נוחה. תוודאי אטימות מוחלטת של הנרגילה ע"י השמת כף יד (כשהנרגילה לא בשימוש כמובן וללא מים) על הראש. אם את מצליחה לשאוף אוויר אז הנרגילה לא אטומה ולא שווה דבר.

312455

New member
חחחחחחח

אני כבר בוכה כאן מרוב צחוק חחח "מו יהי מו יהי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

moo M00

New member
בזכותכם אני מרגישה הרבה יותר טוב

מו יהי מו מו יהי איפה כדאי לקנות בת"א נרגילה לא של תיירים אנא מו יהי כל שנבקש מו יהי עוד יש מפרש לבן באופק כמה עולה נרגילה נורמלית לא צעצוע וגם לא בומבה מו יהי מו יהי mooM00 ו-7

lizard

New member
הודעה חשובה!!!!

להבא כל מיני הודעות כאלה ימחקו. הנוסף אני אפנה להנהלת הפורומים לשנות את השם למוציאים עשן נרגילות. מה דעתכם?

moo M00

New member
קבל OK ממני

ומתנצלת שנחתתי כאן עם כל המטען הכבד שלי.

moo M00

New member
תבא לעשן איתי בלי כל המווג'רס../images/Emo80.gif?

קובי שלי מה נשמע אצלכם? אני לא מעיזה להציץ אפילו, מפחדת לחטוף פה-טלפיים או פרה-משוגעת. נדמה לי שאתם עדר בהסגר, ופה כ"כ רגוע ונעים לי. אני כעת פרשיין על תנאי ואף אחד לא מתנכל לmooM00 רגועה כמוני.גם המנהלים כאן חמודים ומדברים אל יפה. אנלא יודעת אם אפשר להעלות כאן תמונות. מפחדת שאם אעשה משהו הכי קטן יזרקו אותי חזרה למשחטה של מה מה וטרולד. תודה שזכרת אותי קובי, ד"ש לפרפרים! אנלא מוכשרת כמו דנסיק אבל גם לי יש שורה קטנה או שתיים: לקום מחר בבוקר עם מו חדש בלב לשיר אותו בכוח לשיר אותו בכאב לשמוע חלילים ברוח החופשית ולהתחיל מבראשית mooM00
No65

lizard

New member
איזה תמונות?

אם זה של נרגילות,סיגרים,סיגריות,שלך ושל חברים מעשנים אז אין בעיה
מה שכן, אני חוזר ומזכיר, חומר שיפורסם ללא זכויות יוצרים ימחק.

למעלה