חדשה כאן ומבקשת עזרה

חדשה כאן ומבקשת עזרה

אני חדשה כאן ומבקשת את עצתכם. שוב, הסתיים לו קשר רומנטי שנמשך רק מספר שבועות. אני בהתלבטויות איך להמשיך מכאן. האם עליי לקחת פסיכולוג או מאמן או להצטרף לקבוצה כלשהיא? . הדפוס שלי שחוזר על עצמו זה שאני מתלהבת מהבחור בתחילת הקשר ואז אחרי מספר שבועות אני פתאום מפסיקה לגלות בו עניין . או שהוא לא מושך אותי יותר או שאני פתאום מגלה שהתמונה שבניתי עליו בראש לא מתאימה למציאות וכשאני מוצאת פגם מסויים אני חותכת.

ברוכה הבאה

לא פשוט לראות ולזהות הדפוסים בחייינו והנה את כבר רואה ועושה זאת בעצמך.. זה צעד נפלא קדימה..הוקירי את עצמך על הרצון שלך להביא שינוי לחייך.. אכן תופעה כזו של התחלת קשר ונטישה שלו לאחר פרק זמן קצר (אולי כאשר את באמת מתחילה להיקשר?) מציין דפוס מחשבתי ואמונתי המקבע אותך.. בקשר לאימון או טיפול זה קשור רק בך ומה מתאים לך.. טיפול פסיכולוגי בדרך כלל עוסק ב"היסטוריה" - בעבר על מנת למצוא היכן "התחילה הבעיה" אימון עוסק בעתיד - בדרך לשינוי המצב הקיים והגעה למצב רצוי מבלי להתעסק ב"איך ולמה זה התחיל" ההמלצה שלי? ...כמובן אימון.. אני חוויתי על עצמי ועל אחרים איך הכלי הזה מאפשר לאנשים ליצור שינויים עצומים בחייהם.. בכל מקרה תבחרי מה שהכי מתאים לך.. את המטפל או המאמן שאת מאמינה שאיתם תוכלי ליצור את השינוי שאת רוצה בהצלחה אור ואהבה

היי

מצטרפת אל אריק, הצלחת לזהות תבנית שמעכבת אותך וזה נפלא. נסי להתבונן שוב על הקשרים ההם שנמשכו מספר שבועות ונסי לזהות- מהי אותה תמונה שבנית לעצמך? מה גרם לך להתלהב מכל אחד מהבחורים? מתי התמונה התנפצה? מדוע מה שגילית - על תמונת המציאות כל כך משמעותי שלא רצית להמשיך בקשר? נסי "לשחק" קצת עם התובנה שאליה הגעת. דרך האימון את תוכלי להבין ולהכיר טוב יותר את מה שבו את מעוניינת- את סוג הקשר ואת סוג האדם אותו את מבקשר לזמן לחייך. תוכלי להבין מהם אותם דברים שאם את מזהה אותם בבחור, לא תסכימי לפתח את הקשר. תוכלי להכיר מעט יותר טוב את אותו דפוס, מהיכן הוא מגיע, ודרכים לשנותו או דרכים להצליח למרות קיומו.

החלטתי - אימון !

בעקבות השאלות ששאלתם אותי הבנתי שמה שאני צריכה זה אימון. לא בא לי ללכת לטיפול פסיכולוגי של שנים ולחטט באבא/אמא/ילדות/עבר. אני רוצה לשנות את הדפוס. ואריק אני מודה לך על השאלה, אני אבחן את עצמי האם זה קורה כאשר אני מרגישה שאני נקשרת. מבטיחה לעדכן.

shmulik39

New member
אולי מה שאת מחפשת בקשר..

לא מוליד קשר ארוך טווח. שווה לבדוק מה הוא היחס רגשי לו את מצפה ביחסי זוגיות, ומהי אהבה בשבילך.

למעלה