חדשה כאן ועם הרבה שאלות תודה מראש :)

פיץ25

New member
חדשה כאן ועם הרבה שאלות תודה מראש :)

טוב אז בשעה טובה ילדתי לפני כמה שבועות תינוקת מדהימה, הייתי לפני ההריון מטופלת אצל דר אריה ברקוביץ. שלחתי לו סמס לבשר לו על הלידה ולהגיד תודה הוא התקשר אלי 3 פעמים וכל פעם פספסתי את שיחתו , מי שהייתה מטופלת אצלו תבין שזה נדיר שהוא בעצמו להתקשר. מישהי כאן יודעת מניסיון מה הוא אולי רצה ? חשוב לו להגיד מזלטוב? הוא בודק את הנשים 6 שבועות אחרי לידה ואולי רצה להגיד לי? שאלה הבאה שלי: יודעת שעוד מוקדם אבל אנחנו כבר חושבים על הילד השני, מתי הולכים לרופא? הוא עושה את אותו טיפול כמו בפעם ראשונה ? ( הזרעה) אני צריכה לעבור בדיקות שוב? בעלי צריך לעשות בדיקת זרע שוב? מה הםרוצדורה? הוא ישלח אותנו לנסות טבעי קודם כמו פעם שעברה או שאפשר ישר טיםול? תודה למי שקראה עד כאן , ומי שתענה לי אלף תודות שיהיה המון בהצלחה לכולן בשורות טובות

אמאלה 55

New member
גם אני מטופלת של ברקוביץ

קודם כל מזל טוב, גם אני מטופלת שלו ויש לי 2 ילדים מטיפולים אצלו ונמצאת כרגע כמה ימים לפי בטא מטיפול גם אצלו.
מנסיון שלי, הוא התקשר אליך כדי לסגור את התיק של הטיפול לאחר הלידה, הוא יכתוב את הנתונים של הלידה (משקל, לידה טבעית/קיסרי וכו') וזהו. על הדרך יגיד לך מזל טוב אבל לא זו הסיבה שהתקשר

גם אני חשבתי על הילד השני איך שילדתי והוא עשה לי את אותו הטיפול והריתי כשהילדה שלי היתה בת 10 חודשים למזלי בטיפול הראשון אבל כן ניסיתי טבעי בחודשים שלפני למרות שהעדפתי לנוח קצת מההריון הקודם אבל אם זה היה מגיע טבעי כמובן שזה היה שווה לדעתי את חוסר המנוחה

בהצלחה!!!

anguly

New member
מזל טוב!

הרבה נחת אושר ובריאות לך ולתינוקת.

טוב קיבלת תשובה עקרונית לגבי ברקוביץ ולמה הוא חיפש אותך

לגבי החזרה לטיפולים, לרוב מתחילים במה שהצליח.
כן תתבקשו לחזור על חלק מהבדיקות - פרופיל הורמונלי, בדיקת זרע, וקרוב לודאי שגם חלק מהבדיקות של מחלות זיהומיות..
תהני ממנה ובהצלחה בהמשך

למעלה