חדשה כאן - זקוקה לכמה טיפים מבעלי נסיון

chenchen20

New member
חדשה כאן - זקוקה לכמה טיפים מבעלי נסיון

שלום לחברות וחברי הפורום.

אני בהריון שני. שבוע 27. בסקירות אובחן בעובר שלי קלאב פוט חד-צדדי. סיימנו כבר את כל סדרת הבדיקות המתישות וככל הנראה מדובר על בעיה אורטופדית ולא גנטית.
עכשיו אנחנו פנויים להבין מה עומד לפנינו מרגע הלידה...כבר היינו בייעוץ טרום לידה אצל אורטופד ילדים והבנו את שלבי הטיפול הטכניים.
עכשיו אשמח לשמוע מכן/ם על ההתמודדות האמיתית "בשטח".

1. האם יש חשיבות ללדת בבית חולים שיש בו מחלקת אורטופדיה לילדים? כדי שרופא יראה מה בדיוק המצב מיד עם הלידה?
2. האם יש לכם המלצות לגבי קבלת הטיפול ברמב"ם או בשניידר? (אנחנו במקום טוב באמצע...כך ששניהם רלוונטים).
3. איך תינוק יכול לישון עם מתקן הנעליים? נראה מאוד מפחיד בתמונות. האם נתקלתם בקשיים?
4. מתי הזמן הנכון להזמין את הנעליים? רק לאחר סיום סדרת הגבסים? מה סדרי הגודל של המחירים? האם יש החזרים של הכללית?

כל טיפ יתקבל בשמחה ובברכה.

תודה!

טובה53

New member
הי!

1. אין חשיבות. אפשר להתחיל טיפול בגיל שבועיים בבי"ח אחר מזה שבו ילדת.
3. יכול בהחלט... נתקלנו בקושי שהנעליים מרעישות כשמתנגשות בסורגי המיטה ופתרנו ע"י כיסוי הסורגים בכיסוי מיטה.
4. כן או לפני הגבס האחרון.
בהצלחה!

olga6177

New member
תגובה

היי ,
קודם כל מזל טוב ולידה קלה!
אני אמא לילד בן 8.5 חדשים עם קלאבפוט חד צדדי, שלא אובחן באף סקירה ואף במי שפיר!
לכן הבשורה נפלה עלינו ביום הלידה והיינו בשוק !!!!
את בטח יודעת מה הטיפול (גבסים מלידה 5-10 תלוי בחומרת הקלאבפוט, שמחליפים כל שבוע בבית חולים לאחר מכן ניתוח בגיל חודשים אם צריך, ושוב גבס ל3 שבועות ורק אז סד: 3 חודשים 23שעות ביום, ועד גיל 3 ל 12 שעות)
כששמעתי את זה - הייתה צריכה להתאשפז!!!! אבל....
השד הוא לא כזה נורא - זה עובר ממש ממש מהר קצת לא נוח , נכון, אבל הילד לא מרגיש בזה - את זאת שמרגישה....
אני ילדתי באסף הרופא שיש בו מרפאת קלאבפוט כך שישר מטופלים דרכם עד היום.
לגבי שינה עם הסד - לנו באופן אישי בהתחלה היה מאוד קשה - עם המון המון בכי ויבלות מהנעל.הורדנו ושוב שמנו, ושוב ושוב, לקח חודש עד שהתרגלנו. והיום גל כאילו נולד איתו. עושה עם הסד הכל, זוחל, מתהפך,אף עומד.
לגבי הזמנת נעלים - הייתי ממליצה לך להזמין שבועיים לפני שמורידים את הגבס האחרון
לגבי מחירים של הסד - אנו התחלנו עם הסדר של אלפאפלקס עלותו 2400 ש"ח - לא הלך לנו איתו - עשה המון יבלות. החזרו אותו. ורכשנו מחו"ל סדר של גיון מיטשל בעלות של 1500 ש"ח בערך.
החזר ממאוחדת - 50%
בכל אופן - השד הוא לא כזה נורא כמו שהוא נראה. ממש ממש לא. גל ילד מאוד שמח ועליז. הסדר היום לא מפריע לו.
כמו כן כאן בפורום יש אמהות מקסימות ומחזקות ונשמח תמיד לייעץ ולעזור.

חן חוץ ממה שכתבתי לך בפרטי כשהתכתבנו

רק אגיד שנשמח שתעדכני...

נבט

למעלה