חדשה כאן לצערי

חדשה כאן לצערי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

שלום לכולם יש לי אמא חולה בסרטן השד שעברה את הכריתה המלאה וכרגע נתונה במעקב לצערי לפני שלושה ימים גילו לאבא שלי סרטן בריאות באונה הימנית ועכשיו בדיוק ברגע זה הוא במיפוי עצמות לברר איפה התפשט במידה והתפשט ובעוד מספר ימים גם יעבור סיטי מה עושים מאיפה מתחילים יש סיכוי להתגבר על המחלה??? הרופא ריאות שראה אותו אמר לי בפשטות במידה וזה התפשט זה קצר מאד והוא לא יחיה הרבה במידה ולא נתחיל בכל מיני טיפולים מה עושים מאיפה לשאוב כוחות
כל המלצה תתקבל בברכה

ihovav

New member
אין ספק שמה שאת והמשפחה עוברים

הוא לא קל. כבר כתבתי את זה כאן בעבר ואחזור על זה שוב בשבילך: התקופה שהיתה הכי קשה במקרה שלנו (אבא חולה) היא התקופה הזאת של ההמתנה לתוצאות והחוסר וודאיות לגבי ההמשך. מה בדיוק יש, האם יש דרכי טיפול, מהם, מה הסיכוי?... על השאלות האלה, אף אחד כרגע לא יכול לענות וצריך לחכות להשלמת הבדיקות ולהחלטת הרופאים. ברגע שיגיעו תוצאות והחלטות ברורות תוכלו לפעול בהתאם. חשוב תמיד לחשוב חיובי, לתמוך ולהיתמך כשצריך. מקווה לטוב.

נמלולה

New member
איתך במחשבות...

שלום לך! חשבתי שאני לבד בסיפור הזה, זאת אומרת ששני ההורים חולים. אבי חלה בסרטן המעי הגס, וממש באותו זמן גילו לאמא שלי סרטן בשד. תקופת הגילוי, הייתה הכי קשה בחיים שלי, הכל היה כל-כך מרוכז ואינטנסיבי: ניתוח, חדר מיון, ביקורים, לילות ללא שינה- נורא. תקשיבי יקירה! קשה מאד לשאוב כוחות, לי יש חבר והמון חברים תומכים וזה עדיין היה קשה ומייאש.עצתי לך היא להתרכז בעתיד וכל הזמן לחשוב שיהיה יותר טוב בהמשך, כי אין מה לעשות אנחנו לא יכולים לחיות בלי תקווה ובלי אמונה. אל תתני לאף אחד להגיד לך דברים מייאשים. ותצטרפי אלינו לפורום הזה. זו עזרה אמיתית!! התקופה הזאת אמנם תעבור, גם אז יש ימים טובים יותר ויש רעים יותר שתדעי! אני איתך!!!

elylan

New member
לא יודעת מה להגיד....

אל תחשבי על הדברים הלא טובים, אל תאבדי אמונה ותקווה. מקווה שהמחלה לא תתפשט אצל אביך, והכל יהיה בסדר אצל אימך.

למעלה