חדשה כאן נעים מאוד

חדשה כאן נעים מאוד

חדשה כאן ונראה לי שנכון לכרגע זה הפורום בשבילי.

יחידנית. בבית ילדון בן כמעט שנתיים. בלב אחותו הבכורה אותה ילדתי בלידה שקטה.

עכשיו חוזרת לטיפולים להביא ילד/ה נוספים

עברתי עד כה הזרעה אחת שלא הצליחה ואני במהלכו של טיפול שני שגם הוא לא מתקדם לשום מקום (אני בהזרעות)

מרגישה תקועה ומבואסת. התגובות חלשות. אני לא כZו מבוגרת _(38) והבדיקות על פניו תקינות. אין לי כסף לרופאים פרטיים אז אני עם הרופא של קופ"ח (זה שליווה אותי בשני הילדים הראשונים עזב)

מנסה להבין איך לעזור לעצמי. מגיעה לרופא עם ידע קודם כי עברתי טיפולים ולא יכולה לא לדעת מה שאני כבר יודעת. גם יודעת איך הגוף מתנהג והרופא די מתעקש שאסמוך עליו ולא אקשה עליו בקושיות. מצד אחד הוא מסביר לי הכל מצד שני לדעתי מצפה שלא אתערב בכלל. הייתי שמחה לסמוך עליו אם הייתי חושבת שאנחנו הולכים לאנשהוא והמנות זרע לא היו עולות לי ככ הרבה.

בקיצור נעים מאוד
בטח יהיו לי עוד שאלות בהמשך

תוספי תזונה לפוריות

כיון שהתגובות שלי חלשות (זקיקים גדלים אבל הE2מדשדש) מנסה להבין אם כדאי להתחיל תוספי תזונה כמו DHEA וCQ10
יש מישהי שלוקחת/לקחה ויכולה לשפוך קצת אור על הנושא?
&nbsp
כולל איפה לקנות? מה לקנות וכו....
הרופא לא יציע מיוזמתו כנראה

פאשון

New member
אני יכולה לומר מה אני לקחתי

איפה לקנות? בכל בית מרקחת...אפילו בסופר פארם/ניופארם. לקחתי גם בהריון הקודם וגם עכשיו בטיפולים סדרה של דברים:
1. כדורי סלק (סולגאר) - אני אישית שונאת סלק אדום וזה גם מעלה סוכר ואני בסיכון לסוכרת....אז יש כדורים של סולגאר של סלק. לא ניתן לקנות בכל בית מרקחת אבל בהחלט ניתן להזמין. אני הזמנתי וזה הגיע תוך יומיים. (יש רשימת בתי מרחקת באתר שלהם שעובדים עם סולגאר). סלק מעולה לבניית הרירית - גם לעיבוי וגם להזנה כי הוא מזרים דם.
2. קיו10 - אני קניתי של אלטמן כי זה גם בא עם ויטמין E - חשוב ליצירת תאים. (נתתי גם לבעלי כי גם הוא צריך תאים טובים!:))
3. ויטמין D - לי היה חוסר. כדאי לבדוק בבדיקת דם אם יש חוסר. אם אין חוסר אני ל איודעת אם כדאי לקחת. בכל מקרה במקום זה צאי לשמש ל10 דקות ביום. ויטמין D חשוב גם ליצירת תאים וחלוקתם, להפריה והחזקת ההריון.
4. אומגה 3
בנוסף:
המדקר שלי המליץ מבחינת תזונה על ירקות כתומים וכמה שפחות מוצרי חלב (וחלב ניגר בעיקר). אגב, ידוע מבחינה של רפואה משלימה שלטיפולים מלווים בדיקור סיני יש אחוזי הצלחה מהירים יותר.
מה שחשוב זה הזרמת הדם. קינמון (אפשר להוסיף למעדן למשל) גם מעולה ומחזק את המערכת. נותנים אותו גם לאחרי לידה לניקוי הרחם ויצירת חלב. (אני הייתי סקפטית אבל זה אכן עזר לי לחלב והורדת סוכר).
אני לא מאלה שמשוגעים לדבר. יש תוספים שהציעו לי בבתי המרחקת של כל מיני צמחים כמו שיח אברהם (שזה מעלה אסטרוגן). קשה לי לקחת צמחים שאני לא יודעת עד הסוף מה יש בהם. תוספים לקחתי ואני מקווה שיעזרו לי גם הפעם. אגב, אני שוקלת לנשנש פולי סויה שגם בהם יש דמוי אסטרוגן. אין לי מושג איך זה פועל. אני יודעת שבהריון זה לא מומלץ ואם יש נטייה לקרישיות יתר של הדם ממש לא מומלץ.

מקווה שעזרתי....

onemorechild

New member
ברוכה הבאה :)

אין לי עצות בנוגע לתוספי תזונה אבל יש נטורופת מאד מקצועי ונחמד בקופח כללית, קוראים לו אבידן והוא מקבל במרפאה המשלימה ברמת אביב.
עזר לי לעשות שינוי תזונתי (שלא ברור ה השפעתו על הכניסה להריון, אבל עזר לי להרגיש יותר טוב במהלך הטיפולים הממושכים).
מאחר וזה במסגרת הביטוח המושלם נראה לי ששווה לבחון את הנושא..
בהצלחה!!

פאשון

New member

צר לי לשמוע על הדרך שעברת. זה קשה ואני מאחלת לך הצלחה ושההריון יגיע במהרה ויסתיים בידיים מלאות.
השאלה היא האם את בהזרעות עם איקקלומין? עם זריקות?
מעבר לזה - את יודעת למה למה היתה לידה שקטה? אני חושבת שיש לזה משמעות מאוד גדולה בתכנון הריון נוסף.
רופא של קופח יכול להיות מעולה אבל בכל מקרה צריך קשר טוב. זה נשמע שאת לא מאוד סומכת עליו ולעניות דעתי זה מרכיב משמעותי בהצלחה של טיפול. לכי עם האינטואיציות. אם מרגיש לך שהוא לא מקדם אותך אני חושבת שזה הזמן לשקול לעבור לרופא קופה אחר. באיזו קופה את ומאיזה איזור בארץ?

תודה

אני עושה הזרעות עם זריקות (היה גונאל עכשיו מנופור מולטידוז)
&nbsp
לידה שקטה היתה בגלל קשר בחבל הטבור. כמובן נבדקה גם קרישיות (הכל תקין) אבל הסיבה ידועה והיא לא משהו שניתן היה לצפות מראש ולא יקרה שוב (חו"ח)
&nbsp
אני בגוש דן. בינתיים עברתי רק הזרעה אחת עם הרופא וזה לא שאני לא סומכת עליו הוא פשוט ככ שונה מהרופא הקודם שהיה לי (ועזב) ויודעת מהאחיות שיש לו המון הצלחות. מקוה שאתרגל אליו

בלתק - איך לעזור

בהחלט אני מאמינה שאפשר לעזור להקלטות על ידי הכנה של הגוף (ושל הנפש) - לעשות פעילות גופנית (אני עשיתי הליכה יומית של שעה כל פעם), לאכול סלק מהיום הראשון של המחזור, לקחת כמובן חומצה פולית ובי 12 (אם יש חוסר), ויטמין די, Q10, וגם דיקור וצמחי מרפא מאוד תומכים בתהליך, גם פיזית וגם נפשית.
&nbsp
ממליצה לך גם על הקומונה בדרך לאמהות יחידנית וגם על הפורום (אם את עדיין לא שם). בהצלחה!
&nbsp

היי

נעים מאוד, נמצאת במצב דומה לשלך...גם אימא יחידנית לילד...בטיפולים לילד נוסף, בת 39 ומטופלת בציבורי.
אני נפגשתי בציבורי עם מגוון רופאים ולבסוף בחרתי את האחד/ המקום שנוח לי ואני מרגישה שיש מקום לשאלות שלי או להצעות שלי וזה מרגיע מאוד עבורי.
למרות שעל פניו אין לי בעיות פוריות ואני נמצאת בטיפולים בגלל היחידנות בחרתי לאחר מספר הזרעות לעבור לIVF כדי למקסם את התהליך ובתקווה להצליח במהרה.
הטיפ היחיד שיש לי זה לאכול הרבה סלק לאחר סיוםהמחזור אצליזה עושה פלאים לרירית.
בהצלחה!!

איזה כיף לפגוש

מישהי במצב באמת ככ דומה

&nbsp
מאחלת לשתינו להביא אח/אחות לילדינו בהקדם
&nbsp

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות....
&nbsp
אשמח לענות על שאלות כשיעלו