חדשה כאן נראה פורום מעניין עם נשים מעניינות.

../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo39.gif

את מוזמנת לקחת חלק פעיל בדיונים ובכלל.... האם תוכלי לספר קצת על עצמך?
טליה

אז ככה..

אני אם חד הורית לארבעה ילדים מקסימים. עובדת בכירה במוסד ציבורי. רואה דברים מזוית קצת שונה... חובבת מסטיקה ומחשבת יהודית עובדת על מידות ומוסר ומנסה להיות אדם טוב יותר. ותודה על קבלת הפנים הלבבית.

../images/Emo24.gifנעים להכיר!!!

אני נשואה אמא לשלושה עובדת מדינה
מציירת ועוד.... מה זה מחשבת יהודית?

אז ככה, כל הרייקי קריסטלים גילגולי נשמות

מודעות עצמית ועוד מקורם מהיהדות הרי אברהם שילח את בני קטורה להרי קדם עם מתנות ותורת המזרח מבוססת על זה. לדעתי יקום, אמא אדמה ,אללה, הקב"ה, מקריות- הכוונה לאותו כח גדול ומואר המניע אותנו.... ועוד ועוד זו טעימה קטנטנה ובסיסית במחשבת ישראל לא התכוונתי לתנועות חזרה בתשובה או מסיון אלא בתובנות שורשיות שלנו כעם ככל העמים והתרבויות שלהם. שהרי אנחנו התרבות העתיקה ביותר בעולם ואחרינו הסינים.

kikona126

New member
מאוד מתחברת אליך ../images/Emo13.gif

אני גם דואגת להכניס לתוך הקריאה בקלפים את הפן היהודי - זה בא לידי ביטוי בנתינת פרשנות לקלפים על ידי פירוש אותיות, סיפורים הקשורים ליהדות המותאמים לקלפים ספציפיים אבל אני חושבת שהאותיות זה הרוב וזה בא מאוד יפה לידי ביטוי כרגע. כמו כן יש גם פעמים רבות השפעה של התנ"ך על פירוש החלומות (במידה והחלום מבקש זאת) אינני אוהבת לעשות מדיטציה הכוללת אמרות מדת אחרת... למדתי קבלה בעבר, וכרגע אני רוצה להצטרף לקבוצת ימימה כניראה וזה יעשה לאחר החג |דוס|

אז ככה...

התפילה וקריאת תהילים היא המדיטציה. ולגביי התורה של ימימה מומלץ מאוד. לגבי האותיות העיבריות יש בהם כח והרבה כח. ודבר נוסף, נעים מאוד.

kikona126

New member
נכון לאותיות יש כוח

הם בונות עולמות ומפרקות אותם. הן יוצרות המופתים... המלצה למדיטציה טובה ברוח הקבלה - מדיטצית אותיות. זה מדהים. אני עשיתי בפעם הראשונה לפני כשלוש שנים ועד עכשיו כשיש לי זמן אני משקיעה במדיטציה שכזו. (במיוחד בשם הוויה, אני לא מנסה לבנות בנינים כדי לא לפרק עולמות בטעות)

מדהים יקירה נראה שיש ביננו הרבה מן המשותף.

איך עושים את מדיטציית האותיות?

kikona126

New member
יש כל מיני דרכים

אני אכתוב בערב, הגיעו אורחים (כאילו שלא אכלנו מספיק בחג
)

kikona126

New member
טוב כרגע לא ממש מעניין עם האורחים ../images/Emo13.gif

נתחיל עם הנשימה
כי הנשימה לנשמה הנשימה מתבצעת מהאף ולא מהפה. הניחי 2 ידים על הבתן אחת על התחתונה ואחת על העליונה. הכניסי אוויר לתוך הבתן והרגישי את הלמטה מתמלא ולאחר מכן את החלק העליון. הכניסי אוויר גם לאיזור הריאות וגם לאיזור שמעל החזה. הרגישי את הריאות והחזה שלך נמתחים. אנחנו ממלאים את האוויר קודם כל לבתן התחתונה, משם ממשיכים למעלה, לריאות ולבית החזה. אנו נושפים מבית החזה, הריאות, בתן עליונה ואז התחתונה. תרגלי את זה מספר פעמים. לאחר מכן נסי לעשות זאת עם ספירה של 4 לפי הקצב שלך - בארבעה שלבים למלא אוויר, ספירה של 4 להחזקת האוויר, וב- 4 שלבים לשחרר את האוויר, ספירה של 4 ללא אוויר. זה לא קל בהתחלה אבל אחרי זה זה אוטומט
הבניין הינו ביניין הבנוי על שם הוויה: י - ו - ד י - ו -ד ה - א י - ו -ד ה - א ו - א - ו י - ו -ד ה - א ו - א - ו ה - א יש מספר דרכים למדיטצית אותיות: 1. שמישהו מקריא את זה (בצורת שירה כל אות מקבלת בין 30-40 שניות) 2. להסתכל על הפרמידה לפני המדיטציה ולחשוב עליה בזמן המדיטציה 3. לשיר/לקרוא את זה לעצמך (מכניס למצב מדיטטיבי מדהים!) הרעיון הוא לראות את האותיות מולך בזמן המדיטציה, במידה ואינך רואה (יש כאלו שרואים ויש שמרגישים) להרגיש אותם. להרגיש/לראות אותן סובבות אותך, נכנסות לתוכך עם הנשימה, נותנות לך חום עם האור שלהן... בהצלחה אדית

kikona126

New member
בבקשה

לי הבניין הזה עוזר לריכוז ולביטחון (מונע מהשפעות של הסביבה להפריע) מאוד עזר לי לפני שלוש שנים בעונת הכדורעף בה המאמן הוריד לי את הביטחון למטה.

מגי 336

New member
עשיתי את המדיטציה אתמול בלילה

פשוט מדהים!!! העבירה אותי למחוזות רחוקים... תודה קיקי

kikona126

New member
../images/Emo24.gif

כן יש לה עוצמה גדולה! אם את מכירה את שם ה- ע"ב של האלוהים ויודעת מה המשמעויות של השמות, ויודעת שיש לך צורך במשהו ספציפי אני יוכלה להסביר לך איך לבנות מזה פרמידה למדיטציה (צריך להיות לי פירושים לשמות איפה שהו, אורי רז פעם שלח לי...) בנוסף, העוצמה של המדיטציה הזו יכולה להיות מעוברת בעוד כל מיני דרכים במקומות בהם יש הרבה אנשים כל חצי אומר שם (לפי הע"ב) וככה בעצם מעבירים אנרגיה. וכמובן כשמעבירים את מדיטצית השם המפורש (הוויה) לאנשים אחרים זה משהו עוצמתי גם למי שמעביר אותה. (אם עשית בקול רם יכלת להרגיש את זה, אפילו שכשמעבירים למישהו אחר זה יותר חזק)

מגי 336

New member
עשיתי אותה היום בבוקר שוב

גם לעצמי וגם העברתי לילדים, עוצמתי ומדהים!! אשמח לקבל ממך מדיטציות נוספות של ע"ב השמות

kikona126

New member
מגי אפשר שאלה?

כשאת מעבירה אותה לעצמך, את עושה את זה בלב או בקול רם? מעניין אותי, אני לא תמיד עושה בקול רם... נסי בפעם הבאה לראות את האותיות לבנות על רקע לבן. ולאחר שתקראי את הע"ב שמות תדיגי ונבנה לך פרמידה

למעלה