חדשה כאן.... צריכה עצה/דעה...

חדשה כאן.... צריכה עצה/דעה...

אני חדשה כאן.. קוראים לי בת-אל ואני בת 18 וחצי . ראיתי שדיברתם על זה קצת באשכול אחר... אז בא לי להמשיך לדבר על זה... קשר שדי מתחיל עם סקס.... טוב? רע? איך אפשר לדעת אם זה טוב? רע? ואיפה נמצאת הנורה אדומה? איפה הרגש מתחבא? (הוא לא גלוי בקשר אבל הוא נמצא..) אם זה לא נותן הרגשה טובה, איך מדברים על זה?

בסוף הרי זה לא ישנה לך...

גם אם יגידו לך פה שזה לא טוב לך בתחילת קשר... את לא תעצרי את עצמך אם תרצי את זה נכון...? אז זה לא טוב לתחילת קשר... ככה אני חושב... ותחילת קשר זה כל אחד וההגדרה שלו.. יש כאלה 2 פגישות או אחת או עשר..

ת מ י מ ה

New member
מממ

בנוגע לשאלה הראשונה תלוי מה את רוצה מהקשר אני יודעת לגביי שאני מעוניינת בבחור לטווח הארוך אני לא אקפוץ למיטה שלו כל כך מהר טוב\רע זה כל אחד מגדיר לעצמו יכול להיות שסקס על הפגישה הראשונה צומח משהו (אבל בואו לא נהיה תמימים , זה לא באמת קורה ברוב המקרים..) נורה האדומה?שאלה טובה גם אני חיפשתי אותה...אני יודעת שדל פיירו החביא לי אותה..סוג של נבלה..

Piren

New member
זה לא קורה במקרים

שבהם כל מה שרוצים זה סקס... במקרים שמחפשים קשר, זה לא ממש משנה אם הסקס יהיה בדייט הראשון או ב-10.

Zoharrr

New member
מרינה אני לא מסכימה עם זה...

כתבתי כבר בהודעה אחרת פה שאני מכירה שני זוגות שהתחילו את הקשר שלהם עם סקס וזוג היו היו ביחד 4 שנים וזוג שני שביחד כבר כמעט שנה...

pain is MY love

New member
יש זוגות כאלה

אני לא אגיד שזה בלתי אפשרי יש המון זוגות שוואלה יצא להם לשכב על ההתחלה והם חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה. אבל ברגע שאת מכירה בחור ואת אומרת לעצמך "יאללה איתו אני אשכב" זה הכל. כי מאותו רגע הוא נכנס לקטגוריית ה"זיונים"... אצלי זה ככה בכל אופן... וככה אני מכירה את העולם... אולי אני טועה אבל ברגע שמכירים מישהו או מישהי שהם מעבר לסקס זמין יש כל כך הרבה דברים אחרים להתעניינן בהם שהמיטה לא נמצאת בראש סדר העדיפויות...

Cobe Anan

New member
זה נכון- אבל פשוט הפוך.

אם את רוצה קשר רציני, אז באמת כדאי לקחת את עניין המין לאט. בקשר שאין בו סקס, בני הזוג צריכים למצוא מכנה משותף אחר, לפתח שיחות, להכיר אחד את השני, וזה מה שבונה את הקשר, אם אכן יש התאמה. אבל אם את כבר נמצאת בקשר מיני? אף אחד לא אמר שלא ייצא מזה כלום. רק שהסיכוי להתפתח לאנשהו הוא יותר קטן, כי פחות תשקיעי בלהכיר אותו, כי כל שתיקה מביכה אפשר לחתוך עם עוד מספר, במקום עם מבט וניסיון לדבר על משהו.. וזה הכל. לפעמים, מעבר למשיכה, אין בין בני זוג שום מכנה משותף, ואז את באמת רואה זוגות שהקשר שלהם הולך לכיוון המיני, ולא מתקדם משם לשום מקום. מהצד השני, יש כאלה שהקשר שלהם היה תמים לחלוטין, הם הכירו אחד את השני, ונהייו מאד קרובים. אבל באמצע ישנם גם זוגות שהקשר המיני שלהם הביא אותם להכיר אחד את השני יותר טוב, וגם שבר קצת קרח על הדרך, ולעומתם זוגות שהתחילו לאט-לאט, ופשוט לא מצאו שום דבר משותף ביחד,שום קליק,שום נושא לשיחה,ולא יצא מזה כלום. קורה.

pain is MY love

New member
פשוט בדרך כלל

בחורים ובחורות שעל ההתחלה נכנסים למיטה לא בדיוק מעונינים בקשר רציני...כמו שכיף להם במיטה איתך ככה כיף להם עם עוד עשרות אחרים... הם נכנסים למיטה כדי להינות ולא כדי לפתח מערכת יחסים...

Cobe Anan

New member
נכון לגמרי.

אבל- ייתכן שתהיי בקשר מבוסס סקס, כשלפתע פתאום תכה בך ההכרה שאת שוכבת עם בנאדם מקסים ומעניין? בנאדם שכיף לך להישאר איתו במיטה ולדבר אח"כ שעות, בנאדם שממש כיף לך להיות איתו, ולא רק במיטה? כי מה בעצם ההבדל בין התאהבות פתאומית בידיד שלך, או מישהו מהצבא, ואפילו סתם מישהו שאת יוצאת איתו, לבין התאהבות פתאומית ביזיז? נכון, את לא יכולה לצפות ממנו שיהיה מוכן למשהו רציני, כי אם הוא היה מחפש משהו רציני, זה לא היה מגיע למיטה. אבל לא חייבים לחפש כדי למצוא, כלומר- זה שהוא לא הביע רצינות לגביכם לא בהכרח אומר שהוא לא מוכן להיות רציני. אז אם את באמת מחפשת משהו רציני, לא כדאי לנסות דרך המיטה. אבל אם כבר יש שם מישהו שעושה לך את זה, אז אולי דווקא כדאי לתת כזה צ`אנס.

Cobe Anan

New member
העיקר שהתעצבנת עלי כשאמרתי את זה ;)

סתם, סתם.. פשוט- זה נכון. כשהגוף מסופק, הנפש לא תמיד מחפשת עוד. אבל אם הנפש רוצה עוד, אז שום דבר לא משנה, ולא חשוב איפה הגוף נמצא.

זכוכיות

New member
אני ממש לא מסכימה עם זה.

אני והאקס (נו מי יקום ויציין שהוא אקס? זה לא משנה זה נגמר מסיבות אחרות, ולמעשה הוא הבהיר לי שאם אני רק ארצה אנחנו חוזרים.) התחלנו כידידים, בשלב מסויים שכבנו וחצי שנה עשינו סקס ללא מחויבות עד שהגענו להכרה שאנחנו אוהבים ורוצים להיות ביחד. שום דבר לא חד משמעי, לא הייתי נכנסת למיטה עם מישהו שאני רוצה ממנו "קשר" ואני כבר מרגישה אליו דברים כאלה ואחרים, אבל בגדול אני מכירה אין סוף מקרים של זוגות שהתחילו כיזיזים ובשלב מסויים שידרגו את הקשר.

זכוכיות

New member
טוב תיקון,

כן הייתי נכנסת למיטה עם מישהו שאני מעוניינת בקשר איתו. אבל זאת אני. לא הייתי ממליצה למי שנורא חשוב לה באמת להיכנס לקשר הזה וזוממת מזימות של איך לגרום לזה להתרחש לבנות על סקס כעל אופציה שתוביל אותה ואת הבחור לקשר ארוך טווח.

לאנה2

New member
../images/Emo143.gifהיי

גם אני חדשה כאן קודם כל טו בשבת שמח שתהיי לכולנו שנה של פריחות דבר שני אין נכון ולא נכון בסקס! יש הרגשה אישית שלך ומוכנות שלך עם כל בן זוג אין חוקים פשוט לכי עם הלב שלך ותהיי קודם כל נאמנה לעצמך! מקווה שעזרתי

למעלה