חדשה כאן :) + שאלה חשובה

חדשה כאן :) + שאלה חשובה

שלום לכם אנשים :) אני גם הולכת לטוס לפולין בקרוב, קצת עם חשש אבל הבטחתי לעצמי שאני העשה את זה. רציתי לשאול אנשים פה אם הם יכולים להמליץ לי על סרטים לראות לפני המסע? אין לי בעיה אם זה סרטים תיעודיים. הפסנתרן, הנחשול, רשימת שינדלר, אותם ראיתי כבר ואני מחפשת מקורות נוספים למידע. בנוסף רציתי לשאול עוד משהו: אנחנו עורכים כמה טקסים ורציתי לבקש קישורים לאתרים עם קטעי קריאה הקשורים בנושא וכדומה שנוכל להשתמש בהם. מקווה לקבל תשובה מהר ותודה :)

noam625

New member
היה לך מספיק

באוטובוס ובמסע עצמו את תראי כל כך הרמה סרטים בנושא ותשמעי כל כך הרברה סיפורים וגם יספרו לכם המדריכים כל כך הרבה על הנושא אז על תוסיפי לעצמך פשוט תני לזמן לעבור וגם בטוח שהיה לכם מפגשי הכנה למסע ויבקשו סיפורים אישיים אז תעמיסי על עצמך היה לך מספיק שוואה ... אני הייתי לפני שנה אם יש לך עוד שאלות בנושא ...

7575

New member
את מבינה עזבי אותך שטויות

אין צורך ללמוד על הנושא,אין צורך לקרוא ספרים (למעט sms) כמה שתתעסקי בנושא פחות כך יהיה עדיף לך,צאי למסע בראש נקי,חבל סתם להתבאס, שם כבר יסבירו לך הכל...................................................................................................................

לא יודעת..

אמרו לנו שכדאי לנו לקרא דברים בנושא וכאלה.. באמת שאין לי מושג.. גם יש עוד בעיה שאנחנו טסים עכשיו באמצע החורף שם (25.10) ואנחנו נמות מקור (הגדרה לא מתאימה כ"כ.. :\) יהיה טוב

שירנות

New member
7575 הגיב בצורה צינית לחלוטין

(לא שאני לא מצדיקה אותו,לפחות במקרה הזה...) וכן,כדאי לקרוא משו לפני,גם לנו המליצו לקרוא... תראי לא יקרה לך כלום אם לא תקראי,ותאמת?רוב המשלחת שלי לא קראה כמו שהמליצו לנו לפני,אני אישית שהתחלתי לקרוא ספר והתייאשתי באמצע(אני לא חובבת ספרים גדולה...).אבל כן,זה מומלץ.... לגבי הקור-בגדים חמים ואתם מסודרים,אפשר גם לקנות שקיות חום כאלה,אנחנו לא השתמשנו כי נסענו ב2.10 ולא היה כל כך קר אבל אם את סובלת מקור לא יזיק לקנות כמה כאלה:) לגבי הקטעים את יכולה לחפש בגוגל ואני בטוחה שתמצאי קטעים נחמדים ביותר:) אגב,אני לא יודעת מאיפה לקחו את הקטעים למסע שלנו אבל כשישבנו לארגן את טקס יום השואה הלכנו לספריית בצפר ולקחנו ספרים עם כל מני קטעי טקסט שקשורים לשואה ומצאנו קטעים מצויינים!בטוח גם לכם יש כמה ספרים כאלה בספרייה בבצפר(:) אני ישתדל למצא את התוכנית של הטקס ולכתוב לך שמות של כמה קטעים:) לגבי סרטים אין לי מושג,אבל באמת יראו לכם המון סרטים באוטובוס...והאמת שאחרי שנמצאים במחנות ורואים את הסרטים פתאום הסרט הופך להיות הרבה יותר ברור... מקווה שעזרתי(:) מסע מוצלח ומשמעותי(:) אם יש עוד שאלות את תמיד מוזמנת לשאול(:) נשמח לשמוע חוויות אחרי המסע

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gifומסע מוצלח../images/Emo70.gif

היה את הסרט "כל בני ביתי", אבל באמת שעדיף לקרוא ספר

למעלה