חדשה כאן - שואלת

hayapollak

New member
חדשה כאן - שואלת

מי נמצא במקום עבודה שכרגע זה בסדר.. אבל חושב למצוא עבודה מספקת יותר או כזו שמתאימה לו יותר? או מי מרגיש שבמקום עבודתו הוא לא עוסק במה שבאמת היה רוצה?

דלמטית

New member
היה לי את זה לא פעם לצערי

אבל מאחר ואין לי שום מחוייבויות חודשיות הרשיתי לעצמי לנוע בתחומים שונים ובתפקידים שונים עד שמצאתי משהו שבאמת עונה על כל דרישותיי. וזה בכלל בתחום שקודם לכן צחקתי שהציעו לי אותו בכלל (עד היום עסקתי בניהול עכשיו אני בכלל עובדת בתיירות). בנוסף אני עובדת גם מהבית בתחום שונה לגמרי ממה שעסקתי ואני עוסקת בו ביומיום. השאלה היא אם את יכולה להרשות לעצמך לעבור מקומות עבודה עד שתתברגי במקום שבו גם תאהבי את ה:
אנשים
עבודה
שכר !! אם תמצאי את הקינדר הזו, בתיאבון
המון בהצלחה!

hayapollak

New member
יפה, התחום הנוסף

שאת עובדת בו הוא בעיקר לכסף או משום העניין שבו?

דלמטית

New member
בגלל העניין בלבד

זה שהוא מכניס כסף בנוסף לתחום העיקרי, וגם גורם לי להנאה, זה כבר מה שמספק אותי :)

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

כל המקומות שבהן עבדתי היו כאלה. היום אני מחפשת עבודה בתחום האקדמי אותו למדתי. אני מקווה שזה יספק אותי עד הפנסיה

hayapollak

New member
תודה לביאה,ברוכים הנמצאים

מה זאת אומרת כל מקומות העבודה היו כאלו? כאלו שרצית או כאלו שלא רצית? עבודה עד הפנסיה דעתי היא שאת קובעת את גיל הפנסיה. פנסיה זה פסה - את יכולה להחליט שמהיום את בפנסיה... ומי קבע שבפנסיה אסור לעבוד ו/או לעסוק במה שאוהבים?

מסכימה

בנושא הפנסיה. ברור שאני אהיה פעילה כל החיים גם לעת זיקנה. כל המקומות שעבדתי בהן רציתי אותם כמובן. כל עבודה שעברתי קידמה אותי הן מקצועית, הן בהיררכית התפקיד והן כספית. אך לא ראיתי באף אחד מהם את המקום האולטימטיבי. נכון, רכשתי ניסיון רב ולמדתי הרבה, אך רק היום אני ממש יודעת מה הנישה שהכי מתאימה לי. למזלי למדתי אותה באקדמיה. אם אוכל במקביל לעבודתי כשכירה לפתח לי קריירה עצמאית, כך שבעתיד אוכל להיות רק עצמאית זה יגרום לי סיפוק רב.

hayapollak

New member
את,את,את

מה? נמצאת במקום ומרגישה שרוצה להיות במקום אחר? כמה זמן? את עושה בקשר לכך משהו או שאת כרגע "משלימה" עם המצב?

ANNAIS

New member
4 חודשים תקועה ,ומחפשת אבל ..

זה לוקח המון זמן במיוחד כי אני בדרג ביניים וקשה .........קשה למצוא זה מדכא אותי

ANNAIS

New member
תשובה

כספים - כלכלנית בכירה ,עוזרת ל-CFO וכיו"צ

למעלה