חדשה כאן- שייכת ולא שייכת

puhadov11

New member
חדשה כאן- שייכת ולא שייכת

שלום לכולם, התלבטתי אם אני שייכת או לא שייכת לכאן אבל אציג את עצמי ואתן לכם להחליט. אני אמא יחידנית מבחירה לשני ילדים מהממים .0(נו ברור) , בני שנתיים ורבע ושש ורבע. השנה אחרי אינספור תירוצים החלטתי שאני מוצאת זוגיות חדשה. הכרתי בחור, גרוש עם ילד בן 13 שמגיע אליו כל סופש שני. והקושי בעצם אצלי, ילדיי נמצאים איתי 24/ 7 כל הזמן ונורא קשה לפתח מערכת יחסים , הקשר עדיין די טרי וכרגע לא מתאים לי שהילדים יכירו את הבחור. ומבחינתי יש גבול לכמות הפגישות מחוץ לבית, בגלל הקושי הכלכלי ולא נוח לי עדיין שיגיע אליי , בגלל הפחד שהילדים יתעורר ויתקלו בסיטואציה ובדמות שאינם מכירים.
אז בעצם מה שאני שואלת האם מישהו כאן מכיר סיטואציה דומה כזו או אחרת ומתי הכרתם בין הילדים שלכם לבן הזוג החדש?

תודה.

לא בדיוק מנסיון

כלומר, לא הייתי יחידנית, אלא גרושה.
שני דברים רציתי להגיד:
ראשית, כל הכבוד לך שאת מקפידה על ההפרדה מהילדים בשלב הזה. בעיני זה מאוד חשוב לנסות למנוע מהם היכרות בשלב מוקדם מדי של הקשר.

שנית, במקומך לא הייתי נרתעת מלהביא אותו הביתה כשהם ישנים. את מכירה את הילדים שלך, ויודעת למשל אם הם קוראים לך לחדר או שהם מגיעים לסלון ואז את יכולה לשמוע אותם באים. במקרה הצורך, אם תהיו בסיטואציה שמישהו ראה אותו, לא הייתי נבהלת מלהשתמש באיזה שקר לבן בשלב הזה (מישהו שעובד עם אמא, למשל).

מאחלת לך בהצלחה!

מרוניה

New member
לא כתבת כמה זמן אתם בקשר.

אני אישית חושבת שאפשר בהחלט לשלב את בן-הזוג החדש בחיים, כולל היכרות עם הילדים, אבל באופן כזה שיהיה ברור שלא מדובר פה באבא או בתחליף אבא, אלא רק בחבר של אימא. מותר שלאימא יהיה חבר. זה לא משנה בינתיים את מבנה המשפחה. רק חבר.

הילדים פגשו את בן הזוג שלי אחרי 7

חודשים של זוגיות.
הם שמעו עליו כי דיברתי עליו אבל לא פגשו אותו.
שיהיה לכם בהצלחה, טוב שאת לא ממהרת להפגיש בין בן הזוג והילדים.

פרחאדום

New member
אצלי הם פגשו את בן הזוג החדש

אחרי הכרות של 7 חודשים
הם ידעו על קיומו כי שמעו אותי מדברת איתו הרבה בטלפון
וההכרות איתם נעשתה בהדרגה

בהצלחה

mother cat

New member
ברוכה הבאה - ובעיני את שייכת אם את חושבת כך

כפי שאולי ראית בשרשור למטה, להגדיר משפחה זה קשה מאד, ולהגדיר משפחה מורכבת זה קשה עוד יותר - ובעיני כל פרמוטציה מתקבלת וכל גולש מוזמן להצטרף

ולשאלתך - אין לי נסיון מהצד שלך. אני הייתי רווקה בלי ילדים כשהכרתי את בעלי, אלמן + 2. הוא הכיר לי את ילדיו מאד מהר, אבל אני לא בטוחה שזה היה הכי נכון בעולם, ומאד בטוחה שזה לא נכון ברב המכרים. אני חושבת שאת צודקת שאת לוקחת את הדברים לאט לאט. יחד עם זאת, כפי שאמרה מרוניה, זה בסדר שיהיה לאמא חבר - את יכולה להתחיל קצת לספר עליו, להזכיר אותו, ולאט לאט לחשוף אותם יותר.

כמה זמן אתם מכירים? לא ברור מההודעה עד כמה הקשר טרי.

רפסודיה

New member
שייכת. ברוכה הבאה

לדעתי את נוהגת טוב כפי שאת עושה כעת. לכי עם התחושות שלך. את בסדר גמור.

XמXלה

New member
הפגשתי אחרי חודש

אבל אולי אני לא כזו דוגמא מייצגת כי הילדים שלי רגילים היו רגילים שיש לי חיי חברה ומידי פעם חברים היו קופצים לקפה (רובם המוחץ דווקא לא בני זוג) וגם הם גדולים יותר משלך.
מעולם לא עשיתי אישיו מגבר שמגיע אלינו הביתה כי זה לא שהם מצאו אותו אצלי במיטה בבוקר למחרת.
אני בדעה כמו שכתבה כאן מירי. לא כזה נורא אם ילד יתעורר בלילה וימצא מישהו יושב איתך בסלון. מותר לך שיהיו לך חברים/ידידים וזה בריא שהם יראו שיש לאמא חיי חברה חוץ מהם.
כשיגיע הזמן הנכון מבחינתך תוכלי להעלות הילוך ולהזמין אותו מוקדם יותר לארוחת ערב, או ארוחת שבת ולאט לאט לינה וכד'. הכל לפי כמה מרגיש לך שנכון.

רק הערה...

לא יודעת כמה זמן אתם יחד, כך שגם לזה יש משקל, לדעתי, בהחלטה.

אבל מה שרציתי להגיד בכל מקרה -
אם החלטת להביא את הבחור הייתי עורכת היכרות כשהילדים ערים !
כלומר - לא חייב להיות רשמי ו"מחוייט", אבל בכל מקרה אם הילדים
ישנים יש תחושת "סודיות" ו"נתפסתם על חם" - למרות שבודאי אין
שום רע בקשר שלך.

XמXלה

New member
אם היא תרגיש אשמה

או שהיא תרגיש שהיא עושה משהו לא בסדר - אז היא תשדר ש"תפסו אותה על חם".
לא כל גבר שנכנס אליה הביתה צריך לעשות היכרות רשמית עם הילדים בשעות ערות. ואם הוא סתם מכר מהעבודה או איש מכירות?

מרוניה

New member
מסכימה עם "מנסה" -

הייתי עורכת קודם היכרות (אפילו חטופה) כשהילד ער. לדוגמה, החבר יושב איתי במטבח ושותה קפה, והילד אומר לו שלום. ולא שהילד יראה אותו במקרה באמצע הלילה או בבוקר כשהוא קם.

Eלנה

New member
טבעיות

מה שאת מקרינה זה מה שהילדים מקבלים
תעשי מזה ענין ככה הילדים, תזרמי בטבעיות ככה הילדים
לטעמי הטבעיות מנצחת.

puhadov11

New member
תודה על התגובות החמות

הקשר היה ,כן ניגמר כי כבר בתחילתו עלו כל מיני סימנים, לצערי שהצביעו על נטיה לתוקפנות, די טרי של מספר שבועות אבל כל הנושאים שהעלתי עלו די מהר, מחפשת את בן הזוג הבא, אשמח להשאר ולקבל פה תובנות, ממה שקראתי עד עכשיו יש פה פורום תומך ונפלא. תודה

למעלה