חדשה כאן נעים להכיר אני.. רעות, 15 וחצי, מבאר שבע . אני מתהה על קרי ומקווה להשתלב
R reut444 New member 1/6/09 #1 חדשה כאן ../images/Emo13.gif נעים להכיר אני.. רעות, 15 וחצי, מבאר שבע . אני מתהה על קרי ומקווה להשתלב
חדשה כאן ../images/Emo13.gif נעים להכיר אני.. רעות, 15 וחצי, מבאר שבע . אני מתהה על קרי ומקווה להשתלב
W West Doll New member 2/6/09 #6 שהגבת על משהו../images/Emo69.gif אני כבר חשבתי שהסיכוי היחידי שתגיבי על משהו זה אם ידלפו תמונות עירום של קרי |הא|
שהגבת על משהו../images/Emo69.gif אני כבר חשבתי שהסיכוי היחידי שתגיבי על משהו זה אם ידלפו תמונות עירום של קרי |הא|
W West Doll New member 2/6/09 #4 שלווווום! ברוכה הבאה איזה יופי לשמוע שיש עוד אוהבים לקרי אני חן...לא יהיה לך כ"כ קשה להשתלב בין כל הנשים שכאן
שלווווום! ברוכה הבאה איזה יופי לשמוע שיש עוד אוהבים לקרי אני חן...לא יהיה לך כ"כ קשה להשתלב בין כל הנשים שכאן
S symptoms New member 2/6/09 #9 אלבום 3 יצא בסוף השנה ובינתיים קרי כותבת במרץ, יש איזה 20 שירים חדשים שהיא כתבה לקראת האלבום, נראה מה יכנס בסוף. אולי אני באמת אחזיר את חדשות קרי לחיים ואעשה סיכום של התקופ האחרונה |חושב| רעות
אלבום 3 יצא בסוף השנה ובינתיים קרי כותבת במרץ, יש איזה 20 שירים חדשים שהיא כתבה לקראת האלבום, נראה מה יכנס בסוף. אולי אני באמת אחזיר את חדשות קרי לחיים ואעשה סיכום של התקופ האחרונה |חושב| רעות
LeAnnDylan Well-known member 11/6/09 #13 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif דילן 22, גם באר שבע רואה שכבר השתלבת בנעימות אבל בכל זאת אאחל לך השתלבות נעימה
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif דילן 22, גם באר שבע רואה שכבר השתלבת בנעימות אבל בכל זאת אאחל לך השתלבות נעימה