חדשה כאן ....

חדשה כאן ....../images/Emo13.gif

שלום לכם אני מגיעה אליכם בעקבות קשר שהיה וכנראה כבר לא ימשך ,עם אדם חולה בתשישות cfs. אנני יודעת האם בני זוג או אנשים קרובים לחולים ,עולים בפורום הזה . ומשהו בכל זאת מביא אותי למקום . אני רוצה להביא לפניכם שאלה ששאלתי את עצמי לא פעם ,גם אותו שאלתי כשהייתי ברגעים הכי קשים לו ....אפילו אז לא הבנתי מה הוא רוצה ממני . מה אתם רוצים מהאנשים שנמצאים מסביבכם ? מה הייתם רוצים שיעשו ושלא יעשו ..למענכם / בשבילכם ? האם זה מפריע ? האם זה מעודד ? האם זה מעצבן ? האם זה מקרב ? האם בכלל אתם רוצים שיהיו אנשים שם בשבילכם ..... יש הרגשת תסכול ,וזה לא מרפא/מרפה תודה על המקום הזה , לפחות כאןאוכל לאמר את מה שיש על לבי
)

מעפרה

New member
שלום לך, חדשה

גם אני חדשה כאן. הגעתי רק אתמול. אבל אני לא חדשה כלל בענייני CFS. בעניין השפעת המחלה על הקשר עם החבר (?) שלך אני יכולה להמליץ לך לקרוא את המדור "לדבר עם אהובים ואוהבים" באתר המצויין של נורית על פיברו ו- CFS. (תנסי להתעלם מהפרסומות המעצבנות). תרגישי טוב, עפרה

ornelia

New member
../images/Emo141.gifבוקר טוב לך

אני לא חושבת שצריך משהו מיוחד מלבד אוזן קשובה, לא רחמים ולא הבעת השתתפות בצער. אם לפעמים תלונה כל שהיא נפלטת להבין בלי לנסות לנתח את הדברים. ואם לא בא לא לצאת כי הוא עייף פשוט להחליק את הדברים ולהציע כמו סרט טוב בוידאו או בטלויזיה. אני חולת פיברו אני לא יודעת בדיוק ב- CFS אך אנו גם נתונים להמון המון מצבי רוח בעקבות המחלה ולפעמים אפילו חלקנו לא נעימים בזמן נתון מסויים. זה לא פשוט ולא תמיד קשור בך או בצד השני שמנגד. הרבה אהבה בכל מצב תמיד תעזור

תודה לכם על העזרה

למרות ההקשבה , והמעשים , ההקרבות כן הגמישות ,הסובלנות ! ממש ככה התגובה הייתה ...שממש לא רצה את זה ..אפילו שנא את מילות העידוד שלי . לאחרונה זה התגלה לי , וזה כאב ! רוב אוכלוסית העולם אינה מכירה את המחלה ,למשל כמוני ..כי בעצם כשרואים אדם חולה CFS הוא נראה על פניו מאוד בסדר ..אבל בפנים הוא מיתייסר ועליו להדגיש ולהסביר כל פעם מחדש ,מה עובר עליו .וקשה להבין כי אין מודעות לזה . אני בתור אדם מהצד , יודעת ומאמינה שכל מה שעשיתי עשיתי מתוך אהבה ורצון לתת . אני מקווה שיום יבוא ויכיר את מעשיי .אני כבר איהיה שם הרבה בריאות .

למעלה