חדשה כאן !!!!!!!!!

smd

New member
את לא פספסת פשוט אני...

היי. תודה שכתבת לי. אני מעוניין לשמור על פרטיות. אם בכל זאת תרצי לדעת יותר שילחי מסר ואני ישר כמו סרגל אגיד לך בדיוק אבל זכרי המוטו שלי הוא כבוד הדדי ואמון הדדי . שלך בידידות ש.

חדשה כאן !!!!!!!!!../images/Emo66.gif

אני חדשה כאן בפורום . ההורים שלי גרושים מלפני שנה אבא שלי היתחתן לא מזמן, לפני שבוע. כשהם נפרדו, היה לי מאוד קשה, ואחר כך ביום של החתונה של אבא... הייתי עצבנית ועצובה, ואמא שלי נתנה לי לכתוב בפורום שלה, שהיא משתתפת. אבל אמרו לי שיש גם פורום לילדים להורים פרודים. נראה לי שכולם גדולים פה, ואני מקווה שיהיה בסדר (אני בת עשר)אני היחידה בכיתה שההורים שלה גרושים, ורק לפני שבוע סיפרתי זאת לילדים בכיתה, יחד עם אמא. כיף לי מאוד בחיים שלי ומעכשיו היה בפורום יותר. לפעמים קשה לי עם זה שההורים שלי גרושים, אבל אני מתגברת על זה. עוד חצי שנה, תהיה לי אחות קטנה, אצל אבא. אני מתרגשת, ומחכה שהיא תוולד.

ש ק ד ב ת

New member
תכולת עין!!!../images/Emo57.gif

ברוכה הבאה
ובטח ובטח שאת יכולה להצטרף לביתנו הקט!!! רני חושבת שאכן את הכי קטנה בפורום שלנו,אבל יש גם בנות שהן לא כל-כך גדולות ממך בגיל 12 ו12 וחצי,אך זה אינו ממש רלוונטי,אנחנו מקבלים כל-אחד בכל גיל,מכל מין איך שהוא. אני בטוחה שאת תתסתגלי במהרה לפורום שלנו, ונשמע שהיחסים בינך לבין אמך הם טובים ואף טובים מאוד,אני צודקת!? את נשמעת ממש חזקה והיכולות שלך להתמודד עם העניין ראויות להערכה-כל הכבוד לך!!!
שקד

smd

New member
שקד כל הכבוד על התמיכה לתכולת העין.

היי. קראתי את אשר כתבת,אומר לך כי נשים מבוגרות הרבה יותר ממך לא ידעו להשכיל ולהתבטא ברמה נהדרת שכמוך. מה אוכל להוסיף כשאני מקווה שאני לא גורע. את נפלאה והלואי ובנותיי תתנהגנה כמוך. בנותיי אמם ואני יחד עם אחיהם חיים ביחד ולא מפוצלים. אני משבח ומהלל אותך. מידיד לעת צרה.

ש ק ד ב ת

New member
...smd

בראשונה תודה על כל הקומפלימנטים,(רק קמתי עכשיו עדיין לא פתחתי את החלון וטוב שכך,כי לחיי הסמיקו מרוב שלל המחמאות).שוב המון המון תודה! אך אני יודעת מה זה להיות "פעם ראשונה" בפורום,אני מכירה את הרגשת אי השייכות, אני יודעת איך זה לכתוב הודעה ראשונה בפורום ולהרגיש לא שייכת לכאן ולהימנע מלכתוב הודעה נוספת.. רציתי למנוע מ"תכולת עין" את הרגשה זו,ולקבל אותה כאחת מאיתנו.. שנית,"מידיד לעת צרה"?! אני לא חושבת שרקשרק בצרות אפשר להיות ידידים ,הלוא כן?! השמך יום נעים שקד

smd

New member
פעמים עדיף שהפרדו ההורים

היי. אומר לך משהו חשוב שתזכרי אותו כל ימי חייך ותעבירי את זה לילדייך...כשתיגדלי. אם אב,אח,אחות,סבתא,סבא,דוד ודודה ...ובמיוחד הילדים אי אפשר להחליף. תוכלי להחליף שם או שם משפחה,או למשל עיר או בית,תוכלי להחליף אפילו צבע השיער אבל משפחה ובמיוחד הורים אי אפשר להחליף לכן כמו שאת לא יכולה להחליף כך גם הם. אמא אוהבת אותך כי אהבת אם זו מתנה מאלוהים. אבא אוהב אותך כי אבא שלנו זה אבא שלנו ולא משנה עם מי הוא חי עכשיו. ההורים בחרו להיפרד כי לא יכלו למצוא את הדרך לחיות ביחד כנראה שהיו להם המון מחלוקות או שמשהו מהם חדל לאהוב את השני מהמון סיבות ילדותיות של הגדולים. גם אני אבא אני נשוי לאישה שאני אוהב ואין אב ואין אם בעולם שלא אוהבים את ילדיהם. זכרי ...אותך לא צריך לעניין כלום את רוצה להנות עם אבא כשאת מבקרת את אבא ואת צריכה להנות עם אמא כי...לבטח את החברה הטובה ביותר שלה לא? מאחל לך המון בריאות ואושר ושתהני מהתינוק החדש. ושימרי על אמא כי זה משהו משהו. מידיד לעת צרה. ואל תשכחי להביא לאמא היום פרח.

adam65

New member
הי תכולת עין

ראשית, ברוכה הבאה. אני מאמין שהשיחות שיהיו לך, בפורום, עם אנשים אחרים הנמצאים במצבך, יוכלו לעזור לך. שלא כמו בכיתה שלך, כאן כמעט כולם בני הורים גרושים, ואת תגלי שאמנם יש קשיים אבל יש דרכים להתמודד איתם. לגיל שלך אין משמעות פה משום שהמכנה המשותף הוא ממש לא הגיל. לעומת זאת, רובנו נמצאים בסיטואציה הזו כבר שנים (אפילו שנים רבות) ואולי תוכלי להפיק תועלת מנסיון החברים בפורום, ולשמוע כיצד התמודדו ילדים אחרים עם מצבים ודילמות שגם את תתמודדי או מתמודדת. בהצלחה

למעלה