חדשה כאן

hopa

New member
חדשה כאן ../images/Emo68.gif

שלום עינת, שמי : 511 ( מימין לשמאל ) שם משפחה : 163 תאריך לידה: 16/04/76 שם בן זוגי : 2464 שם משפחה : 128 תאריך לידה :16/10/75 אני רווקה ואנו יחד כ- 3.5 שנים. האם יש סיכוי לחתונה ? מה לגבי עתידי המקצועי? אנא ייעצי לי.

עינת

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo68.gif ../images/Emo39.gif

הייתי נורא רוצה לייעץ לך אבל איני יודעת מה... סיכוי לחתונה? איני יכולה לדעת,אני יכולה לומר אם הנכם מתאימים או לא אבל מה תעשו הרי רק שניכם בוחרים ומחליטים.. כך גם לגבי עתיד מקצועי... איני מגדת עתידות ,אני יכולה לומר מה מתאים לך,האם את עוסקת בדבר הנכון אך לא עתיד. מצטערת. אור שפע ואהבה עינת

hopa

New member
כנראה שלא ניסחתי נכון את השאלה..

כמובן שלא ביקשתי את גילוי העתיד... הכוונה היתה האם יש התאמה זוגית. לגבי המקצוע, אפרט יותר : בתקופה זו סיימתי את לימודי כמהנדסת תעשיה וניהול, אולם לא עוסקת במקצוע. רציתי לדעת האם יש תחום כלשהו שנראה כי מתאים לי לעסוק בו. תודה וסליחה...

עינת

New member
היי hopa ../images/Emo45.gif

מייד כשפרשתי לפני את המספרים שלכם ראיתי חוסר התאמה אך כמובן שבדקתי יותר לעומק,ואכן המבט הראשון היה נכון. יש בינכם המון קשיים וכנראה שאתם מאוד אוהבים האחד את השני אם אתם עדיין יחד אחרי כ"כ הרבה זמן. אמנם יש לכם תחומי עניין מאוד דומים אך יחד עם זאת יש בינכם דמיון כ"כ גדול שזה יכול להוציא מין הדעת שהרי אתם הולכים כל הזמן עם מראה מול הפנים. נראה גם שאינכם חושפים את כל האמת אחד בפני השני... שניכם נוטים להתכנס בתוך עצמכם וזקוקים להוקרה וחיזוקים כדי לא להתנתק ונראה שזה מאוד חסר בקשר בינכם.יש לי תחושה של הרבה זיוף בקשר בינכם. מבחינה מקצועית אני די בהלם מהתחום אותו בחרת,מעניין אותי לדעת איך בכלל הגעת לתחום הזה? המקצועות שאני מוצאת כמתאימים לך הם בריאות הנפש או כל סעד אחר, עבודה סוציאלית יעוץ (נשואין,קבוצות הורים,יעוץ בתחום ההוליסטי) משחק פרסום טלויזיה נסיעות. נראה לי שבחרת להתעלם מעצמך לחלוטין
ואת בכלל לא מחוברת למאווייך המלצה חמה - גשי ליעוץ .
שפע ו
עינת

למעלה