חדשה כאן

mor298

New member
חדשה כאן ../images/Emo9.gif

אממ.. שלום
אז מה להגיד? אני מור, בת 18.. :] תמיד אהבתי ת'שירים של דנה.. אבל לאחרונה אני יותר מתחברת.. ואהבתי את הדיסק החדש.. עוד לא הייתי בהופעה שלה, מקווה שזה יקרה בקרוב.. (חוץ מההופעה שהיא הופיעה עם מטרופולין בניצנים, וההופעה שהיתה ביום הזיכרון לחללי צה"ל בכיכר רבין, אבל זה לא נחשב) אז אני מקווה להשתלב פה מהר וזה..

ברוכה הבאה מור../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

קודם כל ההופעות האלה נחשבות ועוד איך
רק מלראות את דנה בטלוויזיה ביום הזיכרון הייתה לי צמרמורת אני מתארת איך זה היה להיות שם וממש להרגיש אותה..
מדהימה. בכל מקרה, ברוכה הבאה, והשתלבות מהירה
אני מילי
את מגיעה להופעת בכורה של דנה בזאפה?

mor298

New member
תודה לשלושתכם.. ../images/Emo9.gif

אממ.. אני מקווה שאני אבוא.. זאפה זה אחלה מקום
הא, הן נחשבות?
כנראה שאצלי רק הופעות שמשלמים עליהם נחשבות.. אבל שיהיה. פשוט, כשאתה משלם אז זו הופעה יותר איכותית.. בדר"כ.. כמו בזאפה למשל. בגלל זה אני מקווה שאני אבוא. אבל אם לא, תהנו :]

לא לא לא

גם אני חשבתי ככה. שנה שלמה הלכתי להמון הופעות של היהודים. שעלו יותר מדי כסף. בסוף השנה. בניצנים. בהופעה שלא עלתה לי שקל. נהנתי כמו שלא נהנתי בחיים. הן מבחינת השירים שנבחרו לפלייליסט, העוצמות, החיבור, הזמן הממושך. תאמיני לי שיש שירים ורגעים שאין להם ערך כספי. כמו דנה בגרסאות הכיסוי ל"שיר אחרי מלחמה" ו"פרח".
לילה טוב, מילי

mor298

New member
האמת שהיה מרגש בטקס..

ונהנתי מהביצועים שלה לשירים האלה.. :] טוב, יש משהו בדברייך.. לא צריך לעשות הכללות.. אבל הופעה של שני שירים זה לא כל כך נחשב, בעיניי.. אומנם, אם זאת הופעה נגיד בניצנים, שלא עלתה לי כסף.. ובכל זאת, יש שם הופעות מעולות. אז זה ל תמיד קשור.. אז אולי האורך של ההופעה קובע?
טוב, גם לא. חחח.. לא משנה

למעלה