חדשה כאן

ר ו ת 5 5

New member
תודה עמי

היום הלכתי לייעוץ רפואה משלימה אצל אורטופד. הוא אמר לא צריך ניתוח ייתן לי טיפול בגלי הלם. מה שיש לי זה שרירים תפוסים בצורה נוראית וגם מודלקים. אני מודה לך שאתה עונה לי. הבנתי את כל מה שכתבת חוץ מ2 המילים האחרונות. אני מניחה שזה משהו בסלנג אמריקאי שאלוהים יברך אותך ואת משפחתך תודה רות כנראה שארכוש את מכשיר ה טנס

noa20041

New member
חדשה כאן

שלום יש לי פריצת דיסק בחוליות צוואריות C5 C6 האורטופד המומחה אמר צריך ניתוח אמרתי בשום אופן לא אמר פיזיותרפיה רק תקל על הכאבים ולא תפתור את הבעייה. אני מחכה לחוות דעת שנייה. בנתיים רציתי לשאול לעצתכם האם כדאי לי לרכוש מכשיר טנס מקופ"ח? עברתי רק שני טיפולים בקופ"ח. האם יש הצעות,המלצות,למטפל מסויים הגר בחולון.? האם פיזיותרפייה,או טיפול משלים אחר יפתור את הבעייה,או רק ייקל על הכאבים? בתודה מראש רות אם אסור להגיד שם של מטפל אנא שלחו לי מסר

AMI-101

New member
Noa

Noa will try to help as I can with the info at hand really, talk to the PT who you are seening at kopatcholiim they know your specifics best האם כדאי לי לרכוש מכשיר טנס מקופ"ח? its your money do what you want it can mask the pain its not a "cure" for the dameged disc האם יש הצעות,המלצות,למטפל מסויים הגר בחולון.? nope dont know any maybe someone else here can האם פיזיותרפייה,או טיפול משלים אחר יפתור את הבעייה,או רק ייקל על הכאבים? its will help you manage and you can live good, lng life with managing pain espechially if you want to postpone the surgery have you tried traction? traction with exercise usually helps ALOT but to "fix" the disc, if its ruptred, is at this point in time, only surery but as I said with exercise and possibly traction, you may not NEED surgery, if there is no longer pain or limitation in your activities shabat shalom Ami

noa20041

New member
תודה עמי

הבנתי את מה שכתבת תודה על הייעוץ. בקשר למכשיר,אני יודעת שזה הכסף שלי. לא קבלתי הסבר עליו. האונקולוג שלי,המליץ לא לעשות יותר מידי חימום. אני מניחה שהמכשיר,טנס,נותן פולסים חשמליים. האם אני צודקת? ושוב תודה רות

למעלה