חדשה כאן!

חדשה כאן!

חבל שהאתר לא נפתח לפני שנתיים וחצי. פז נולד במשקל 700 גרם בשבוע 27 להריון עם חמישיה ושמירה מוחלטת לכל אורך ההריון אחותו נולדה 400 גרם אך לא שרדה. השהות בפגיה בליס הייתה קשה מנשוא אך אודות לצוות הנהדר והמקסים הרגשנו כמו בית ראשון שלנו. פז שהה למעלה משלושה חודשים עם דימומים במוח וניתוח בעיניים (כיום מרכיב משקפיים והפגיעה הרצינית של הפגות היא בעיניים)ניתוח בקע מפשעתי נק וכד´. כיום עדיין לא הולך אך בשלבי טרום הליכה עושה פיזותרפיה מגיל 4 חודשים מרפאה בעיסוק וקלינאית תקשורת. בקיצור לא משעמם לנו כל השבוע והעבודה היא רבה מאוד. רק מי שעובר את זה מבין כמה שהדבר לא פשוט. אמא של פז

בת11

New member
חמישיה

האם חמישית IVF? הסיכוי לנזק נרולוגי בהריונות שלישיה ומעלה עצום. במדינות רבות חל איסור על פי חוק להחזיר יותר מ2 עוברים. זו עבירה פלילית. בארץ חגיגה. איש הישר בעיניו יעשה. זה עצוב מאד כי הנזקים לקטנטנים ולמשפחות עצומים. זה לא דבר של מה בכך.

בת 11ן

החמישיה היא פשוט תוצאה של הורמונים מוגברים יש לי תסמונת השחלות הפוליצסטיות ועם תסמונת זאת צריך להיות מאוד זהירים אבל הפרופסור שטיפל בי חשב אחרת (אני מקללת אותו עד עצם היום הזה) ודחף לי עובר מטרודין וכך יצא לי חמישיה.

ברוכה הבאה

את מוזמנת לספר את סיפור הלידה ותאריך הלידה של פז על מנת שנוסיף למאמרים (מוזמנת גם לקרוא סיפורי לידה נוספים במאמרים). האם לא המליצו לך לדלל את חמישית העוברים? לא כל כך הבנתי- בסופו של דבר מהחמישיה שרד רק פז?

למעלה