חדשה כאן

ר ו ת 5 5

New member
חדשה כאן

שנה טובה לכולם. יש לי חלק תחתון של מיטה נפתחת במצב חדש,קטיפה בורדו.זה מתרומם למיטה רגילה. אני,גרה בבת ים. יש לי מגבלה רפואית,פריצת דיסק בגב. ולא אוכל להוביל את זה. ומי שיכול,יבוא לאסוף. בברכה רות נ.ב. אם מישהו יוכל להפנות אליי מתקין תריסים במחיר נמוך במיוחד. תבוא עליו הברכה.

ר ו ת 5 5

New member
תודה ,לרונה ומיכאלה,אתן מאוד נחמדות

אני מודה לכן על היענותכן. אמרתי למדריך המתנ"ס כאן לידי שאוכל לתרום בריטניקה במצב חדש. לוח דמקה מעץ,כמו מזוודה,ועוד הרבה דברים. הוא אמר,שהם יעזרו לי לסדר את המחסן. כי יש לי בעיית גב נוראית. אם,אתן זקוקים לזה עבור ילדים קטנים אתן זאת בחפץ לב. איך אני מתארגנת עם ההובלה? אני,עכשיו מנסה להיפטר מהמון דברים. פשוט,הגב,מקשה עליי את העבודה. אערוך רשימה של כל הדברים אותם אני יכולה לתת ואכתוב לכן. את הבגדים שקטנים על ביתי אני שמה על הגדר ובדרך כלל זה נחטף. יש לי המון מצעים. אבל הם לא איי איי כיון שיש לי הרבה חתולים אז אני כובסת הרבה והצבע של המצעים לא ממש טוב בברכה רות

ר ו ת 5 5

New member
תודה,שלחתי לך מסר

האם אוכל לדעת מתיי בבקשה יגיע המוביל? כדי שאתן לן את התרומה,מיטה פלוס אנציקלופדיה בריטניקה במצב חדש. הייתי רוצה לרכז את כל הדברים שיש לי לתת. ושנציג מטעמכם יואמר לי מה צריך ,ומה לפח תודה רות

רiנה

New member
רות להלן תשובה לגבי מסירת התרומות

אין לנו מוביל לפורום, במידה ומישהו רוצה את התרומה הוא אמור לפנות אלייך ולדאוג לאסוף אותה ממך. לעיתים זה לוקח כמה ימים עד שאנשים מגיבים ומבקשים מכיוון שמדובר בפורום ואנשים לא נמצאים און ליין. בבקשה למסור דברים שרק ראויים לשימוש (לא דהויים או קרועים) מכיוון שחשוב לנו לכבד את הנזקקים. המון תודה רונה

ר ו ת 5 5

New member
רונה תודה, שלחתי לך מסר

הספה מיטה שאני מציעה חדשה לחלוטין. בוודאי שלא אפגע בכבודו של המקבל.

למעלה