חדשה כאן..
היי..הרגשתי צורך לשתף.. ואולי לקבל דיעה או שתיים
כמה מילים עליי, ככה לרקע
, אני בשנות ה30 המוקדמות, גרושה כבר כמה שנים.. בסה"כ אדם דיי מאוזן (משתדלת..) , משכילה , חייכנית , ובעיני סובבי- מרשימה ומטופחת.. הבעיה שלי , היא שיש לי נטייה להתחבר לגברים שיש בהם משהו מאוד קיצוני באישיות. אז ככה, זה אפילו מעט משעשע- בחצי שנה האחרונה יצא לי להכיר 4 בחורים קיצוניים שונים . האחד היה איש מאוד סגור והיה יכול לשבת לידי שעות ולשתוק ואפילו לא להביט עליי.. מהר מאוד הבנתי שגם העבודה שלו שיצרה בו אישיות מנוכרת וגם בכלליות האופי המאופק להחריד שלו לא מתאימים לי וברחתי.. השני הציע לי כמעט נישואים בפגישה הראשונה.. וסיפר לכל העולם שמצא את אשתו לעתיד.. בהתחלה זה אפילו החמיא ..אחרי שבוע שהוא ראה שאני דיי איטית (יחסית אליו ) ולוקחת הכל לאט ,רצה להיפרד.. נו טוב.. השלישי ניסה לשכנע אותי שהוא מעוניין בקשר רציני, בהתחלה עשה הכל כדי שארגיש ככה , גם ממנו יצא המשפט ההזוי של "את היחידה שהייתי רוצה כאמא לילדים שלי".. (ציינתי שזה נאמר אחרי שלוש פגישות??) אל תדאגו, לא זה מה שגרם לי לרצות אותו..הפעם הייתי קצת יותר חכמה.. אבל, אחרי חודש פתאום הוא קיבל איזו תפנית והתחיל לזלזל, פתאום לא מתקשר לא רוצה להיפגש.. לא רוצה לדבר יותר מדיי, עד שהודה שהרבה יותר מתאים לו שנישאר בקטע של "כייף".. נו באמת.. בלעתי את רוק הההלם וברחתי כל עוד רוחי בי. ועכשיו , לפני שבוע, הכרתי מישהו קיצוני חדש.. הוא בא אליי באיזה לילה (פגישה שלישית) "רק חיבוק ואני הולך"..ירדתי לכניסה.. הבחור התחיל להשתפך בפניי שהוא מאוהב בי קשות.. "אני רועד לידך".."תרגישי את הדופק".. "כמה זמן לא הרגשתי ככה" ." את לא מבינה כמה אני שלך, כמה חיכיתי לאחת כמוך.."...מיותר לציין את הבחילה שתקפה אותי.. אמנם היה מחמיא שמישהו פתאום מתקשר 6 פעמים ביום( אחרי שהאחרון התקשר 6 פעמים כל החודש..) אבל.. זה לא משהו קיצוני לכשעצמו ההתבטאות הזאת אחרי כמה ימים??? עדיין לא עשיתי שום צעד שם .. רק רמזתי בעדינות שהקצב שלנו שונה.. המבט המהופנט שלו ומילים כמו: את לא מבינה מה עשית לי.. לא ממש תרמו .. אז זהו, שפכתי.. אי כותבת את הדברים עם חצי חיוך חצי עצב.. אין לי דרך אחרת לראות את זה . ואני שואלת את עצמי. האם אני מזמנת לעצמי את הקיצוניות הזאת?? מה לעזאזל קורה פה?? או גבר שעושה לי טובה שהוא מרים טלפון פעם ביום וקריר אליי, או אחד שלא נותן לי לנשום??? מישהו מוכן להסביר לי מה הולך פה????????????????????? היה כייף להכיר, יום נעים
))))
היי..הרגשתי צורך לשתף.. ואולי לקבל דיעה או שתיים