חדשה כאן..

• פותח הנושא hi07
  • פורסם בתאריך

hi07

New member
חדשה כאן..

היי..הרגשתי צורך לשתף.. ואולי לקבל דיעה או שתיים
כמה מילים עליי, ככה לרקע
, אני בשנות ה30 המוקדמות, גרושה כבר כמה שנים.. בסה"כ אדם דיי מאוזן (משתדלת..) , משכילה , חייכנית , ובעיני סובבי- מרשימה ומטופחת.. הבעיה שלי , היא שיש לי נטייה להתחבר לגברים שיש בהם משהו מאוד קיצוני באישיות. אז ככה, זה אפילו מעט משעשע- בחצי שנה האחרונה יצא לי להכיר 4 בחורים קיצוניים שונים . האחד היה איש מאוד סגור והיה יכול לשבת לידי שעות ולשתוק ואפילו לא להביט עליי.. מהר מאוד הבנתי שגם העבודה שלו שיצרה בו אישיות מנוכרת וגם בכלליות האופי המאופק להחריד שלו לא מתאימים לי וברחתי.. השני הציע לי כמעט נישואים בפגישה הראשונה.. וסיפר לכל העולם שמצא את אשתו לעתיד.. בהתחלה זה אפילו החמיא ..אחרי שבוע שהוא ראה שאני דיי איטית (יחסית אליו ) ולוקחת הכל לאט ,רצה להיפרד.. נו טוב.. השלישי ניסה לשכנע אותי שהוא מעוניין בקשר רציני, בהתחלה עשה הכל כדי שארגיש ככה , גם ממנו יצא המשפט ההזוי של "את היחידה שהייתי רוצה כאמא לילדים שלי".. (ציינתי שזה נאמר אחרי שלוש פגישות??) אל תדאגו, לא זה מה שגרם לי לרצות אותו..הפעם הייתי קצת יותר חכמה.. אבל, אחרי חודש פתאום הוא קיבל איזו תפנית והתחיל לזלזל, פתאום לא מתקשר לא רוצה להיפגש.. לא רוצה לדבר יותר מדיי, עד שהודה שהרבה יותר מתאים לו שנישאר בקטע של "כייף".. נו באמת.. בלעתי את רוק הההלם וברחתי כל עוד רוחי בי. ועכשיו , לפני שבוע, הכרתי מישהו קיצוני חדש.. הוא בא אליי באיזה לילה (פגישה שלישית) "רק חיבוק ואני הולך"..ירדתי לכניסה.. הבחור התחיל להשתפך בפניי שהוא מאוהב בי קשות.. "אני רועד לידך".."תרגישי את הדופק".. "כמה זמן לא הרגשתי ככה" ." את לא מבינה כמה אני שלך, כמה חיכיתי לאחת כמוך.."...מיותר לציין את הבחילה שתקפה אותי.. אמנם היה מחמיא שמישהו פתאום מתקשר 6 פעמים ביום( אחרי שהאחרון התקשר 6 פעמים כל החודש..) אבל.. זה לא משהו קיצוני לכשעצמו ההתבטאות הזאת אחרי כמה ימים??? עדיין לא עשיתי שום צעד שם .. רק רמזתי בעדינות שהקצב שלנו שונה.. המבט המהופנט שלו ומילים כמו: את לא מבינה מה עשית לי.. לא ממש תרמו .. אז זהו, שפכתי.. אי כותבת את הדברים עם חצי חיוך חצי עצב.. אין לי דרך אחרת לראות את זה . ואני שואלת את עצמי. האם אני מזמנת לעצמי את הקיצוניות הזאת?? מה לעזאזל קורה פה?? או גבר שעושה לי טובה שהוא מרים טלפון פעם ביום וקריר אליי, או אחד שלא נותן לי לנשום??? מישהו מוכן להסביר לי מה הולך פה????????????????????? היה כייף להכיר, יום נעים
))))

Fire Of Heaven

New member
ברוכה הבאה../images/Emo142.gif

אולי את לא מבהירה להם מה את מחפשת ורוצה
כתבת כאן רק מה ם אומרים ועושים, אבל מה איתך

באז באז

New member
היא כנראה רוצה

קשר שיתחיל בצורה שפויה וימשך בצורה שפויה. מה? צריך להסביר את זה היום?!

dudusch

New member
המממ...

מישהי שאני מכיר, ולא מהארץ סיפרה שבארצה, אם הבחור לא מתקשר לבחורה לפחות 5 - 10 פעמים ביום - היא פשוט מוחקת אותו. כששמעה שאצלנו בחורה מסננת בחורים שמתקשרים יותר מפעם - פעמיים ביום היא היתה בהלם מוחלט. יכול להיות שבמקום מסויים את בעצמך לא סגורה על מה שאת רוצה ולכן את משדרת נכונות ומוכנות לכל מיני תופעות (בכוונה אני כותב "תופעות"). שמעתי פעם מישהו שאומר שאנשים שלא מוכנים למחוייבות או לקשר אפילו ברמה הלא מודעת ימצאו כל מיני דרכים למנוע את הקשר האמיתי, הרציני מלהגיע. השאלה היא האם יש משהו שאת יכולה לחשוב שיכול לכוון אותך למסקנה כזו, או שזו פשוט תופעה סטטיסטית, שאת "נופלת" כל פעם על כאלו מוזרים...

purplegiraff

New member
בגדול

נראה לי מקרי... מזל רע... גם לי היו תקופות משונות כאלו פעם... מזמן. אל תדאגי, ואל תאשימי את עצמך!

magenta73

New member
תגידי, מה את שמה להם בקפה?

בגדול, אני לא מאמינה לכל ה"את האישה של חיי" בדייט השינ/שלישי ובן אדם שמתקשר 5-6 פעמים ביום מלחיץ אותי. לא יודעת מה זה אומר עליך, אולי את צריכה להתחיל לסנן קצת יותר, או שפשוט נפלת בתקופה מוזרה. מה שכן - השאלה היא לא למה זה נפל עליך אלא מה את הולכת לעשות עם זה - ואני חושבת שהתשובה די ברורה... לא לקחת את זה יותר מידי ללב, ואם משהו לא מוצא חן בעניך - לבדוק את העיניין לעמוק. תשמעי, יש את המתאהבים הסידרתיים, שכל חודש חודשיים מתאהבים באחרת, עד שהם "משיגים" אותה ואז הולכים לאתגר הבא ויש את האחד או השניים שבאמת, הסערת להם את הנשמה... ויהיו שלך לנצח. אסור להכליל. אבל כן צריך להיזהר. אני חושבת שאני לפחות יכולה להבדיל מתי זה אני, ומתי זה הם והאובססיה שלהם ל"אהבה". זה דקויות קטנות, אבל אפשר להבחין. אבל שוב, בגדול, לא חושבת שיש איזה פטרן קבוע או משהו שאפשר להסביר... וברוכית הבאית, דרך אגב

hi07

New member
חייבת לעדכן אתכם-

סיפרתי לכם שהכרתי לפני שבוע את הבחור הזה שכל הזמן התנהג בצורה קיצונית כזאת של "מאוהב" כפייתי משהו.. אז אתמול החלטתי שאני עושה קצת חושבים כדי לא למשוך את זה סתם.. למרות שרצה שוב שניפגש אמרתי לו אמש שאני צריכה לנוח קצת בבית, להיות עם עצמי..נפגשנו ברציפות כל השבוע והרגשתי שאני לא בטוחה שזה טוב לי אז החלטתי להיות טיפה עם עצמי.. הבחור אמר בסדר.."את לא חייבת"..התעלמתי מההערה הלא נעימה ואיחלתי לו ערב נעים.. נכנסתי למיטה לנוח.. לא רציתי לדבר איתו ופשוט להירגע ולחשוב בצלילות.. הוא התחיל לשלוח הודעות- מתגעגע.. ולהתקשר שוב ושוב.. לא עניתי לו.. רציתי שיכבד את בקשתי לקצת שקט.. ואז עוד הודעה " כיף לפגוע.. הא?"... היום בבוקר שוב הודעות- למה את פוגעת באנשים זה יחזור אלייך.. עניתי לו שלא רציתי לפגוע אלא לישון ולנוח ולהיות קצת לבד ושהתגובה שלו קיצונית.. הוא ענה - את חושבת שאני טיפש.. את שקרנית.. יום אחד את איתי ולמחרת הולכת להזדיין עם מישהו אחר.. יפה לך... בשלב הזה, החלטתי להפסיק להגיב. נו.. מה דעתכם?

magenta73

New member
בחור אובססיבי

לרוב זה נגמר בזה - את מתעלמת והוא מוצא משהי אחרת "להתאהב" בה, זאת הבעיה העיקרית שלי עם מוצי-קוצי קיצוני במיוחד על ההתחלה... בכל מקרה ועל כל מקרה שלא יבוא מומלץ להתקשר למשטרה, להתייעץ...

hi07

New member
ואני חייבת לציין עובדה חשובה-

לא שכבתי איתו!!!! הייתה בינינו רק נשיקה אחת.פשוט לא הרגשתי שאני רוצה יותר מזה.. רציתי להכיר אותו קודם.. בגלל זה לא הבנתי את הקטע של "להזדיין עם מישהו אחר"..

magenta73

New member
מה יש להבין?

זה לא שכל הדברים האחרים שהוא עשה הגיוניים גם הם...

Barvazoom

New member
איך אומרים:"סע מפה ושא ברכה!!"

יקירתי - תני לו ללכת ואל תסתכלי אחורה בכלל. תקווי שיירד מהר מהקטע של להציק לך ואת תשובי לחיים רגועים.

למעלה