היי!!! זאת לא אשמתי ../images/Emo6.gif
אוי, זה היה כל כך מצחיק
הילד המסכן ממש אוהב אותי כחלק מהאהבה הזאת הוא מרביץ לי, עם הדובי, עם המטוס, עם מה לא היו לו כמה מטוסים, שאלנו אותו איזה הוא הכי אוהב והוא אמר שאת זה עם מגן הדוד (יענו על אל) מחאנו לו כפיים והמשכנו אז הזאטוט החליט להתעלל בי (כמו שעשה בכל הביקור שלי)- הוא "גרם" למטוסים הקטנים שלו להתנגש בי חזיתי עוד פעם ועוד פעם. ביקשתי את המטוס ("תביא לי לראות איזה יפה"), הסתכלתי על המטוס ושיבחתי אותו, פתאום פוף! המטוס היה בתחתית המדרגות, אני התפקעתי מצחוק ואמרתי "אוי איזו טעות מצערת" (אני ממש רשע, הא?
) הילד היה די המום ירד מהר במדרגות, לקח את המטוס הסתכל עליו, הסתכל עלי (בעיניים הכי אומללות שיכל לייתר) ואמר "לא נורא, הוא לא נשבר"- רק על המשפט הזה בא לי לבכות כל פעם מחדש. אחותו הגיע מהר, נשקה לו בשיער ואמרה "נכון, לונורא" עד היום אני צוחק מזה אבל זה לא עשה לו טראומה- הוא עדין חושב שאני בגילו (טוב, אני די דביל) הוא תוקע עלי גרעאפסים, מרביץ לי, קופץ עלי מאחורי ספות ושאר תעלולים הוא מאמי קטן
כל זה (לפחות ההתחלה) קרה בימים שלא הייתי כאן- בסוף השנה, הכנו עוגה לידידה, אלה היו ימים מטורפים, אבל ימים נהדרים ומצחיקים
|נוסטלגיהליוםהאתמול| -פורג´, שמתגעגע לפנינים של אותו עולל