חדשה כאן

רומי 3

New member
היי אורנה

גם אני אמא לרומי בת 3(השבוע!), חד הורית מבחירה. אם את רוצה להתקשר, אשמח לשוחח (שלחי נא למייל[email protected](

ראוי

New member
אז אני כבר לא הכי חדש כאן?../images/Emo22.gif

אבל זה לא יעזור הרבה... כנראה שזה פורום של בנות בלבד. אולי בנים אף פעם לא בודדים, הממסד אף פעם לא נגדם, אין להם קשיי הורות מול בת הזוג, אולי בית המשפט תמיד לטובתם.... זה שאצלי זה לא היה ככה לא אומר כלום, הה? מה שהצלחתי להגיע אליו בעבודה אישית מפרכת - לא סחורה, אה? טוב...

בוא´נה בוא´נה!!!!

בוא לפה מיד! התייצב!!! מה זה אמור להביע? אתה תכנס לפה ותוכיח שטעיתי כשאמרתי "גברים הם נפולת של נמושות, אמנם הם נכנסים אבל כותבים הודעה ומיד עוזבים, פחדנים" יש לך פה מספיק גברברים ואפילו החברות פה הן די שוביניסטיות (טוב, הן לא פמיניסטיות) לגברים יש גם בעיות ו... אופף.... ברוך הבא
-פורג´, יש גם דרך אגרסיבית לברך

העקשנית

New member
ראוי ואורנה החדשים ברוכים הבאים!../images/Emo176.gif

אם לא אכפת לכם לספר קצת על עצמכם. אורנה-איך זה להיות גננת ואםחדהורית? יש כאן אמהות טריות שמתלבטות בקשר למציאת גן לפעוטות-אולי תוכלי לעזור? ולראוי-לא היית צריך לכתוב-ראוי להיות הורה? ואם כתבת שהשקעת בעבודה אישית מפרכת-אולי תוסיף ותספר מעט איך השקעת והאם אתה גם נהנה מהתוצאות? נשמח לשמוע. על הדבש ועל העוקץ.

ברוכים הבאים למשפוחה !! ../images/Emo140.gif

אני חגית ואלה שלי בת שנתיים ותשעה ימים... ספרו עוד על עצמכם כמה שתרצו, שיהיה בהצלחה ונשתמע !!

איפה 34 ? ../images/Emo2.gif

ראוי
אני חושבת שמקור הבלגן במפלצת ההודעות. יש לך בכרטיס הודעה כזותי : " • אוף, מה להגיד על הכניסה...- ראוי / משפחות חד הוריות √ השמות "גבר" ו"איש" היו תפוסים. מעניין מה זה אומר. לא באתי להיות נחמד, או לזכות בנקודות. ובטח שלא להתנצל. לא בשמי, ולא בשם אף אחד אחר. אני כאן כדי לחלוק, ולהתחלק, ולהחליק, ו- מה עוד יש? לחלק, ולכל הטיה אפשרית אחרת. אני לא כר איגרוף, ולא כרית דמעות. אני סתם בא מאהבה. מאהבה לגברים כמוני ולנשים כמוכן. אני לא נציג של אף אחד. אל תישפכו עלי. אבל אני אוהב אתכן. ואותכם. כולנו באים מאותו מקום והולכים לאותו מקום, בסופו של דבר. ואנחנו לא לוקחים לשם שום דבר." שלא מופיעה בפורום משום מה .
יכוליות שלא שמת לב שהיא בעצם לא פורסמה ? אז גם אנחנו אוהבים כל מי שמגיע לכאן בנ/בת /בן של /בת של וכו´. והפרחים לך וגם לארנה ולרומי ברוכות הבאות וברוכים הבאים.
|ורק אביגיל עם כאבי גב מלהפוך את הבית מבלגן מבולגן לבלגן מאורגן?|

העקשנית

New member
אביגיל-אז מתי אנחנו פותחות משפחתון?

לאחר החתונה?
תכתבי לי במסר אם בא לך להתקשקש עלזה. לא עולה כסף לדבר. ונדמה לי שבשתיים זה יותר קל.

היייי!!!!!! אני צריך גם לעזור

גיליתי שאני אוהב ילדים קטנים עד רמה מסוימת (שפוקעת בשלב מאוד מוקדם) -פורג´, שגרם לילד בן ארבע לבכות (כמעט)

העקשנית

New member
אויאויאוי פורג´-איך עשית את זה? זה../images/Emo7.gif

סימן שאתה צריך עדיין להתבגר! אז מה בדיוק קרה שם? ספר. מעניין לשמוע. ילדים זה שמחה!

היי!!! זאת לא אשמתי ../images/Emo6.gif

אוי, זה היה כל כך מצחיק
הילד המסכן ממש אוהב אותי כחלק מהאהבה הזאת הוא מרביץ לי, עם הדובי, עם המטוס, עם מה לא היו לו כמה מטוסים, שאלנו אותו איזה הוא הכי אוהב והוא אמר שאת זה עם מגן הדוד (יענו על אל) מחאנו לו כפיים והמשכנו אז הזאטוט החליט להתעלל בי (כמו שעשה בכל הביקור שלי)- הוא "גרם" למטוסים הקטנים שלו להתנגש בי חזיתי עוד פעם ועוד פעם. ביקשתי את המטוס ("תביא לי לראות איזה יפה"), הסתכלתי על המטוס ושיבחתי אותו, פתאום פוף! המטוס היה בתחתית המדרגות, אני התפקעתי מצחוק ואמרתי "אוי איזו טעות מצערת" (אני ממש רשע, הא?
) הילד היה די המום ירד מהר במדרגות, לקח את המטוס הסתכל עליו, הסתכל עלי (בעיניים הכי אומללות שיכל לייתר) ואמר "לא נורא, הוא לא נשבר"- רק על המשפט הזה בא לי לבכות כל פעם מחדש. אחותו הגיע מהר, נשקה לו בשיער ואמרה "נכון, לונורא" עד היום אני צוחק מזה אבל זה לא עשה לו טראומה- הוא עדין חושב שאני בגילו (טוב, אני די דביל) הוא תוקע עלי גרעאפסים, מרביץ לי, קופץ עלי מאחורי ספות ושאר תעלולים הוא מאמי קטן
כל זה (לפחות ההתחלה) קרה בימים שלא הייתי כאן- בסוף השנה, הכנו עוגה לידידה, אלה היו ימים מטורפים, אבל ימים נהדרים ומצחיקים
|נוסטלגיהליוםהאתמול| -פורג´, שמתגעגע לפנינים של אותו עולל

ראוי

New member
האמת, ראיתי שההודעה לא הופיעה -...

ולא הבנתי למה. אז תודה על ששלפת אותה אני-לא-יודע-מנין...

תרגע תרגע אתה לא לבד......./images/Emo6.gif

אני סתם לקחתי כמה ימי מנוחה מהמחשב......... רק מעניין אותי איך החלטתה שלנו לא עושים בעיות????????

תודה על קבלת הפנים

ולשאלת העקשנית - (כינוי מעניין) - אני אכן גננת, אך כרגע לא עובדת אלא לומדת.

ophra

New member
חדשים וחדשות...

(וגם ותיקים וותיקות...) ברוכים הבאים!!!
גם אני נעדרתי קצת (למרות שהצצתי כל הזמן...) באמת הגיע הזמן לעורר את עצמינו בחזרה לחיים (לפחות לאלה הוירטואלים) אז איך החופש עד עכשיו? קייטנות? תכנוני חופשות? הם כבר מטפסים על הקירות הקטנים? (או שבעצם אצל רובינו הם עדיין במסגרות כלשהן) מה שבטוח.... חםםםםםםםםם!
יום נעים לכולם!!!

חזרת ../images/Emo6.gif

וטוב שכך
אני , מקווה שהבטלה בחופשה עד היום (עאלק....כולה יומיים
) תיעלם כלא תהיה בכלל. מצפה רק לעניין. רק לטוב. מחכה לראת קצת אור בקצה המנהרה ,למרות הכל ואף עלפיכן. חם בחוץ חם בלב. נעים וקריר בבית

אהלן אנשים

עוברת ימים מאוד לא קלים בנוסף המחשב שלי מפרפר בפירפורי גסיסה, התולעת ה"חביבה" השתלטה לי עליו ולמרות האנטי וירוס הבלאגן עדיין חוגג וכל הודעה בפורום נראת בעיני האחרונה... מקווה שבקרוב החיים יחזרו למסלולם ואני לפורום.

למעלה